Sådan rengøres tastaturet på din MacBook eller MacBook Pro

Hvis din MacBook (2015 og nyere) eller MacBook Pro (2016 og nyere) har en tast, der ikke fungerer, eller som føles anderledes end de andre taster, når du trykker på den, skal du følgende instruktionerne nedenfor for at rengøre tastaturet med komprimeret luft.

Når du følger disse trin, skal du huske at bruge det lille rør, der følger med dåsen med trykluft, til at styre luftstrømmen, og du skal holde enden af røret cirka 1,5 cm fra tastaturet, mens du sprayer. Undgå at vende dåsen med trykluft på hovedet, mens du sprayer.

Hold din bærbare Mac i en vinkel på 75 grader, så den ikke er helt lodret.

No alt supplied for Image

Brug trykluft til at spraye tastaturet – eller kun de berørte taster – ved at bevæge dåsen fra side til side.

No alt supplied for Image

Vend din bærbare Mac mod højre side, og spray tastaturet igen fra side til side.

No alt supplied for Image

Gentag handlingen, når du har vendt din bærbare Mac mod venstre side.