Brug af Energisparende funktion til at spare på din iPhones batterilevetid

Energibesparende funktion reducerer den mængde af strøm, som din iPhone bruger, når batteriniveauet er ved at være lavt.

Hvis du vil slå Energibesparende funktion til eller fra, skal du gå til Indstillinger > Batteri. Du kan også slå Energibesparende funktion til og fra i Kontrolcenter. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter > Tilpas betjeningspanel, og vælg Energibesparende funktion for at føje den til Kontrolcenter.

Når Energibesparende funktion er slået til, kan du bruge din iPhone i længere tid, før du behøver at oplade den, men det kan tage længere tid end normalt for visse funktioner at opdatere eller gennemføre. Nogle opgaver kan muligvis heller ikke udføres, før du slår Energibesparende funktion fra eller oplader din iPhone til mindst 80 %.

Energibesparende funktion reducerer eller påvirker følgende funktioner:

• Hentning af e-mail
  • "Hej Siri"
  • Opdatering af apps i baggrunden
  • Automatiske overførsler
  • Bestemte visuelle effekter
  • Automatisk lås (som standard 30 sekunder)
  • iCloud-fotobibliotek (midlertidigt sat på pause)

Når Energibesparende funktion er slået til, er batteriet på statuslinjen gult. Du får vist   og batteristatus i procent. Når du har ladet din iPhone op til mindst 80 %, slås Energibesparende funktion automatisk fra.

Energibesparende funktion kan kun bruges på en iPhone.

Læs mere

iOS 11.3 tilføjer nye funktioner, der viser batteritilstand og anbefaler, om et batteri skal udskiftes. Læs mere om Batteri og ydeevne for iPhone. Du kan også læse mere om, hvordan du opnår den maksimale batteritid og batterilevetid.