Brug af Apple Music på Sonos

Download appen Sonos Controller, opdater din software, og tilføj derefter tjenesten Apple Music.

Hvis du vil have adgang til Apple Music på Sonos, skal du først downloade appen Sonos Controller på din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon. Du skal muligvis også opdatere din Sonos-software.

Læs mere på Sonos' websted med support.

Føj Apple Music til dit Sonos-system

Hvis du ikke allerede abonnerer på Apple Music:

Når du bruger den opdaterede Sonos Controller på din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefon, skal du tilføje tjenesten Apple Music og logge ind med det Apple-id, som du bruger med Apple Music. Du kan læse mere om, hvordan du tilføjer Apple Music ved hjælp af appen Sonos Controller på Sonos' websted med support.

Når du tilføjer dit Apple Music-abonnement, kan du afspille musik fra hele Apple Music-kataloget eller din egen musiksamling, få musikforslag og meget mere – alt sammen via dit Sonos-system.

Brug af flere Apple-id'er eller et Apple Music Familieabonnement med Sonos

Hvis du har et Apple Music Familieabonnement, eller hvis andre personer i hjemmet har et Individuelt abonnement, kan I alle bruge Apple Music fra samme Sonos-system.

Dette gøres ved, at hver person i hjemmet føjer Apple Music til appen Sonos Controller ved hjælp af deres eget Apple-id. Når alle er logget ind, vises alle konti på listen over tjenester i appen Sonos Controller. Når en person i hjemmet vil bruge sit Apple Music-abonnement med Sonos, skal vedkommende blot vælge sin konto i appen. Du kan også bruge appen Sonos Controller til at begrænse adgangen til anstødeligt indhold.

Læs mere om Apple Music Familieabonnement.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.