Manglende forbindelse eller pardannelse mellem Apple Watch og iPhone

Hvis der vises et rødt iPhone-symbol på dit Apple Watch, eller du forsøger at parre enheder og ikke kan finde "i"-symbolet, kan du forsøge at oprette forbindelse mellem enhederne igen.

Sådan kontrollerer du forbindelsen til dit Apple Watch

Hvis du ikke modtager meddelelser, beskeder eller opkald på dit Apple Watch, er dit Apple Watch og din iPhone muligvis ikke forbundet med hinanden. Når forbindelsen til dine enheder afbrydes, vises det røde iPhone-symbolBilledtekst mangler eller det røde X-symbolBilledtekst mangler på urskiven. Du kan også kontrollere din forbindelse i Kontrolcenter. Når Apple Watch opretter forbindelse igen, vises det grønne iPhone-symbolBilledtekst mangler.

Først skal du holde dit Apple Watch og din parrede iPhone tæt på hinanden. Hvis du stadigvæk kan se, at enhederne ikke har forbindelse, og du har brug for hjælp, kan du prøve vejledningen nedenfor. Kontroller efter hvert trin, om enhederne kan oprette forbindelse.

Statussen Forbindelsen er afbrudt på Apple Watch-skærmen.Statussen Forbindelse på Apple Watch-skærmen.

Prøv at oprette forbindelse mellem dit Apple Watch og din iPhone igen

1. Placer dit Apple Watch og en parret iPhone tæt på hinanden for at være sikker på, at de er inden for rækkevidde.

2. Kontroller din iPhone: Flyfunktion skal være slået fra, og Wi-Fi og Bluetooth skal være slået til. Dette kan kontrolleres ved at åbne Kontrolcenter.

Kontrolcenter på iPhone 14
  3. Hvis du kan se symbolet for FlyfunktionBilledtekst mangler på urskiven, er Flyfunktion slået til. Åbn Kontrolcenter, og slå Flyfunktion fra.

4. Genstart dit Apple Watch, og genstart din iPhone.

Sådan ophæver du pardannelsen af dine enheder og parrer dem igen

Hvis dit Apple Watch stadigvæk ikke kan oprette forbindelse, skal du ophæve pardannelsen med din iPhone og derefter danne par mellem dit Apple Watch og din iPhone igen.

Kontakt os

Hvis du stadig har brug for hjælp, skal du kontakte Apple-support.