Oprettelse af et Apple Music Familieabonnement

Familier op til seks personer har mulighed for at nyde alle fordelene ved Apple Music.

Alle medlemmer af et Apple Music Familieabonnement får ubegrænset adgang til hele Apple Music-kataloget, musikanbefalinger baseret på deres personlige smag og adgang til deres eget iCloud-musikbibliotek, hvilket gør det muligt for dem at høre deres egen musik på deres foretrukne enheder.

Læs mere om Apple Music og Apple Music-abonnementer og priser.

Apple Music-funktionerne og prisen kan variere, afhængigt af land eller område.

Om Familieabonnement og Familiedeling

Hvis du vil dele et familieabonnement med andre i din familie, skal du indstille Familiedeling med en understøttet enhed. Den person, der indstiller Familiedeling, bliver familiearrangør. Hvis du ikke vil være familiearrangør, skal du bede en anden om at indstille Familiedeling.

Hvis du allerede har indstillet Familiedeling og tilmeldt dig Apple Music med et Familieabonnement, kan du føje nye personer til dit familieabonnement ved at invitere dem til din familiegruppe.

Opret abonnement på Apple Music

Du kan oprette abonnement på Apple Music fra en iPhone, iPad, iPod touch, en Mac eller pc eller en Android-telefon. Når du opretter abonnement, kan du vælge mellem fire forskellige abonnementstyper: Månedligt eller årligt Individuelt abonnement, Familieabonnement eller Studieabonnement.

Hvis du første gang valgte et Individuelt abonnement eller Studieabonnement, kan du skifte til et Familieabonnement.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Musik. Hvis du ikke får vist beskeden "Velkommen til Apple Music", skal du trykke på Til dig nederst på skærmen.
  2. Hvis det er første gang, du opretter abonnement på Apple Music, eller hvis du tidligere har haft et prøveabonnement, skal du trykke på prøvetilbuddet.
    Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, skal du trykke på Log ind og derefter skifte til et Familieabonnement.
  3. Tryk på Familie.
  4. Indtast det Apple-id og den adgangskode, du bruger til iTunes Store, hvis du bliver bedt om det. Du kan også bruge Touch ID til at logge ind.
    Du bliver måske bedt om at godkende dine faktureringsoplysninger, men det fulde månedsbeløb trækkes først på din konto, når prøveperioden udløber. Tilføj en gyldig betalingsmetode, og tryk på Tilmeld.
  5. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.
  6. Vælg genrer og kunstnere, du kan lide. Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

Familiemedlemmer, der allerede er indstillet i Familiedeling, har automatisk adgang til Apple Music. Familiearrangøren kan invitere andre til Familiedeling. Hvis en person allerede har Apple Music som Individuelt abonnement eller Studieabonnement, bliver fornyelsen af det pågældende abonnementet automatisk annulleret, når de tilmelder sig familien.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg  Musik i øverste venstre hjørne, og klik derefter på Til dig øverst i iTunes-vinduet.
  3. Hvis det er første gang, du opretter abonnement på Apple Music, eller hvis du tidligere har haft et prøveabonnement, skal du trykke på prøvetilbuddet.
    Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, skal du klikke på Log ind og derefter skifte til et Familieabonnement.
  4. Klik på Start, og klik derefter på Familie.
  5. Indtast det Apple-id og den adgangskode, du bruger til iTunes Store, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du klikke på Opret konto.
    Du bliver måske bedt om at godkende dine faktureringsoplysninger, men det fulde månedsbeløb trækkes først på din konto, når prøveperioden udløber. Tilføj en gyldig betalingsmetode, og tryk på Tilmeld.
  6. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.
  7. Vælg genrer og kunstnere, du kan lide. Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

Familiemedlemmer, der allerede er indstillet i Familiedeling har automatisk adgang til Apple Music. Familiearrangøren kan invitere andre til Familiedeling. Hvis en person allerede har Apple Music som Individuelt abonnement eller Studieabonnement, bliver fornyelsen af det pågældende abonnementet automatisk annulleret, når de tilmelder sig familien.

På din Android-telefon

1. Download appen Apple Music i Google Play.
  2. Åbn appen Apple Music. Hvis du ikke får vist skærmen Apple Music, skal du trykke på menusymbolet øverst til venstre og derefter trykke på Til dig.
  3. Hvis det er første gang, du opretter abonnement på Apple Music, eller hvis du tidligere har haft et prøveabonnement, skal du trykke på prøvetilbuddet.
    Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, skal du trykke på Log ind og derefter skifte til et Familieabonnement.
  4. Tryk på Familie.
  5. Indtast det Apple-id og den adgangskode, du bruger til iTunes Store, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du klikke på Opret konto.
    Du bliver måske bedt om at godkende dine faktureringsoplysninger, men det fulde månedsbeløb trækkes først på din konto, når prøveperioden udløber. Tilføj en gyldig betalingsmetode, og tryk på Tilmeld.
  6. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.
  7. Vælg genrer og kunstnere, du kan lide. Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

Familiearrangøren kan invitere andre til Familiedeling. Hvis en person allerede har Apple Music som Individuelt abonnement eller Studieabonnement, bliver fornyelsen af det pågældende abonnementet automatisk annulleret, når de tilmelder sig familien.

Inviter din familie

Du kan invitere familiemedlemmer til at deltage i et Familieabonnement på din iPhone, iPad eller iPod touch eller på en Android-telefon.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du indstiller Familiedeling, kan du invitere flere familiemedlemmer til at deltage i familiegruppen.

Når de inviterede personer accepterer din invitation, kan hvert medlem i familiegruppen få adgang til Apple Music.

På din Android-telefon

1. I appen Apple Music: Tryk på menusymbolet  i øverste venstre hjørne.
  2. Tryk på dit billede eller navn øverst i menuen for at gå til kontoindstillingerne.
  3. Tryk på Administrer medlemskab. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  4. Tryk på Indstil familie eller Familie.
  5. Hvis du trykkede på Indstil familie, skal du trykke på Fortsæt for at fortsætte med at invitere familiemedlemmer.
  6. Hvis du trykkede på Familie, skal du trykke på Tilføj familiemedlem nederst på skærmen for at invitere flere medlemmer.

Du kan sende familiemedlemmerne en e-mail med invitation til at deltage i familien, eller du kan få dem til at indtaste deres Apple-id og adgangskode direkte i appen Apple Music. Hvis appen beder om adgang til dine kontakter, skal du trykke på Tillad, så du hurtigt kan søge efter kontakter, der er gemt på din Android-telefon.

Når de inviterede personer accepterer din invitation, kan hvert medlem i familiegruppen få adgang til Apple Music.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, kan du skifte til et Familieabonnement i appen Musik eller i iTunes på en computer. Læs mere om, hvordan du administrerer dit Apple Music-abonnement på en iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc eller på en Android-telefon.

Få hjælp

Hvis du har problemer med dit Familieabonnement:

1. Sørg for, at alle medlemmerne af familieabonnementet deler deres iTunes Store-køb.
  2. Kontroller, at du er logget på iTunes Store med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger til deling af indhold via Familiedeling.
  3. Log ud af appen Musik, og log ind igen.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du stadig ikke kan se din families delte indhold.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.