Skift af urskiven på dit Apple Watch

Du kan vælge forskellige designs til dit Apple Watch, justere farver og tilføje komplikationer på din urskive. Desuden kan du læse, hvordan du stiller uret frem.

skifte mellem urskiver

Sådan skifter du til en anden urskive

Følg denne fremgangsmåde for at vælge en urskive på dit Apple Watch:

1. Gå til urskiven, skub til højre eller venstre fra kant til kant.
  2. Stop, når du ser den ønskede urskive.

Sådan tilpasser du urskiven

1. Tryk på Digital Crown for at gå til urskiven.
  2. Tryk hårdt på skærmen.
  3. Skub til venstre eller højre for at vælge en urskive, og tryk derefter på Tilpas.
  4. Skub til venstre eller højre for at vælge en funktion, og drej derefter på Digital Crown for at ændre den. Du kan f.eks. ændre farven på den lille viser eller urskivens markeringer.
    Rolig til urskiven Vejrtrækning.
  5. Skub hele vejen til venstre for at redigere komplikationer. Tryk på en komplikation for at vælge den, og drej derefter på Digital Crown for at ændre den. Du kan også tilføje komplikationer fra andre apps
    Komplikation med dato til urskiven Vejrtrækning.
  6. Når du er færdig, skal du trykke på Digital Crown for at gemme dine ændringer.
  7. Tryk på urskiven for at indstille den som din nuværende urskive.

Du kan også ændre urskiven fra din iPhone. Åbn appen Apple Watch, og tryk derefter på fanen Urskivegalleri.

Sådan tilføjer du flere oplysninger på urskiven

Du kan tilføje komplikationer eller oplysninger fra apps på visse urskiver. Dit Apple Watch har komplikationer, der viser din batterilevetid, datoen og meget mere. Du kan også tilføje komplikationer fra nogle apps fra andre producenter. Sådan ser du, om du har komplikationer:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Komplikationer.

Tryk på Rediger for at tilføje dem, du ønsker, og følg derefter disse trin:

• Hvis du vil tilføje en komplikation, skal du trykke på symbol for Tilføj. Når du har tilføjet en komplikation i appen Apple Watch på iPhone, kan du tilføje komplikationen på dit ur. Gå tilbage til urskiven, og tryk hårdt på skærmen. Tryk derefter på Tilpas. Tryk derefter på en komplikation, og drej Digital Crown for at vælge, hvilke oplysninger du vil have vist.
  • Hvis du vil fjerne en komplikation, skal du trykke på symbol for Slet. Tryk derefter på Fjern.

Skærm til ny urskive på Apple Watch.

Sådan tilføjer du en ny urskive

Du kan oprette flere versioner af enhver urskive. Hvis du vil oprette en, skal du gøre følgende:

1. Tryk på Digital Crown for at gå til urskiven.
  2. Tryk hårdt på skærmen, skub hele vejen til højre, og tryk derefter på plussymbolet.
  3. Hvis du vil vælge en urskive, skal du dreje Digital Crown og trykke på den skive, du vil bruge. Så indstilles din aktuelle urskive til den, du lige har oprettet.
  4. Hvis du vil tilpasse urskiven, skal du trykke hårdt på skærmen igen og derefter trykke på Speciel.

Bemærk, at du kan hente nye komplikationer fra apps fra andre producenter, men du kan ikke installere nye urskiver.

Fjern urskiven Siri.

Sådan sletter du en urskive

1. Gå til den aktuelle urskive, og tryk derefter hårdt på skærmen.
  2. Skub til venstre eller højre for at finde den urskive, du vil fjerne.
  3. Skub opad, og tryk på Fjern.

Hvis du fortryder, kan du oprette urskiven igen senere.

Indstille til om 5 minutter.

Sådan ændres den viste tid

1. Åbn appen Indstillinger, og tryk på Tid.
  2. Tryk +0 min.
  3. Tryk på Digital Crown, og vælg, hvor meget du vil stille tiden frem.
  4. Tryk på Annuller eller Indstil.

Det er kun tiden, der vises på urskiven, der kan stilles frem. Alarmer, meddelelser, Verdensur og andre tider vil være indstillet til den faktiske tid.

Sådan skjuler du Afspiller nu

Når du afspiller musik, åbnes Afspiller nu automatisk. Sådan ændrer du indstillingen:

1. Åbn appen Apple Watch, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Tryk på Generelt > Afbryd vågeblus.
  3. Slå Start lydapps automatisk fra.