Skift af urskive på dit Apple Watch

Lær, hvordan du vælger forskellige designs, justerer farverne og føjer oplysninger til din urskive med komplikationer.

Apple Watch-urskive

Sådan skifter du urskiven på dit Apple Watch

1. Tryk på Digital Crown for at gå til urskiven.
  2. Stryg til venstre eller højre fra kant til kant på urskiven for at se de urskiver, du har føjet til dine urskiver.
  3. Stop, når du ser den ønskede urskive.

Læs mere om alle Apple Watch-urskiverne og deres funktioner.

Ikke alle urskiver er tilgængelige i alle lande eller områder. Hermes-urskiver er kun tilgængelige på Hermes-ure. Fra og med watchOS 9 er Nike-urskiver tilgængelige på alle ure undtagen Hermes-ure.

Sådan tilpasser du urskiven på dit Apple Watch

1. Tryk på Digital Crown for at gå til urskiven.
  2. Tryk på skærmen, og hold fingeren nede.
  3. Skub til venstre eller højre for at vælge en urskive, og tryk derefter på Rediger.
  4. Skub til venstre eller højre for at vælge en funktion, og drej derefter på Digital Crown for at ændre den. Du kan f.eks. ændre farven på den lille viser eller urskivens markeringer.
    Apple Watch-urskive, der viser tidsskala
  5. Skub helt til venstre for at redigere komplikationer, som du kan bruge til at tjekke ting som vejret, din aktivitet eller oplysninger fra andre apps, du har installeret. Tryk på en komplikation for at vælge den, og drej derefter på Digital Crown for at gennemse tilgængelige indstillinger for komplikationen. Tryk på den ønskede komplikation for at vælge den.
  6. Når du er færdig, skal du trykke på Digital Crown for at gemme dine ændringer.
  7. Tryk på urskiven for at indstille den som din nuværende urskive.

Apple Watch-urskive

Sådan føjer du en urskive til dine tilgængelige urskiver

1. Tryk på Digital Crown for at gå til urskiven.
  2. Tryk på skærmen, og hold fingeren nede. Skub hele vejen til højre, og tryk derefter på knappen Tilføj plussymbolet.
  3. Drej på Digital Crown for at gennemse alle urskiver.
  4. Tryk på Tilføj, når du finder en urskive, du kan lide. Hvis urskiven ikke har nogen muligheder for tilpasning, bliver den straks din aktuelle urskive. Ellers kan du stryge igennem og justere tilgængelige funktioner som farver og komplikationer.
  5. Tryk to gange på Digital Crown for at gå til din nyligt tilføjede urskive.

Apple Watch-urskive

Sådan sletter du en urskive fra dit Apple Watch

1. Gå til din aktuelle urskive, tryk på skærmen og hold fingeren nede.
  2. Skub til venstre eller højre for at finde den urskive, du vil fjerne.
  3. Skub opad, og tryk på Fjern.

Apple Watch-urskive

Sådan ændrer du den tid, der vises på dit Apple Watch

1. Åbn appen Indstillinger på dit ur, og tryk derefter på Ur.
  2. Tryk +0 min.
  3. Tryk på Digital Crown, og vælg, hvor meget du vil stille tiden frem.
  4. Tryk på Xeller Tjek.

Det er kun tiden, der vises på urskiven, der kan stilles frem. Alarmer, meddelelser, Verdensur og andre tider vil være indstillet til den faktiske tid.

Sådan skjuler du Afspiller nu på dit Apple Watch

Når du afspiller musik, åbnes Afspiller nu automatisk. Sådan ændrer du indstillingen:

1. Åbn appen Indstillinger på dit ur.
  2. Tryk på Generelt > Automatisk start.
  3. Slå Start lydapps automatisk fra.

Læs mere

Med watchOS 7 og nyere versioner kan du dele urskiver med andre.