Brug af Apple Watch, når din iPhone ikke er i nærheden

Her kan du læse om, hvad du kan gøre med dit Apple Watch, når du ikke har din iPhone med dig.

Kontrolcenter på Apple Watch, der viser en mobilforbindelse.

Hvis du har indstillet mobilforbindelse

Hvis din iPhone og dit Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) eller Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) begge er tilsluttet et mobilnetværk, kan dit ur gøre alt, hvad det normalt gør, selvom du ikke har din iPhone med dig.1 Når dit Apple Watch opretter forbindelse til et mobilnetværk, vises symbolet med grønne prikker i Kontrolcenter.

Hvis dit ur er forbundet til et mobilnetværk, men din iPhone ikke er i nærheden, kan dit ur gøre de samme ting, som det kan, når du bruger Wi-Fi.

Find ud af mere om, hvordan du opsætter en mobilforbindelse.

Kontrolcenter på Apple Watch, der viser en Wi-Fi-forbindelse

Sådan gør du, hvis du har forbindelse til Wi-Fi

Når din iPhone er slukket eller uden for rækkevidde, kan dit Apple Watch bruge Wi-Fi-netværk. Når du opretter forbindelse til et af disse Wi-Fi-netværk, visesWi-Fi-symbolet i Kontrolcenter. Du kan stadig foretage disse ting.

Brug Siri til at få rutevejledning, sende iMessages og meget mere.

Appen Beskeder

Send og modtag beskeder.1

Appen Telefon

Foretag og modtag telefonopkald.2

Appen Vejr

Tjek vejret lige nu.

Appen Værdipapirer

Hold øje med dine værdipapirer.

Appen Hjem

Betjen enheder i hjemmet.

Appen Find mine venner

Brug apps, der understøtter Wi-Fi.1

Appen Påmindelser

Indstil påmindelser.

Appen Podcasts

Lyt til podcasts.

Appen Musik

Stream musik.

Appen Radio

Brug af radio.

Sådan gør du, hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi, mobilnetværk eller din iPhone

Du kan stadig gøre disse ting, selvom dit Apple Watch ikke er forbundet. Hvis du f.eks. går i et område uden Wi-Fi-forbindelse eller et mobilsignal, eller hvis din iPhone er slukket.

Appen Træning

Hold styr på din træning med appen Træning.3

Appen Aktivitet

Hold styr på dine mål med appen Aktivitet.

Appsene Ur, Alarm, Tidtagning og Stopur

Se, hvad klokken er, og brug appsene Alarm, Tidtagning og Stopur.

Appen Fotos

Vis fotos fra et synkroniseret fotoalbum.

Appen Wallet

Foretag køb med Apple Pay

Appen Puls

Tjek din puls.

Appen Vejrtrækning

Slap af, og træk vejret roligt.

Appen Podcasts

Lyt til podcasts arkiveret på dit Apple Watch.

1. Hvis du vil modtage sms'er, mms'er eller push-meddelelser fra tredjepartsapps på dit Apple Watch, skal din pardannede iPhone være tændt og tilsluttet Wi-Fi eller et mobilnetværk, men den behøver ikke at være i nærheden. Du skal også være logget på iMessage på din iPhone.
  2. Hvis du er på Wi-Fi og vil ringe op, skal du kontrollere, at Wi-Fi-opkald er slået til på dit Apple Watch. Du kan også prøve at foretage et FaceTime-lydopkald.
  3. Du kan forbedre GPS-nøjagtigheden ved gang, løb eller cykling udendørs ved at vælge den relevante træning og tage din iPhone med. Du kan også opnå mere nøjagtig GPS ved at kalibrere dit Apple Watch. Apple Watch Series 2 eller en nyere model har indbygget GPS, så du kan få mere nøjagtige oplysninger om distance og hastighed under træning udendørs uden din parrede iPhone.