Brug Apple Music på Sonos

Find ud af, hvordan du indstiller og styrer Apple Music på dine Sonos-højtalere.

Visning af en hvid Sonos-højtaler.

Der er tre måder at styre Apple Music på Sonos på. Du kan bruge appen Sonos Controller til de fleste Sonos-enheder. Hvis du bruger en Alexa-aktiveret Sonos-højtaler, kan du bede Alexa om at afspille Apple Music. Med visse Sonos-enheder kan du også bruge AirPlay til at styre Apple Music på din Sonos-enhed.

Brug af appen Sonos Controller

1. Download appen Sonos Controller til din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed. Hvis du allerede har appen Sonos, kan du tjekke for tilgængelige opdateringer og downloade dem.
  2. Føj Apple Music til dit Sonos-system.* Hvis du ikke allerede abonnerer på Apple Music, kan du tilmelde dig på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc eller tilmelde dig på din Android-enhed.
  3. Log ind med det Apple-id, du bruger med Apple Music.

Når du tilføjer dit Apple Music-abonnement, kan du afspille musik fra hele Apple Music-kataloget eller din egen musiksamling, få musikforslag og meget mere – alt sammen via dit Sonos-system.

*Hvis du vil have mere at vide om at bruge appen Sonos Controller til at føje Apple Music til dit højtalersystem, skal du kontakte Sonos-support.

Brug af Alexa

I visse lande og områder kan du bede Alexa om at afspille Apple Music på din Alexa-aktiverede Sonos-højtaler. Læs mere om, hvordan du styrer Apple Music med Alexa.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.