Manglende forbindelse eller pardannelse mellem Apple Watch og iPhone

Hvis der vises et rødt iPhone-symbol på dit Apple Watch, eller du forsøger at parre enheder og ikke kan finde symbolet, kan du forsøge at oprette forbindelse mellem enhederne igen.

Sådan kontrollerer du forbindelsen til dit Apple Watch

Hvis du ikke modtager meddelelser, beskeder eller opkald på dit Apple Watch, er dit Apple Watch og din iPhone muligvis ikke forbundet med hinanden. Når forbindelsen mellem dine enheder er afbrudt, vises der et rødt iPhone-symbol med en streg over eller på urskiven. Du kan også kontrollere din forbindelse i Kontrolcenter. Når dit Apple Watch opretter forbindelse igen, vises symbolet for tilsluttet iPhone.

Hvis du har brug for hjælp, kan du følge fremgangsmåden nedenfor. Kontroller efter hvert trin, om enhederne kan oprette forbindelse.

Prøv at oprette forbindelse mellem dit Apple Watch og din iPhone igen

1. Placer dit Apple Watch og en parret iPhone tæt på hinanden for at være sikker på, at de er inden for rækkevidde.
  2. Kontroller din iPhone: Flyfunktion skal være slået fra, og Wi-Fi og Bluetooth skal være slået til. Dette kontrolleres ved at skubbe op for at åbne Kontrolcenter.
  3. Hvis symbolet Fly vises på urskiven, er Flyfunktion slået til. Skub op for at åbne Kontrolcenter, og slå derefter Flyfunktion fra.
  4. Genstart dit Apple Watch og din iPhone.

Sådan ophæver du pardannelsen af dine enheder og parrer dem igen

Hvis dit Apple Watch stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du ophæve pardannelsen mellem enhederne og derefter gentage pardannelsen:

1. Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger på dit Apple Watch.
  2. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på uret øverst på skærmen. Tryk på infosymbolet ud for det ur, du vil ophæve pardannelsen for, og tryk derefter på Ophæv pardannelse med Apple Watch. Tryk igen for at bekræfte.
  3. Gentag derefter pardannelsen mellem dit Apple Watch og din iPhone

Kontakt os

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.