Skift af urskive på dit Apple Watch

Du kan vælge forskellige designs, justere farver og tilføje komplikationer på din urskive. Desuden kan du læse, hvordan du stiller uret frem.

Sådan skifter du urskiven på dit Apple Watch

1. Gå til urskiven, skub til højre eller venstre fra kant til kant.
  2. Stop, når du ser den ønskede urskive.

Læs mere om alle Apple Watch-urskiverne og deres funktioner.

Ikke alle urskiver er tilgængelige i alle lande eller områder. Hermès- og Nike-urskiver fås kun på disse modeller.

Sådan tilpasser du urskiven på dit Apple Watch

1. Tryk på Digital Crown for at gå til urskiven.
  2. Tryk på skærmen, og hold fingeren nede.
  3. Skub til venstre eller højre for at vælge en urskive, og tryk derefter på Rediger.
  4. Skub til venstre eller højre for at vælge en funktion, og drej derefter på Digital Crown for at ændre den. Du kan f.eks. ændre farven på den lille viser eller urskivens markeringer.
  5. Skub hele vejen til venstre for at redigere komplikationer. Tryk på en komplikation for at vælge den, og drej derefter på Digital Crown for at ændre den. Du kan også tilføje komplikationer fra andre apps
  6. Når du er færdig, skal du trykke på Digital Crown for at gemme dine ændringer.
  7. Tryk på urskiven for at indstille den som din nuværende urskive.

Du kan også ændre urskiven fra din iPhone. Åbn appen Apple Watch, og tryk derefter på fanen Urskivegalleri.

Sådan tilføjer du flere oplysninger på urskiven

Du kan tilføje komplikationer eller oplysninger fra apps på visse urskiver. Dit Apple Watch har komplikationer, der viser din batterilevetid, datoen og meget mere. Du kan også tilføje komplikationer fra nogle apps fra andre producenter.

Åbn appen Apple Watch på din iPhone for at se, hvilke apps der har komplikationer. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Komplikationer. Hvis der er en app, som du forventer at se på listen over komplikationer, men som ikke er der, skal du sørge for, at appen er installeret på dit ur.

Hvis du vil vælge, hvilke komplikationer der skal være på din urskive, skal du trykke på Rediger og derefter følge disse trin:

• Hvis du vil tilføje en komplikation, skal du trykke på knappen Tilføj . Når du har tilføjet en komplikation i appen Apple Watch på iPhone, kan du tilføje komplikationen på dit ur. Gå tilbage til urskiven, tryk og hold ned på skærmen, og tryk derefter på Rediger. Skub til venstre til skærmen Komplikationer. Tryk derefter på en komplikation, og drej Digital Crown for at vælge, hvilke oplysninger du vil have vist. Når du er færdig, skal du trykke på Digital Crown for at gemme dine ændringer. Tryk på urskiven for at indstille den som din nuværende urskive.
  • Hvis du vil fjerne en komplikation, skal du trykke på knappen Slet . Tryk derefter på Fjern.

Sådan opretter du en ny version af en urskive

1. Tryk på Digital Crown for at gå til urskiven.
  2. Tryk på skærmen, og hold fingeren nede. Skub hele vejen til højre, og tryk derefter på knappen Tilføj plussymbolet.
  3. Hvis du vil vælge en urskive, skal du dreje Digital Crown og trykke på den skive, du vil bruge. Så indstilles din aktuelle urskive til den, du lige har oprettet.
  4. Hvis du vil tilpasse urskiven, skal du igen trykke på skærmen, holde fingeren nede og derefter trykke på Rediger.

Sådan sletter du en urskive fra dit Apple Watch

1. Gå til din aktuelle urskive, tryk på skærmen og hold fingeren nede.
  2. Skub til venstre eller højre for at finde den urskive, du vil fjerne.
  3. Skub opad, og tryk på Fjern.

Hvis du fortryder, kan du oprette urskiven igen senere.

Sådan ændrer du den tid, der vises på dit Apple Watch

1. Åbn appen Indstillinger på dit ur, og tryk derefter på Ur.
  2. Tryk +0 min.
  3. Tryk på Digital Crown, og vælg, hvor meget du vil stille tiden frem.
  4. Tryk på Annuller eller Indstil.

Det er kun tiden, der vises på urskiven, der kan stilles frem. Alarmer, meddelelser, Verdensur og andre tider vil være indstillet til den faktiske tid.

Sådan skjuler du Afspiller nu på dit Apple Watch

Når du afspiller musik, åbnes Afspiller nu automatisk. Sådan ændrer du indstillingen:

1. Åbn appen Indstillinger på dit ur.
  2. Tryk på Generelt > Afbryd vågeblus.
  3. Slå Start lydapps automatisk fra.

Læs mere

I watchOS 7 kan du dele urskiver med andre.