Brug Bluetooth-tilbehør sammen med dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation)

Find ud af mere om, hvordan du parrer Bluetooth-hovedtelefoner, -tastaturer, -controllere og meget mere med Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation).

Sådan vælger du en enhed eller tilbehør, der skal parres med Apple TV

Der findes mange enheder og tilbehørstyper, der kan parres med Apple TV – f.eks. Bluetooth-hovedtelefoner, -højttalere, -tastaturer og -controllere.

Sådan udfører du pardannelse med Bluetooth-tilbehør

1. Sæt Bluetooth-tilbehøret i pardannelsesfunktion ved at følge de instruktioner, der fulgte med tilbehøret.
  2. På Apple TV: Åbn Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Bluetooth. Dit Apple TV søger efter Bluetooth-tilbehør i nærheden.
  3. Vælg Bluetooth-tilbehøret.
  4. Indtast en adgangsnøgle eller pinkode (PIN), hvis du bliver bedt om det. På Apple TV vises tilbehøret normalt under Mine enheder.

Sådan ophæver du pardannelse med Bluetooth-tilbehør

På Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation): åbn Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Bluetooth. Vælg tilbehøret, og vælg Glem enhed.

Sådan bruger du mere end et enkelt Bluetooth-tilbehørsprodukt

Dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) understøtter flere Bluetooth-tilbehør samtidigt - op til så mange:

• En Siri Remote eller Apple TV Remote*
  • Ét Bluetooth-tastatur
  • Fire Bluetooth-controllere med mærket MFi (Made for iOS) (medmindre du også tilslutter et Bluetooth-lydtilbehørsprodukt. Hvis det er tilfældet, kan du kun tilslutte én MFi-controller).

Du kan muligvis parre flere tilbehørsprodukter, men på et tidspunkt skal du annullere pardannelsen med noget tilbehør, så du kan foretage nye pardannelser.  Nogle apps kan gøre det muligt at bruge en iOS-enhed som ekstra fjernbetjening, der ikke kræver Bluetooth. Kontakt udgiveren af appen, hvis du har brug for hjælp til at bruge en iOS-enhed som fjernbetjening i en app.

Få hjælp

Hvis et Bluetooth-tilbehørsprodukt ikke kan oprette forbindelse til dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation), eller forbindelsen bliver afbrudt, skal du følge denne fremgangsmåde. Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp:

1. Sørg for, at du er inden for rækkevidde af dit Apple TV, og at der ikke er signalstøj i omgivelserne.
  2. Sørg for, at tilbehøret er helt opladet og tændt.
  3. Sørg for, at softwaren på Bluetooth-tilbehøret og dit Apple TV er opdateret. Eksempel: Hvis du har trådløse Beats-hovedtelefoner, skal du søge efter firmwareopdateringer.
  4. Flyt dit Apple TV til en anden placering i nærheden af tv'et.
  5. Se efter tilbehøret i Indstillinger > Fjernbetjeninger og enheder > Bluetooth. Hvis du kan se tilbehøret, men ikke kan oprette forbindelse til det, skal du bruge fremgangsmåden i det ovenstående for at annullere pardannelsen med tilbehøret. Prøv derefter at parre det igen.
  6. Hvis du har brug for mere hjælp til at tilslutte eller bruge Bluetooth-tilbehør sammen med Apple TV, skal du kontakte producenten.

*Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges til begge fjernbetjeninger, så længe dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation) er indstillet til et sprog og et land, der understøtter Siri.