Tilmeld dig Apple Music på Android

Opret abonnement på Apple Music, vælg dine foretrukne kunstnere, og få adgang til verdens største musiksamling på din Android-enhed.

Hent Apple Music

Med et abonnement på Apple Music får du adgang til millioner af sange, udvalgte radiostationer, spillelister og musikanbefalinger – alt sammen i appen Apple Music. Du kan også få adgang til din musik på tværs af andre enheder, så længe du er logget på Apple Music med samme Apple-id, og musikken kan også downloades og afspilles offline.

Læs mere om Apple Music og Apple Music-priser.

Hent Apple Music-appen i Google Play

Hvis du ikke har Google Play i dit land eller område, kan du downloade Apple Music-appen fra Apple.

Apple Music-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Inden du opretter abonnement

Apple Music er ikke en sikkerhedskopitjeneste. Sørg for at lave en sikkerhedskopi af dit musikbibliotek, før du foretager ændringer.

Åbn Apple Music

Første gang du åbner appen, vises beskeden "Velkommen til Apple Music". Hvis beskeden ikke vises, skal du trykke på Til dig.

Start en prøveperiode

Tryk på prøvetilbuddet for at komme i gang. Der er én prøveperiode pr. person eller familie. Abonnerer du allerede på Apple Music? Du skal bare logge ind med dit Apple-id.

Start dit abonnement

Vælg det ønskede abonnement.

Læs mere om oprettelse af et Studieabonnement eller Familieabonnement.

Indtast dit Apple-id og din adgangskode

Tryk på Brug eksisterende Apple-id, og indtast dit Apple-id og adgangskoden. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du trykke på Opret nyt Apple-id og derefter følge vejledningen.

Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Bekræft dine oplysninger

Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dine faktureringsoplysninger. Tilføj en gyldig betalingsmetode,1 og tryk på Tilmeld dig.2

Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music

1. Hent appen Apple Music i Google Play.
  2. Åbn appen Apple Music.
  3. Hvis der vises et tilbud om prøveabonnement, skal du trykke på Log ind i øverste højre hjørne. Ellers skal du trykke på menuknappen knappen Sorteringsindstillinger og derefter trykke på Log ind.
  4. Indtast det samme Apple-id og den samme adgangskode, som du bruger med Apple Music.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Få mest muligt ud af Apple Music på Android

1. Du kan betale for dit Apple Music-abonnement med Store-kredit, så længe der er penge nok på kontoen til at forny abonnementet første gang. Læs mere om, hvordan du overfører penge til din konto.
  2. Læs mere om, hvordan du bekræfter din alder, når du tilmelder dig Apple Music i Sydkorea.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.