Adgang til din musiksamling på alle dine enheder med Apple Music

Start med at logge på Apple Music med dit Apple-id for at få adgang til al din musik på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc, HomePod, dit Apple Watch Series 3 eller en nyere model og Apple TV.

Log på Apple Music med dit Apple-id, og slå iCloud-musikbibliotek til

Når du er logget ind på Apple Music med dit Apple-id og har slået iCloud-musikbibliotek til, har du automatisk adgang til din musik på alle dine enheder. Du behøver ikke at synkronisere din musik manuelt.

Din HomePod kan få adgang til din samling i Apple Music, når du har indstillet din enhed.

Læs mere om Apple Music, og hvordan du opretter et abonnement.

Apple Music-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music

• Du kan gendownloade dine tidligere køb fra iTunes Store på din iOS-enhed eller computer. Selvom du har købt et emne på din iPhone, kan du godt gendownloade det på din Mac.
  • Du kan manuelt synkronisere musikken på din iOS-enhed med iTunes på din computer ved hjælp af et USB-kabel eller via Wi-Fi. Når du synkroniserer manuelt, kopieres dit indhold fra en enhed til en anden. Hvis du f.eks. synkroniserer din iPhone med din computer, kopieres al valgt musik fra iTunes på din computer til din enhed (hvis den ikke allerede er der). Din musiksamling gemmes lokalt på alle dine enheder, og du kan lytte til den uden at have Wi-Fi-forbindelse eller internetforbindelse.

Hvad sker der med den musik, du allerede har på dine enheder, når du opretter et abonnement på Apple Music?

Første gang du opretter et abonnement på Apple Music, identificerer vi de sange, der ligger på din iOS-enhed eller computer, og sammenligner dem med Apple Music-kataloget.

• Sange, som du har købt i iTunes Store, er automatisk tilgængelige i dit Apple Music-bibliotek, så længe Apple-id'et til Apple Music er identisk med det, der blev brugt, da musikken blev købt.
  • Hvis vi har din udgave af en sang i Apple Music-kataloget, sørger vi for, at du har adgang til den med det samme på alle dine enheder, så længe dit abonnement er aktivt.
  • Hvis der er nogle sange i din samling, som vi ikke kan matche med sange i Apple Music-kataloget, kan du bruge iTunes på en Mac eller pc til at overføre en kopi til iCloud-musikbibliotek. Efter overførslen kan du få adgang til sangen på alle dine enheder.

Sådan gør du, hvis du har musik på din iOS-enhed eller computer fra andre kilder end Apple Music eller iTunes Store

• Du kan have op til 100.000 sange i dit musikbibliotek. Sange, som du køber eller har købt i iTunes Store, tæller ikke med i denne begrænsning.
  • Kun sange, der er på mindre end 200 MB eller kortere end to timer, føjes til iCloud-musikbibliotek.
  • Vi opretter AAC 256 Kbps-versioner af sange, der er kodet med formaterne ALAC, WAV eller AIFF, og tilføjer AAC-versionen til iCloud-musikbibliotek. Dine oprindelige musikarkiver forbliver uændret på din Mac eller pc.
  • Vi føjer ikke sange til dit iCloud-musikbibliotek, der er kodet med formaterne AAC eller MP3 og ikke opfylder visse kvalitetskriterier.
  • Du skal godkende sange med DRM (Digital Rights Management) til afspilning på din Mac eller pc, før vi kan føje dem til iCloud-musikbibliotek.

Apple Music er ikke en sikkerhedskopieringstjeneste. Sørg for at sikkerhedskopiere dine iOS-enheder og din Mac eller pc, så du har en kopi af din musik og andre oplysninger, hvis din enhed bliver udskiftet, går tabt eller bliver beskadiget.

Indtalte memoer, der ligger på din iOS-enhed eller i iTunes-biblioteket på din Mac eller pc, overføres ikke til iCloud-musikbibliotek.

Hvis du mangler sange eller ikke kan afspille musik

Få mere hjælp