Ændring af leveringsadresse for ordrer på trykte produkter i Fotos til macOS

Du kan få vist og ændre leveringsadressen ved hjælp af disse trin, inden du afgiver en ordre på fotoprodukter.

Sådan føjes en ny adresse til dit kontaktkort

Fotos finder standardadressen for levering af dine fotoordrer ved hjælp af Mit kort i appen Kontakter på din Mac-computer.

Hvis du vil ændre eller tilføje adresser på dit kontaktkort, kan du gøre det i appen Kontakter eller på ordresiden i Fotos:

1. Marker afkrydsningsfeltet ud for dit navn. Hvis du får vist foreslåede adresser i Fotos, kan du enten vælge den foreslåede standardadresse eller klikke på Ignorer forslag.
  2. Klik på adressen under dit navn, og vælg Rediger på den menu, der vises.
  3. Dit kontaktkort vises. Rul ned til adresseafsnittet, og vælg, hvilken type adresse du tilføjer (hjem, arbejde eller andet). Skriv derefter den nye adresse i de tomme felter markeret med Vej, By, Stat, Postnummer og Land. Klik på OK for at gemme ændringerne.
  4. Klik på din adresse igen for at vælge fra listen over adresser, der også omfatter den nye adresse, du lige har tilføjet.
  5. Vælg knappen Afgiv ordre for at fortsætte.

Sådan vælges en adresse fra dit kontaktkort

Hvis dit kontaktkort indeholder flere adresser, kan du følge disse trin for at vælge den, du vil bruge:

1. Marker afkrydsningsfeltet ud for dit navn i vinduet Betaling. Hvis du får vist foreslåede adresser i Fotos, kan du enten vælge den foreslåede standardadresse eller klikke på Ignorer forslag.
  2. Klik på adressen under dit navn. De andre adresser på dit kontaktkort vises i en menu. Vælg den ønskede adresse.
    Vælg en anden adresse
  3. Vælg knappen Afgiv ordre for at fortsætte.

Sådan sendes til en anden person

Du kan også sende ordren til en anden person:

1. Klik på Tilføj leveringsadresse i vinduet Betaling.
  2. Vælg en person fra dine kontakter. Hvis der ikke er et kontaktkort for den person, du vil sende ordren til, skal du klikke på Ny for at oprette et kontaktkort.
  3. Tilføj en adresse for den nye kontakt i de tomme områder under Vej, By, Stat, Postnummer og Land.
  4. Vælg knappen Afgiv ordre for at fortsætte.

Det er vigtigt at vælge den rigtige adresse

Når du har afgivet en ordre, har Apple ikke mulighed for at ændre leveringsadressen. Hvis du indsender en ordre med en forkert adresse, kan du annullere ordren inden for 30 minutter fra afgivelsen af ordren ved at gå til siden med oversigt over Apple Photo Services. Derefter kan du indsende ordren igen med den korrekte adresse.

Hvis du afgiver en ordre i Japan, Singapore, Australien, New Zealand eller Hongkong, har du 90 minutter til at annullere.

Hvis du bruger iPhoto eller Aperture