Brug dit Apple Watch uden din iPhone i nærheden

Læs om, hvad du kan gøre med dit Apple Watch, når du ikke har din iPhone hos dig.

Når din iPhone er slukket eller ikke er inden for rækkevidde, kan dit Apple Watch bruge et Wi-Fi-netværk til at sende og modtage data. Dit ur kan også oprette forbindelse til et mobilnetværk, hvis du har en model med mobilforbindelse. Hvis du har indstillet et Apple Watch til et familiemedlem, kan vedkommende bruge en mobil- eller Wi-Fi-forbindelse med uret.

Når dit Apple Watch har oprettet forbindelse til Wi-Fi, visessymbolet Wi-Fi i Kontrolcenter. Når det har oprettet forbindelse til et mobilnetværk, vises symbolet for mobilnetværk .

Hvis dit Apple Watch er i Energisparende funktion

Når dit Apple Watch er i Energibesparende funktion, er flere funktioner slået fra eller ændret, hvilket kan påvirke nogle af de apps, der er anført her.

• Wi-Fi og mobildata er slået fra, når din iPhone ikke er i nærheden, indtil du åbner og bruger en app, der kræver en netværksforbindelse.

• Indgående telefonopkald sendes til telefonsvareren, når din iPhone ikke er i nærheden, og det kan tage længere tid at foretage udgående opkald.

• Pulsmåling i baggrunden, målinger af iltniveauet i blodet i baggrunden og pulsalarmer er slået fra.

Hvis dit Apple Watch er forbundet til Wi-Fi eller mobilnettet

Med en Wi-Fi- eller mobilforbindelse kan dit Apple Watch gøre følgende, selvom du ikke har din iPhone med dig.

watchos2-phone-icon-graphic

Foretag og besvar telefonopkald.1

watchos7-siri-icon-graphic

Brug Siri til at få rutevejledning, sende iMessages og meget mere.

Hvis dit Apple Watch ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk eller din iPhone

Når forbindelsen til dit Apple Watch afbrydes – hvis du f.eks. er på vandretur i et område uden Wi-Fi- eller mobilsignal, eller din iPhone er slukket – kan du stadig gøre alt dette.

watchos2-clock-alarms-icon-graphic

Se klokkeslættet, og brug appsene Alarm, Timer og Stopur.

watchos2-photos-icon-graphic

Vis fotos fra synkroniserede fotoalbum.

watchos7-music-podcasts-audiobooks-icon-graphic

Afspil musik, podcasts eller lydbøger, som du har synkroniseret med dit ur.

Ikke alle funktioner er tilgængelige på alle Apple Watch-modeller. Desuden er ikke alle funktioner tilgængelige i alle lande eller områder.

1. Hvis du er på Wi-Fi og vil ringe op, skal du kontrollere, at Wi-Fi-opkald er slået til på dit Apple Watch. Du kan også prøve at foretage et FaceTime-lydopkald.

2. Hvis du vil modtage sms'er, mms'er eller push-notifikationer fra apps fra andre producenter på dit Apple Watch med mobilnetværk, skal din pardannede iPhone være tændt og tilsluttet et Wi-Fi- eller mobilnetværk, men den behøver ikke at være i nærheden. Du skal også være logget ind på iMessage på din iPhone for at bruge Beskeder på dit ur.

3. Hvis du vil opnå bedre GPS-nøjagtighed under en udendørstræning uden din parrede iPhone, kan du kalibrere dit Apple Watch.