Kontrollér listen over enheder for dit Apple-id for at se, hvor du er logget ind

Læs mere om, hvilke enheder der vises på listen over enheder for dit Apple-id, hvordan du får vist oplysninger om en enhed, og hvordan du fjerner en enhed, hvis det er nødvendigt.

Se, hvor du er logget ind

Brug nedenstående trin for at se de enheder, hvor du i øjeblikket er logget ind med dit Apple-id.

Et skærmbillede på en iPhone, der viser menuen Apple-id i enhedsindstillinger. Enheder vises nederst på skærmen.

Brug din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple Watch til at se, hvor du er logget ind

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn], og rul ned.
  2. Tryk på navnet på en enhed for at få vist oplysninger om enheden, f.eks. enhedsmodel, serienummer, OS-version, og om enheden er godkendt og kan bruges til at modtage bekræftelseskoder til Apple-id. Oplysningerne varierer muligvis afhængigt af enhedstypen. Du skal muligvis besvare dine sikkerhedsspørgsmål for at få vist oplysninger om enheden.

Brug din Mac til at se, hvor du er logget ind

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Apple-id.
    Menuen Apple-id med Systemindstillinger, der viser indstillinger for en kunde ved navn Francine Hanson.
  3. Klik på navnet på en enhed for at få vist oplysninger om enheden, f.eks. enhedsmodel, serienummer og OS-version. Oplysningerne varierer muligvis afhængigt af enhedstypen. Du skal muligvis besvare dine sikkerhedsspørgsmål for at få vist oplysninger om enheden.

Brug din pc til at se, hvor du er logget ind

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Kontooplysninger, og klik derefter på Administrer Apple-id.
  3. Klik på et navn på en enhed for at få vist oplysninger om enheden, f.eks. enhedens model, serienummer og OS-version. Oplysningerne varierer muligvis afhængigt af enhedstypen.

Brug nettet til at se, hvor du er logget ind

Fra afsnittet Enheder på kontosiden for dit Apple-id kan du se alle de enheder, du aktuelt er logget på med dit Apple‑id, herunder Android‑enheder, konsoller og smart‑tv'er:

1. Log på appleid.apple.com*, og vælg derefter Enheder.
    Et billede af appleid.apple.com, der viser tre enheder til Francine Hanson: en iPhone 12 Pro, en MacBook Pro og en Roku.
  2. Hvis enhederne ikke vises med det samme, skal du klikke på Vis detaljer og besvare sikkerhedsspørgsmålene.
  3. Klik på et navn på en enhed for at få vist oplysninger om enheden, f.eks. enhedens model, serienummer og OS-version. Oplysningerne varierer muligvis afhængigt af enhedstypen.

* Afhængigt af hvordan du oprettede dit Apple-id, kan du være nødt til at angive yderligere oplysninger.

Sådan føjes en enhed til listen

Hvis du vil føje en enhed til listen, skal du først logge ind med dit Apple-id. Når du er logget på en enhed med dit Apple-id, vises den pågældende enhed på listen. Her skal du logge ind:

• iOS eller iPadOS: Log ind på iCloud, iMessage, FaceTime, iTunes og App Store eller Game Center på enheden. Dit pardannede Apple Watch vises også.
  • For macOS eller Windows 10 og nyere: Log ind på iCloud på enheden.
  • Apple TV HD eller en nyere version: Log ind på iTunes og App Store på enheden.
  • Apple TV (3. generation) eller en ældre version: Log ind på iTunes Store på enheden.

Dine AirPods vises i appen Find, men de vises ikke på listen over enheder for dit Apple-id. Du kan fjerne dine AirPods fra din konto ved at bruge Find. Enheder, der kører iOS 7 eller tidligere eller OS X Mavericks eller tidligere, vises ikke på din enhedsliste.

Sådan fjernes en enhed fra listen

Hvis du har mistet din enhed, kan du bruge Find til at finde din enhed og træffe yderligere foranstaltninger, der kan hjælpe dig med at gendanne den og beskytte dine data. Hvis du ikke længere bruger eller ikke kan genkende en enhed, kan det være en god idé at fjerne den fra listen.

Hvis du indstiller tofaktorgodkendelse for dit Apple-id, kan du fjerne en enhed for at sikre, at den ikke længere viser bekræftelseskoder. Den har heller ikke adgang til iCloud og andre Apple-tjenester, herunder Find, før du igen logger ind med tofaktorgodkendelse. Enheden vises ikke på listen igen, medmindre du logger ind igen.

En iPhone, der viser en valgt Roku-enhed. Fjern fra konto er med rød tekst midt på skærmen.

Brug din iPhone, iPad eller iPod touch til at fjerne en enhed

1. Tryk på enheden for at få vist oplysninger om den, og tryk derefter på Fjern fra konto.
  2. Læs den viste besked, og tryk igen for at bekræfte, at du vil fjerne enheden.
  3. Vil du fjerne enheden permanent fra din kontoside?

Brug din Mac til at fjerne en enhed

1. Vælg Apple-menuen  > Systemindstillinger.
  2. Klik på Apple-id.
  3. Klik på enheden for at få vist oplysninger om den, og klik derefter på Fjern fra konto.
    MacOS-menuen Systemindstillinger med en Roku-enhed valgt.
  4. Læs den viste besked, og klik igen for at bekræfte, at du vil fjerne enheden.
  5. Vil du fjerne enheden permanent fra din kontoside?

Brug din pc til at fjerne en enhed

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Klik på Kontooplysninger, og klik derefter på Administrer Apple-id.
  3. Klik på enheden for at få vist oplysninger om den, og klik derefter på Fjern fra konto.
  4. Læs den viste besked, og klik igen for at bekræfte, at du vil fjerne enheden.
  5. Vil du fjerne enheden permanent fra din kontoside?

Brug internettet til at fjerne en enhed

1. Log på appleid.apple.com, og vælg derefter Enheder.
  2. Klik på enheden for at få vist oplysninger om den, og klik derefter på Fjern fra konto.
    Det viste vindue på appleid.apple.com, når du vælger en enhed på enhedslisten.
  3. Læs den viste meddelelse.
  4. Klik igen for at bekræfte, at du vil fjerne enheden.
  5. Vil du fjerne enheden permanent fra din kontoside?

Fjern en enhed permanent fra din kontoside

Hvis du stadig er logget på enheden med dit Apple-id, vises den muligvis igen på kontosiden, næste gang enheden opretter forbindelse til internettet. Hvis du vil fjerne enheden permanent fra kontosiden, skal du logge af iCloud, iTunes og App Store, iMessage, FaceTime og Game Center på enheden eller slette enheden.