Oprettelse af abonnement på Apple Music på din Android-telefon

Opret abonnement på Apple Music, vælg dine foretrukne kunstnere, og få adgang til verdens største musiksamling på din Android-telefon.

Hent Apple Music

Apple Music giver adgang til millioner af sange, udvalgte radiostationer og spillelister, videoindhold og musikanbefalinger – alt sammen i appen Apple Music. Du kan også få adgang til alt dit indhold på tværs af andre enheder, så længe du er logget på Apple Music med samme Apple-id og downloader indholdet til afspilning offline.

Læs mere om Apple Music og Apple Music-abonnementer og priser.

Hent Apple Music-appen i Google Play

Hvis du ikke har Google Play i dit land eller område, kan du downloade Apple Music-appen fra Apple.

Apple Music-funktionerne varierer, afhængigt af land eller område.

Inden du opretter abonnement

• Sørg for, at telefonen har Android 4.3 (Jelly Bean) eller en nyere version. Du kan kontrollere telefonens Android-version ved at åbne Apps > Indstillinger > Om enhed.
  • Hent Apple Music-appen i Google Play.
  • Du skal kende dit Apple-id, som er den konto, du bruger til alle Apple-tjenester – f.eks. iTunes Store og App Store. Hvis du ikke har et, kan du oprette et, når du opretter abonnement.

Følg derefter trinnene nedenfor for at oprette abonnement.

Hvis du allerede har haft abonnement på Apple Music på en iPhone, iPad, iPod touch eller computer, skal du læse mere om, hvad du skal gøre, i denne artikel.

Åbn Apple Music

Første gang du åbner appen, vises beskeden "Velkommen til Apple Music". Hvis du ikke får vist beskeden, skal du trykke på menusymbolet i øverste venstre hjørne og derefter trykke på Til dig.

Start en prøveperiode

Tryk på prøvetilbuddet for at komme i gang. Der er én prøveperiode pr. person eller familie.

Start dit abonnement

Vælg det ønskede abonnement.

Læs mere om oprettelse af et Studieabonnement eller Familieabonnement.

Indtast dit Apple-id og din adgangskode

Tryk på Brug eksisterende Apple-id, og indtast dit Apple-id og adgangskoden. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du trykke på Opret nyt Apple-id og derefter følge vejledningen.

Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Bekræft dine oplysninger

Du kan blive bedt om at bekræfte dine faktureringsoplysninger. Tilføj en gyldig betalingsmetode1, og tryk på Tilmeld.

Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.

1 Du kan betale for dit Apple Music-abonnement med Store-kredit, så længe der er penge nok på kontoen til at forny abonnementet første gang. Læs mere om, hvordan du overfører penge til din konto.

Følg kunstnere og venner

Apple bruger dine valg til at give dig forslag fra vores eksperter, som kender og elsker musik. Læs mere om valg af genrer og kunstnere.

Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music

Hent Apple Music-appen i Google Play, og åbn appen. Hvis der vises et tilbud om prøveabonnement, skal du trykke på Log ind i øverste højre hjørne. Ellers skal du trykke på menusymbolet  i øverste venstre hjørne og derefter trykke på Log ind. Indtast det Apple-id og den adgangskode, du brugte, da du tidligere oprettede et Apple Music-abonnement. Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Hvis du bliver bedt om at lade Apple Music styre opkald på din Android-telefon

Når du tilmelder dig Apple Music på Android via din mobiloperatør, får du muligvis vist en besked på din Android-enhed, der beder dig bekræfte dit telefonnummer. Når du trykker på Fortsæt, vises der en besked, der beder dig tillade, at Apple Music foretager og styrer telefonopkald. Når du trykker på Tillad, giver du Apple mulighed for at bekræfte dit mobilnummer og give dig adgang til Apple Music på din Android-enhed.

Apple Music foretager eller styrer i virkeligheden ikke dine telefonopkald.

Læs mere om Apple Music på Android

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.