Få hjælp til billeder, der er blevet væk

Hvis du mangler et billede eller en video fra appen Fotos, kan du følge disse tip for at prøve at få dem igen.

Se mappen Slettet for nylig

Du kan have slettet et billede eller en video ved et uheld. I så fald ligger de i mappen Slettet for nylig.

Gå til Fotos > Album > Slettet for nylig. Hvis du ser det manglende billede, kan du flytte det tilbage til albummet Alle fotos.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Tryk på Vælg.
  2. Tryk på billedet eller videoen > Gendan.
  3. Bekræft, at du vil gendanne billedet.

På din Mac:

1. Klik på billedet eller videoen.
  2. Klik på Gendan.

Alt i mappen Slettet for nylig gemmes i 30 dage. Derefter er det væk for evigt.

Sørg for, at iCloud-fotobibliotek er slået til

iCloud-fotobibliotek gemmer alle dine billeder og videoer på en sikker måde i iCloud, så du har adgang til dem fra alle dine enheder. Hvis du har taget et billede med din iPhone, men du ikke kan se det på dine andre enheder, skal du kontrollere dine indstillinger.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud. Hvis du bruger iOS 10.2 eller tidligere, skal du gå til Indstillinger > iCloud.
  2. Tryk på Fotos.
  3. Slå iCloud-fotobibliotek til.

På din Mac:

1. Gå til Systemindstillinger > iCloud.
  2. Klik på Fotos ved siden af Indstillinger.
  3. Vælg iCloud-fotobibliotek.

Når du har slået iCloud-fotobibliotek til, skal du oprette Wi-Fi-forbindelse og vente et par minutter. Se så efter dine billeder igen.

De billeder, som du føjer til din enhed via iTunes opdateres ikke i iCloud. Få hjælp, hvis du har billeder fra iTunes.

Log ind med samme Apple-id

For at dine billeder og videoer er opdaterede på alle dine enheder, skal du sikre, at du er logget ind på iCloud med samme Apple-id på alle enhederne.

Du kan se, hvilket Apple-id din enhed bruger, under Indstillinger eller Systemindstillinger. Du kan se dit navn og din e-mailadresse. Din e-mailadresse er dit Apple-id.

Vis dine skjulte billeder

Hvis du skjuler dine billeder og videoer fra visningerne Øjeblikke, År og Samlinger, vises de kun i albummet Skjult. Du kan fjerne dine billeder og videoer fra albummet Skjult, så de vises igen.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Åbn appen Fotos, og gå til fanen Album.
  2. Tryk på albummet Skjult.
  3. Vælg det billede eller den video, der skal vises.
  4. Tryk på  > Skjul ikke.

På din Mac:

1. Åbn Fotos, gå til menulinjen, og klik på Oversigt > Vis skjulte fotoalbum.
  2. Åbn visningen Album, og åbn derefter albummet Skjult.
  3. Vælg det billede eller den video, der skal vises.
  4. Ctrl-klik på billedet.
  5. Klik på Vis fotografi igen.

Hvis du bruger iCloud-fotobibliotek, skjules et billede, der skjules på én enhed, også på dine andre enheder.

Læs mere

• Hvis du organiserer et billede eller en video i et album og derefter sletter det fra Fotos, slettes det overalt, herunder i dit album.
  • Når du trykker og holder kamerasymbolet i Beskeder nede for at tage en hurtig selfie, forbliver billedet i Beskeder. Billedet flyttes ikke til appen Fotos. Du kan føje din selfie til din samling ved at gemme det i Beskeder.
  • Hvis du har brug for hjælp til iCloud-fotobibliotek eller til at administrere dine billeder kan du læse mere her.