Manuel flytning af data fra en Android-enhed til en iOS-enhed

Her er nogle tips til, hvordan du overfører kontakter, fotos, musik, dokumenter og andet indhold fra en Android-enhed til en ny iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan også bruge appen Flyt til iOS, hvis du automatisk vil overføre indhold fra en Android-enhed til din nye iOS-enhed. Hvis du ikke kan bruge appen, kan du i stedet flytte indholdet manuelt.

skærm, der viser Konti i Indstillinger

Mail, kontakter og kalendere

Da iOS kan arbejde sammen med e-mailudbydere som Google, Microsoft Exchange, Yahoo m.fl., kan du sandsynligvis beholde samme e-mailadresse, kontakter og kalendere, som du har nu. For at komme i gang skal du tilføje hver af dine e-mailkonti til din iPhone. Gå derefter til Indstillinger > Adgangskoder & konti.

Hvis du har brug for hjælp til at flytte e-mail, kontakter og kalendere, kan du kontakte Apple-support.

Til toppen >

Billeder og videoer

Hvis du vil flytte fotos og videoer fra en Android-enhed til en iOS-enhed, skal du bruge en computer med iTunes og gøre følgende:

1. Slut din Android-enhed til en computer, og find dine fotos og videoer. På de fleste enheder ligger arkiverne under DCIM > Kamera. Hvis du bruger en Mac, skal du installere Android File Transfer, åbne appen og gå til DCIM > Kamera.
  2. Vælg de fotos og videoer, du vil flytte, og træk dem til en mappe på computeren.
  3. Afbryd forbindelsen til Android-enheden, og slut din iPhone til computeren.
  4. Åbn iTunes på computeren, og synkroniser dine fotos med din iPhone. På din iPhone kan du finde dine fotos og videoer under Fotos > Album.

Du kan også bruge iCloud Fotos til at lagre dine billeder og videoer i iCloud, så du når som helst kan få adgang til dit bibliotek på enhver enhed.

Hvis du har brug for hjælp til at flytte fotos og videoer, kan du kontakte Apple-support.

Til toppen >

Musik

Når du skifter til iPhone, kan du tage din musik med dig. Du skal blot bruge en computer med iTunes for at overføre musikken. Hvis du bruger en app til streaming af musik, skal du gå til App Store, hente appen og derefter logge på med dit brugernavn og din adgangskode. Hvis du bruger Apple Music, skal du blot logge ind på din iOS-enhed.

Hvis du vil flytte musik fra en Android-enhed til en iOS-enhed, skal du bruge en computer med iTunes:

1. Slut din Android-enhed til computeren, og find din musik. På de fleste enheder ligger arkiverne under Musik. Hvis du bruger en Mac, skal du installere Android File Transfer, åbne appen og derefter gå til Musik.
  2. Vælg de sange, du vil flytte, og træk dem til en mappe på computeren.
  3. Afbryd forbindelsen til Android-enheden, og slut din iPhone til computeren.
  4. Åbn iTunes på computeren, gå til Bibliotek, og klik på Musik.
  5. Åbn den mappe, du har arkiveret musikarkiverne i, og træk dem til visningen Musik i iTunes.
    skærm, der viser sange i iTunes
  6. Vælg din iOS-enhed, og klik på Musik. Du kan vælge at synkronisere hele biblioteket eller kun de sange eller kunstnere, du lige har tilføjet
  7. Klik på Synkroniser. Du kan nu finde din musik på din iPhone i appen Musik.

Hvis du har brug for hjælp til at flytte musik, kan du kontakte Apple-support.

Til toppen >

Bøger og PDF-dokumenter

Hvis du vil flytte e-bøger fra Android-enheden, kan du enten importere dem på iOS-enheden eller få adgang til dem via apps som Kindle, Nook, Google Play Bøger m.fl. Hvis du vil have adgang til bøger fra en app, skal du gå til App Store, hente appen og derefter logge ind med dit brugernavn og din adgangskode.

Hvis du vil flytte ePub-bøger og PDF-dokumenter fra en Android-enhed til en iOS-enhed, skal du bruge en computer med iTunes:

1. Slut din Android-telefon til din computer, og find dine bøger og PDF-dokumenter. På de fleste enheder kan du finde disse arkiver under Dokumenter. Hvis du bruger en Mac, skal du installere Android File Transfer, åbne appen og derefter gå til Dokumenter.
  2. Vælg de bøger og PDF-dokumenter, du vil flytte, og træk dem til en mappe på computeren.
  3. Afbryd forbindelsen til Android-enheden, og slut din iPhone til computeren.
  4. Træk bøgerne og PDF-dokumenterne til biblioteket. Hvis du bruger en Mac, skal du gå til Books > Liste og trække bøgerne hertil. Hvis du bruger en pc, skal du gå til iTunes > Bøger.
  5. Åbn iTunes på computeren, og synkroniser dine ePub-bøger og PDF-dokumenter. På din iPhone kan du finde ePub-bøger og PDF-dokumenter på din iPhone i Books > Alle bøger.

Hvis du har brug for hjælp til at flytte bøger og PDF-dokumenter, kan du kontakte Apple-support.

Til toppen >

Dokumenter

Hvis du gemmer dokumenter i netskyen eller i en anden tjeneste som f.eks. Dropbox, Google Drev eller Microsoft One Drive, kan du downloade appen fra App Store og derefter logge ind. Du kan også samle alle dine arkiver med appen Arkiver.

Uanset om dine arkiver er på din iOS-enhed, i iCloud Drive eller i tjenester som f.eks. Dropbox eller Box, kan du nemt gennemse, søge i og organisere dine arkiver på ét sted.

iOS-apps til Pages, Numbers og Keynote understøtter en lang række arkivtyper, deriblandt Microsoft Office-dokumenter. Hvis du ikke bruger netskyen til at overføre dine dokumenter, skal du hente appsene:

1. Åbn App Store på din iPhone, og installer Pages, Numbers og Keynote.
  2. Slut Android-enheden til computeren, og find dine dokumenter. På de fleste enheder kan du finde disse arkiver under Dokumenter. Hvis du bruger en Mac, skal du installere Android File Transfer, åbne appen og derefter gå til Dokumenter.
  3. Vælg de dokumenter, du vil flytte, og træk dem til en mappe på computeren.
  4. Åbn iTunes på din computer, og synkroniser dine dokumenter med din iOS-enhed.

Hvis du har brug for hjælp til at flytte dokumenter, kan du kontakte Apple-support.

Til toppen>

Apps

De fleste af de apps, du bruger på din Android-enhed, findes i App Store. Gå til App Store, søg efter de apps, du har nu, og installer dem.

Hvis du har brug for hjælp til apps og data fra tredjeparter, kan du kontakte appudvikleren.

Til toppen >

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.