Hvis du mangler billeder eller videoer i appen Fotos

Hvis du mangler et billede eller en video i appen Fotos, kan du prøve disse trin for at finde billedet eller videoen.

Fire billeder, der er valgt i appen Fotos

Tjek mappen Slettet for nylig

Hvis du ved et uheld slettede dit billede eller din video, er billedet eller videoen flyttet til mappen Slettet for nylig. Gå til Fotos > Album, og tryk på Slettet for nylig under Hjælpeapps. Hvis du kan se det billede eller den video, du mangler, kan du flytte billedet eller videoen tilbage til albummet Seneste. Sådan gør du:

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Tryk på billedet eller videoen, og tryk derefter på Gendan.
  2. Bekræft, at du vil gendanne billedet.

Sådan gendanner du flere billeder:

1. Tryk på Vælg.
  2. Tryk på billederne eller videoerne, og tryk derefter på Gendan.
  3. Bekræft, at du vil gendanne billedet eller videoen.

På din Mac:

1. Klik på billedet eller videoen.
  2. Klik på Gendan.

Alt i mappen Slettet for nylig gemmes i 30 dage. Efter 30 dage slettes billedet eller videoen permanent og kan ikke gendannes.

iCloud-fotos er slået til i Indstillinger

Kontroller, om iCloud-fotos er slået til

iCloud-fotos gemmer alle dine billeder og videoer på en sikker måde i iCloud, så du har adgang til dem fra alle dine enheder. Hvis du har taget et billede med din iPhone, men du ikke kan se det på dine andre enheder, skal du kontrollere dine indstillinger ved at følge disse trin:

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn], og tryk derefter på iCloud.
  2. Tryk på Fotos.
  3. Slå iCloud-fotos til.

På din Mac:

1. Gå til Fotos > Præferencer.
  2. Klik på fanen iCloud.
  3. Vælg iCloud-fotos.

Når du slår iCloud-fotos til, skal du muligvis oprette forbindelse til Wi-Fi og vente et par minutter. Se så efter dine billeder igen.

Apple-id for John Appleseed

Log ind med samme Apple-id

Hvis du vil sikre dig, at dine billeder og videoer er opdaterede på alle dine enheder, skal du være logget ind på iCloud med samme Apple-id på alle enhederne.

Du kan se, hvilket Apple-id din enhed bruger, under Indstillinger eller Systemindstillinger. Du kan se dit navn og din e-mailadresse. Din e-mailadresse er dit Apple-id.

Vis er valgt

Sådan får du vist skjulte billeder

Hvis du skjuler billeder og videoer, kan du kun se dem i albummet Skjult. Det kan derfor se ud som om, de mangler. Men du kan få vist dine billeder og videoer igen, når du vil. Med iOS 14 kan du skjule albummet Skjult, så det ikke vises nogen steder i appen Fotos. Hvis du mangler billeder eller videoer, skal du kontrollere, om albummet Skjult er aktiveret, så du kan se det.

Sådan får du vist skjulte billeder eller videoer på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åbn Fotos, og gå til fanen Album.
  2. Tryk på Skjult under Hjælpeapps.
  3. Vælg det billede eller den video, der skal vises.
  4. Tryk på knappen Del , og tryk derefter på Skjul ikke.

Sådan viser du billeder eller videoer på din Mac:

1. Åbn Fotos, gå til menulinjen, klik på Oversigt, og klik derefter på Vis skjulte fotoalbum.
  2. Vælg Skjult i indholdsoversigten.
  3. Vælg det billede eller den video, der skal vises.
  4. Ctrl-klik på billedet, og vælg derefter Vis fotografi igen. Du kan også vælge Billede > Vis fotografi igen på menulinjen eller trykke på Kommando-L.

Hvis du bruger iCloud-fotos og skjuler et billede, skjules det også på dine andre enheder.

Læs mere

• Hvis du organiserer et billede eller en video i et album og derefter sletter det fra Fotos, slettes det overalt, herunder fra dit album.
  • Hvis du har brug for hjælp til iCloud-fotos eller administration af dine billeder, kan du læse om, hvad du skal gøre.
  • Hvis du bruger Min fotostream i stedet for iCloud-fotos, kan det se ud som om, dine billeder eller videoer mangler. Læs mere om Min fotostream.