Brug dit Apple Watch uden din iPhone i nærheden

Læs om, hvad du kan gøre med dit Apple Watch, når du ikke har din iPhone hos dig.

Hvis dit ur har forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk

Når din iPhone er slukket eller ikke er inden for rækkevidde, kan dit Apple Watch bruge et Wi-Fi-netværk til at sende og modtage data. Og hvis dit ur har mulighed for at oprette forbindelse til et mobilnetværk, kan det sluttes til et mobilnetværk.

Hvis dit Apple Watch har forbindelse til Wi-Fi, vises Wi-Fi-symbolet  i Kontrolcenter. Hvis det har forbindelse til et mobilnetværk, vises symbolet for mobilnetværk Find ud af mere om, hvordan du opsætter en mobilforbindelse.

En Wi-Fi- eller netværksforbindelse giver dit Apple Watch mulighed for at gøre følgende – også selvom du ikke har din iPhone hos dig.1

Brug Siri til at få rutevejledning, sende iMessages og meget mere.

Appen Telefon

Foretag og besvar telefonopkald.2

Appen Radio

Hør radio.3

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk eller din iPhone

Når forbindelsen til dit Apple Watch afbrydes – hvis du f.eks. er på vandretur i et område uden Wi-Fi- eller mobilsignal, eller din iPhone er slukket – kan du stadig gøre alt dette.

Appsene Ur, Alarm, Tidtagning og Stopur

Se klokkeslættet, og brug appsene Alarm, Tidtagning og Stopur.

Appen Fotos

Vis fotos fra synkroniserede fotoalbum.

Afspil musik, podcasts eller lydbøger, som du har synkroniseret med dit ur.

Appen Wallet

Foretag køb med Apple Pay

Optag dine tanker og ideer.

Ikke alle funktioner er tilgængelige på alle Apple Watch-modeller.

1. Hvis du vil modtage sms'er, mms'er eller push-meddelelser fra apps fra andre producenter på dit Apple Watch med mobilnetværk, skal din pardannede iPhone være tændt og tilsluttet et Wi-Fi- eller mobilnetværk, men den behøver ikke at være i nærheden. Du skal også være logget på iMessage på din iPhone.

2. Hvis du er på Wi-Fi og vil ringe op, skal du kontrollere, at Wi-Fi-opkald er slået til på dit Apple Watch. Du kan også prøve at foretage et FaceTime-lydopkald.

3. Streaming af musik og podcasts er tilgængelig på Apple Watch Series 3 og nyere.

4. Du kan forbedre GPS-nøjagtigheden ved gang, løb eller cykling udendørs ved at vælge den relevante træning og tage din iPhone med. Du kan også opnå mere nøjagtig GPS ved at kalibrere dit Apple Watch. Apple Watch Series 2 og nyere har indbygget GPS, så du kan få mere nøjagtige oplysninger om distance og hastighed under træning udendørs uden din parrede iPhone.

5. Appen Kompas er kun tilgængelig på Apple Watch Series 5.