Kontrol af listen over enheder for dit Apple-id for at se, hvor du er logget ind

Læs mere om, hvilke enheder der vises på listen over enheder for dit Apple-id, hvordan du får vist oplysninger om enheden, og hvordan en enhed om nødvendigt fjernes.

Sådan bruger du din Mac til at se, hvor du er logget ind

Gå til afsnittet Enheder på kontosiden for dit Apple-id for at få vist de enheder, der i øjeblikket er logget ind med dit Apple-id:

1. Log på kontosiden for dit Apple-id, og rul til Enheder.
  2. Hvis enhederne ikke vises med det samme, skal du klikke på Vis detaljer og besvare sikkerhedsspørgsmålene.
  3. Klik på et navn på en enhed for at få vist oplysninger om enheden, f.eks. enhedens model, serienummer og OS-version. Oplysningerne varierer muligvis afhængigt af enhedstypen.

Sådan bruger du din iPhone, iPad eller iPod touch til at se, hvor du er logget ind

Hvis du bruger iOS 10.3 eller en nyere version, kan du få vist de enheder, der i øjeblikket er logget ind med dit Apple-id:

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn], og rul ned.
  2. Tryk på et navn på en enhed for at få vist oplysninger om enheden, f.eks. enhedens model, serienummer og OS-version. Oplysningerne varierer muligvis afhængigt af enhedstypen. Du skal muligvis besvare dine sikkerhedsspørgsmål for at få vist oplysninger om enheden.

Sådan føjes en enhed til listen

Når du er logget på en enhed med dit Apple-id, vises den pågældende enhed på listen. Her skal du logge ind:

• iOS 9 og eller en nyere version: Log ind på iCloud, iMessage, FaceTime, iTunes og App Store eller Game Center på enheden. Dit pardannede Apple Watch vises også.
  • iOS 8: Log ind på iCloud eller iTunes og App Store på enheden. Dit pardannede Apple Watch vises også.
  • OS X Yosemite eller en nyere version eller Windows 10 eller en nyere version: Log på iCloud på enheden.
  • tvOS 7 eller en nyere version: Log ind på iTunes og App Store på enheden.
  • Dine enheder vises ikke på listen over enheder, hvis de bruger tidligere versioner af iOS, OS X eller tvOS.

Dine AirPods vises i appen Find min iPhone, men de vises ikke på listen over enheder, du bruger dit Apple-id til. Du kan fjerne dine AirPods fra din konto ved at bruge Find min iPhone.

Sådan fjernes en enhed fra listen

Hvis du har mistet din enhed, kan du bruge Find min iPhone til at finde din enhed og træffe yderligere foranstaltninger, der kan hjælpe dig med at gendanne den og beskytte dine data. Hvis du ikke længere bruger eller ikke kan genkende en enhed, kan det være en god idé at fjerne den fra listen.

Hvis du indstiller tofaktorgodkendelse for dit Apple-id, kan du være sikker på, at en fjernet enhed ikke længere viser bekræftelseskoder, og at den ikke har adgang til iCloud og andre Apple-tjenester, herunder Find min iPhone, før du igen logger ind med tofaktorgodkendelse. Enheden vises ikke på listen igen, medmindre du logger ind igen.

På Mac

Du kan fjerne enheder fra kontosiden for dit Apple-id på følgende måde:

1. Du skal blot klikke på enheden for at få vist detaljer om den og derefter klikke på Fjern.
  2. Læs den viste besked, og klik igen for at bekræfte, at du vil fjerne enheden.
  3. Hvis du stadig er logget på enheden med dit Apple-id, vises den muligvis igen på kontosiden, næste gang enheden opretter forbindelse til internettet. Hvis du vil fjerne enheden permanent fra kontosiden, skal du logge af iCloud, iTunes, iMessage, FaceTime og Game Center eller slette enheden.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du bruger iOS 10.3 eller en nyere version, kan du fjerne enheder fra din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Du skal blot trykke på enheden for at få vist oplysninger om den og derefter klikke på Fjern fra konto.
  2. Læs den viste besked, og tryk igen for at bekræfte, at du vil fjerne enheden.
  3. Hvis du stadig er logget på enheden med dit Apple-id, vises den muligvis igen på kontosiden, næste gang enheden opretter forbindelse til internettet. Hvis du vil fjerne enheden permanent fra kontosiden, skal du logge af iCloud, iTunes, iMessage, FaceTime og Game Center eller slette enheden.