Om sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.7

I dette dokument beskrives sikkerhedsindholdet i QuickTime 7.7.7.

Af hensyn til vores kunders sikkerhed omtaler eller bekræfter Apple ikke sikkerhedsanliggender, før en fuldstændig undersøgelse har fundet sted, og de relevante programrettelser eller versioner er tilgængelige. Du kan læse mere om Apple-produktsikkerhed på websitet Apple-produktsikkerhed.

Du kan finde flere oplysninger om PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed i artiklen Sådan bruges PGP-nøglen til Apple-produktsikkerhed.

Hvor det er muligt, anvendes der CVE-id'er til at henvise til yderligere oplysninger om sikkerhedsproblemer.

Du kan læse om andre sikkerhedsopdateringer i artiklen Apple-sikkerhedsopdateringer.

QuickTime 7.7.7

• QT Media Foundation

Fås til: Windows 7 og Windows Vista

Effekt: Behandling af et arkiv med skadelig software kan føre til uventet programnedbrud eller vilkårlig kørsel af kode

Beskrivelse: Der var flere problemer med beskadiget hukommelse i QuickTime. Problemerne er løst via forbedret hukommelseshåndtering.

CVE-id

CVE-2015-3661: G. Geshev, som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3662: kdot, som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3663: kdot, som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3664: Andrea Micalizzi (rgod), som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3665: WanderingGlitch fra HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3666: Steven Seeley fra Source Incite, som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

CVE-2015-3667: Ryan Pentney, Richard Johnson fra Cisco Talos og Kai Lu fra Fortinets FortiGuard Labs

CVE-2015-3668: Kai Lu fra Fortinets FortiGuard Labs

CVE-2015-3669: kdot, som arbejder sammen med HP's Zero Day Initiative

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.