Oprettelse af et Apple Music Familieabonnement

Familier op til seks personer har mulighed for at nyde alle fordelene ved Apple Music.

Alle medlemmer af et Apple Music Familieabonnement får ubegrænset adgang til hele Apple Music-kataloget, musikanbefalinger baseret på deres personlige smag og adgang til deres eget iCloud-musikbibliotek, hvilket gør det muligt for dem at høre deres egen musik på deres foretrukne enheder.

Få et Apple Music familieabonnement.

Få mere at vide om Apple Music og priser på Apple Music.

Apple Music-funktionerne og prisen kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Om Familieabonnement og Familiedeling

Hvis du vil dele et familieabonnement med andre i din familie, skal du indstille Familiedeling med en understøttet enhed. Den person, der indstiller Familiedeling, bliver familiearrangør. Hvis du ikke vil være familiearrangør, skal du bede en anden om at indstille Familiedeling.

Hvis du allerede har indstillet Familiedeling og tilmeldt dig Apple Music med et Familieabonnement, kan du føje nye personer til dit familieabonnement ved at invitere dem til din familiegruppe.

Sådan opretter du abonnement på Apple Music

Du kan abonnere på Apple Music fra en iPhone, iPad, iPod touch, en Mac eller PC, eller en Android enhed. Når du opretter abonnement, kan du vælge mellem fire forskellige abonnementstyper: Månedligt eller årligt Individuelt abonnement, Familieabonnement eller Studieabonnement.

Hvis du første gang valgte et Individuelt abonnement eller Studieabonnement da du først blev medlem, kan du skifte til et Familieabonnement.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Musik. Hvis du ikke får vist skærmen for Apple Music, skal du trykke på Til dig nederst på skærmen.
  2. Hvis det er første gang, du opretter abonnement på Apple Music, eller hvis du tidligere har haft et prøveabonnement, skal du trykke på prøvetilbuddet.
    Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, skal du trykke på Log ind og derefter skifte til et Familieabonnement.
  3. Tryk på muligheden Familie, og derefter på Start Prøve.
  4. Log på med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger med iTunes Store, hvis du bliver bedt om det.
    Du bliver måske bedt om at godkende dine faktureringsoplysninger, men det fulde månedsbeløb trækkes først på din konto, når prøveperioden udløber. Tilføj en gyldig betalingsmetode, og tryk på Tilmeld.
  5. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.
  6. Vælg de genrer og kunstnere, du kan lide. Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

Familiemedlemmer, der allerede er indstillet i Familiedeling, har automatisk adgang til Apple Music. Familiearrangøren kan invitere andre til Familiedeling. Hvis en person allerede har Apple Music som Individuelt abonnement eller Studieabonnement, bliver fornyelsen af det pågældende abonnementet automatisk annulleret, når de tilmelder sig familien.

På Mac eller PC

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg  Musik i øverste venstre hjørne, og klik derefter på Til dig øverst i iTunes-vinduet.
  3. Hvis det er første gang, du opretter abonnement på Apple Music, eller hvis du tidligere har haft et prøveabonnement, skal du klikke på prøvetilbuddet.
    Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, skal du klikke på Log ind og derefter skifte til et Familieabonnement.
  4. Klik på muligheden Familie, og derefter på Start Prøve.
  5. Log på med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger med iTunes Store, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke har et Apple-id skal du klikke på Opret nyt Apple-id.
    Du bliver måske bedt om at godkende dine faktureringsoplysninger, men det fulde månedsbeløb trækkes først på din konto, når prøveperioden udløber. Tilføj en gyldig betalingsmetode, og tryk på Tilmeld.
  6. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.
  7. Vælg genrer og kunstnere, som du kan lide. Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

Familiemedlemmer, der allerede er indstillet i Familiedeling har automatisk adgang til Apple Music. Familiearrangøren kan invitere andre til Familiedeling. Hvis en person allerede har Apple Music som Individuelt abonnement eller Studieabonnement, bliver fornyelsen af det pågældende abonnementet automatisk annulleret, når de tilmelder sig familien.

På din Android enhed

1. Download appen Apple Music i Google Play.
  2. Åbn appen Apple Music. Hvis du ikke får vist skærmen Apple Music, skal du trykke på ikonet Menu i øverste venstre hjørne, og derefter trykke på Til dig.
  3. Hvis det er første gang, du opretter abonnement på Apple Music, eller hvis du tidligere har haft et prøveabonnement, skal du trykke på prøvetilbuddet.
    Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, skal du trykke på Log ind og derefter skifte til et Familieabonnement.
  4. Tryk på muligheden Familie, og derefter på Start Prøve.
  5. Log på med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger med iTunes Store, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke har et Apple-id skal du klikke på Opret nyt Apple-id.
    Du bliver måske bedt om at godkende dine faktureringsoplysninger, men det fulde månedsbeløb trækkes først på din konto, når prøveperioden udløber. Tilføj en gyldig betalingsmetode, og tryk på Tilmeld.
  6. Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.
  7. Vælg genrer og kunstnere, som du kan lide. Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

For at aktivere iCloud Familiedeling skal du trykke på ikonet Menu > dit billede eller navn øverst på menuen > Vis Konto > Administrér Medlemskab > Administrér Familie. Familiearrangøren kan derefter invitere andre til at deltage i Familiedeling. Hvis en person allerede har Apple Music som Individuelt abonnement eller Studieabonnement, bliver fornyelsen af det pågældende abonnementet automatisk annulleret, når de tilmelder sig familien.

Inviter din familie

Du kan invitere familiemedlemmer til din Familie på din iPhone, iPad eller iPod touch, eller på en Android enhed.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du indstiller Familiedeling, kan du invitere flere familiemedlemmer til at deltage i familiegruppen.

Når de inviterede personer accepterer din invitation, kan hvert medlem i familiegruppen få adgang til Apple Music.

På din Android enhed

1. Tryk på ikonet menu i øverste venstre hjørne af appen Apple Music.
  2. Tryk på dit billede eller dit navn øverst i menuen, og rul derefter ned til Vis Konto, og tryk på den.
  3. Tryk på Administrer medlemskab. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.
  4. Tryk på Administrer Familie. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  5. Tryk på Fortsæt for at invitere flere familiemedlemmer, og tryk derfor på Tilføj Familiemedlemmer for at tilføje yderligere medlemmer.

Du kan sende familiemedlemmerne en e-mail med invitation til at deltage i familien, eller du kan få dem til at indtaste deres Apple-id og adgangskode direkte i appen Apple Music. Hvis appen beder om adgang til dine kontakter, skal du trykke på Tillad, så du hurtigt kan søge efter kontakter, der er gemt på din Android enhed.

Når de inviterede personer accepterer din invitation, kan hvert medlem i familiegruppen få adgang til Apple Music.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music, kan du skifte til et Familieabonnement i appen Musik eller i iTunes på en computer. Find ud af, hvordan du administrerer dit abonnement på Apple Music på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller PC, eller på en Android enhed.

Få hjælp

Hvis du har problemer med dit Familieabonnement:

1. Sørg for, at alle medlemmerne af familieabonnementet deler deres iTunes Store-køb.
  2. Kontroller, at du er logget på iTunes Store med det Apple-id og den adgangskode, som du bruger til deling af indhold via Familiedeling.
  3. Log ud af appen Musik, og log ind igen.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du stadig ikke kan se din families delte indhold.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.