Tilmeld dig Apple Music på Android

Opret abonnement på Apple Music, vælg dine foretrukne kunstnere, og få adgang til verdens største musiksamling på din Android-enhed.

Telefon, der viser skærmen med Apple Music-appen i Google Play-butikken.

Hent Apple Music

Med et abonnement på Apple Music får du adgang til millioner af sange, udvalgte radiostationer, spillelister og musikanbefalinger – alt sammen i appen Apple Music. Du kan også få adgang til din musik på tværs af andre enheder, så længe du er logget på Apple Music med samme Apple-id, og musikken kan også downloades og afspilles offline.

Læs mere om Apple Music og Apple Music-priser.

Hent Apple Music-appen i Google Play

Hvis du ikke har Google Play i dit land eller område, kan du downloade Apple Music-appen fra Apple.

Apple Music-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Inden du opretter abonnement

• Du skal bruge en Android-telefon eller -tablet med Android 5.0 (Lollipop) eller nyere version, eller en Chromebook, der understøtter Android-apps.
  • Hent appen Apple Music i Google Play.
  • Du skal kende dit Apple-id, som er den konto, du bruger til alle Apple-tjenester – f.eks. iTunes Store og App Store. Hvis du ikke har et, kan du oprette et, når du opretter abonnement.

Hvis du allerede har haft abonnement på Apple Music på en iPhone, iPad, iPod touch eller computer, skal du læse mere om, hvad du skal gøre, i denne artikel.

Apple Music er ikke en sikkerhedskopieringstjeneste, så du skal altid sørge for at have en sikkerhedskopi af din musiksamling, inden du foretager ændringer.

Åbn Apple Music

Første gang du åbner appen, vises beskeden "Velkommen til Apple Music". Hvis beskeden ikke vises, skal du trykke på Til dig.

Start en prøveperiode

Tryk på prøvetilbuddet for at komme i gang. Der er én prøveperiode pr. person eller familie.

Start dit abonnement

Vælg det ønskede abonnement.

Læs mere om oprettelse af et Studieabonnement eller Familieabonnement.

Indtast dit Apple-id og din adgangskode

Tryk på Brug eksisterende Apple-id, og indtast dit Apple-id og adgangskoden. Hvis du ikke har et Apple-id, skal du trykke på Opret nyt Apple-id og derefter følge vejledningen.

Hvis du ikke er sikker på, om du har et Apple-id, kan vi hjælpe dig med at finde ud af det.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Bekræft dine oplysninger

Du kan blive bedt om at bekræfte dine faktureringsoplysninger. Tilføj en gyldig betalingsmetode1, og tryk på Tilmeld.2

Accepter vilkår og betingelser, hvis du bliver bedt om det.

1. Du kan betale for dit Apple Music-abonnement med Store-kredit, så længe der er penge nok på kontoen til at forny abonnementet første gang. Læs mere om, hvordan du overfører penge til din konto.

2. Læs mere om, hvordan du bekræfter din alder, når du tilmelder dig Apple Music i Sydkorea.

Vælg genrer og kunstnere, og følg venner

Under tilmeldingsprocessen bliver du bedt om at vælge, hvilke kunstnere og genrer du kan lide. Apple bruger dine valg til at give dig forslag fra vores eksperter, som kender og elsker musik. Læs mere om, hvordan dine valg påvirker dine forslag.

Du kan også få vist, hvad dine venner lytter til, og få meddelelser, når kunstnerne udgiver ny musik.

Hvis du allerede abonnerer på Apple Music

Hent Apple Music-appen i Google Play, og åbn appen. Hvis der vises et tilbud om prøveabonnement, skal du trykke på Log ind i øverste højre hjørne. Ellers skal du trykke på menuknappen knappen Sorteringsindstillinger og derefter trykke på Log ind. Indtast det Apple-id og den adgangskode, du brugte, da du tidligere oprettede et Apple Music-abonnement.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, har du slået tofaktorgodkendelse til for dit Apple-id. Læs mere om tofaktorgodkendelse, og hvad du skal gøre, hvis du fortsat ikke kan logge ind.

Hvis du bliver bedt om at lade Apple Music styre opkald på din Android-enhed

Når du tilmelder dig Apple Music på Android via dit mobilselskab, vises der muligvis en systemmeddelelse på din Android-enhed, der beder dig bekræfte dit telefonnummer. Når du trykker på Fortsæt, vises der en besked, der beder dig tillade, at Apple Music foretager og styrer telefonopkald. Når du trykker på Tillad, giver du Apple mulighed for at bekræfte dit mobilnummer og give dig adgang til Apple Music på din Android-enhed.

Apple Music foretager eller styrer i virkeligheden ikke dine telefonopkald.

Få mest muligt ud af Apple Music på Android

3. Browsing er begrænset i Android Auto. Du kan finde det, som du vil afspille, ved at oprette spillelister, mens du ikke kører, eller bruge stemmekommandoer som "afspil [titel på album]" eller "afspil [navn på sang]".

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.