Oprettelse og bestilling af trykte produkter med projektudvidelser i Fotos

Læs mere om, hvordan du downloader, installerer og bruger projektudvidelser fra tredjeparter i Fotos til macOS.

Med projektudvidelser fra tredjeparter i Fotos kan du tilføje en række effektive værktøjer, der kan bruges til at oprette projekter og bestille trykte produkter. Du skal starte med at downloade og installere udvidelser fra Mac App Store.

Efter 30. september 2018 skal du bruge projektudvidelser til at oprette projekter og bestille produkter i Fotos.

Sådan finder og installerer du projektudvidelser i Fotos

1. Åbn Fotos.
  2. Vælg Arkiv > Opret, og vælg derefter Mere. Mac App Store åbnes og viser tilgængelige projektudvidelser.
  3. Klik på en udvidelse for at læse mere om den, eller klik på Hent for at downloade udvidelsen.
  4. Når udvidelsen er downloadet, bliver den tilgængelig som en projektudvidelse i Fotos.

Sådan konverterer du eksisterende projekter

Du kan opdatere eller fortsætte med at arbejde på dine eksisterende projekter i Fotos ved at konvertere dem ved hjælp af udvidelser fra tredjeparter:

1. Gå til indholdsoversigten i Fotos: Vælg det projekt, som du ønsker at konvertere under Projekter.
  2. Gå til menulinjen i Fotos: Vælg Arkiv > Opret, og vælg derefter den ønskede projektudvidelse. Udvidelsen viser indstillinger for projektet og konverterer derefter projektet til sit eget format.
  3. Brug projektudvidelsens grænseflade i Fotos til at redigere dine projekter og bestille trykte produkter. Klik på OK i øverste højre hjørne af Fotos, når du er færdig. Det konverterede projekt vises i indholdsoversigten med det oprindelige projekt.

Når du har konverteret dine projekter, kan du redigere dem yderligere og afgive ordre via udvidelsens grænseflade i Fotos.

Sådan opretter du nye projekter

Følg disse trin for at oprette et nyt projekt med udvidelser i Fotos:

1. Vælg et Minde, Album eller en gruppe af billeder, som du vil bruge til dit projekt.
  2. Vælg Arkiv > Opret, og vælg derefter en projektudvidelse.
  3. Brug udvidelsens grænseflade til at oprette dit projekt, redigere det og til at afgive en ordre.

Du kan føje flere billeder til dit projekt efter oprettelsen: Træk billederne fra visningen Fotos, og anbring dem på projektets navn i indholdsoversigten.

Tilgængelige projektudvidelser

Motif
Motif er en ny tjeneste, der gør det muligt at oprette bøger, kort og kalendere af høj kvalitet. Udvidelsen finder dine bedste billeder via maskinlæring, opretter automatisk dit projekt med få klik og lader dig tilpasse hver side efter behov.

Mimeo Photos
Få adgang til imponerende mange temaer, der kan bruges til at oprette bøger, kort og kalendere – herunder bogtemaer, der matcher tidligere brugte Apple-temaer. Hvis du vil have helt frie hænder, giver denne udvidelse dig ubegrænsede muligheder for at tilpasse hver eneste side af projektet.

Shutterfly Photo Books
Kunder i USA kan bruge Shutterfly, der indeholder flere bogformater og mange temaindstillinger i én strømlinet, brugervenlig udvidelse.

WhiteWall
Med denne udvidelse kan du oprette indrammede udskrifter i gallerikvalitet. Der er mulighed for hurtigt design af den perfekte gallerivæg til hjemmet med alverdens rammer – fra traditionel til nutidig.

ifolor Photo Products
ifolor er tilgængelig i Europa og tilbyder mange muligheder for indrammede udskrifter, billedlærreder, billedcollager, tilpassede iPhone-etuier, fotokrus med mere.

Mpix
Mpix findes i USA og kan producere billedudskrifter i høj kvalitet, rammer, lærredomslag, kort og meget mere. Med denne udvidelse kan du nemt lave den perfekte fotogave, og den leveres hurtigt.

Fujifilm Prints & Gifts
Udskriv dine billeder i flere standardformater, lav fotokrus og lærreder, der kan hænges på væggen.

Wix Photo Albums
Opret hurtigt digitale fotoalbum og elegante fotowebsteder, der hostes på Wix.com. Dine album kan tilføjes over tid og nemt deles med venner, familie og på sociale medier.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.