Slå iCloud-musikbibliotek til med Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du slå iCloud-musikbibliotek til for at få adgang til hele dit iTunes-bibliotek og al musik, som du tilføjer fra Apple Music-kataloget, på alle dine enheder.

Sådan slås iCloud-musikbibliotek til

Før du kan slå iCloud-musikbibliotek til, skal du sørge for, at du er logget ind på alle dine enheder med det Apple-id, som du bruger med Apple Music. Følg derefter trinnene for din enhed.

Funktionerne og indholdet i Apple Music varierer, afhængigt af land og område.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Musik, og tryk på iCloud-musikbibliotek for at slå det til. Du kan ikke se muligheden for at slå iCloud-musikbibliotek til, før du opretter abonnement på Apple Music eller iTunes Match.
    En iPhone X, der viser indstillinger for Musik. iCloud-musikbibliotek er slået til.
  2. Hvis du allerede har musik på enheden, bliver du spurgt, om du vil beholde denne musik.
    Hvis du vælger Behold musik*, føjes musikken fra enheden til dit iCloud-musikbibliotek.
    Hvis du vælger Slet og erstat, overskrives musikken på enheden med indholdet fra dit iCloud-musikbibliotek.

* Hvis du vælger Kombiner, bliver sange på enheden, som findes i Apple Music-kataloget, tilgængelige på dine andre enheder med det samme. På iPhone, iPad og iPod touch: De sange, som vi ikke kan matche, vises på dine andre enheder. Du kan dog ikke afspille dem på dine andre enheder, før du logger ind på iCloud-musikbibliotek i iTunes.

På din Mac eller pc

1. Mac: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger.
    Et vindue med iTunes til Mac, der viser iTunes Store. Menuen iTunes er åben i forgrunden, og Indstillinger er fremhævet.
    Windows: Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
    Et vindue med iTunes til Windows, der viser iTunes Store. Menuen iTunes er åben i forgrunden, og Indstillinger er fremhævet.
  2. Gå til fanen Generelt, og vælg iCloud-musikbibliotek for at slå det til. Du kan ikke se muligheden for at slå iCloud-musikbibliotek til, før du opretter abonnement på Apple Music eller iTunes Match.
    Indstillingspanelet i iTunes til Mac. Afkrydsningsfeltet ved siden af iCloud-musikbibliotek er markeret.
  3. Klik på OK.

Om iCloud-musikbibliotek på andre enheder

Apple TV, Android og andre udvalgte enheder kan få adgang til iCloud-musikbibliotek, så længe du er logget ind på alle enhederne med det samme Apple-id, som du bruger til Apple Music. Der er ikke mulighed for at slå iCloud-musikbibliotek til eller fra på disse enheder.

Hvis du ikke får vist indholdet på alle dine enheder

Sørg for, at du har den nyeste version af iOS på din iPhone, iPad eller iPod touch, macOS og iTunes på din computer eller appen Apple Music på din Android-enhed.

Derefter skal du på computeren med dit oprindelige musikbibliotek kontrollere, at du er logget på iTunes med det Apple-id, som du bruger til dit Apple Music-abonnement, og at iCloud-musikbibliotek er slået til. Gå derefter til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Arkiv > Bibliotek > Opdater iCloud-musikbibliotek.

Læs mere

Hvis du ikke har noget Apple Music-abonnement, kan du læse mere om, hvordan du nemmest får adgang til din musik på alle dine enheder. Du kan gendownloade dine seneste køb fra iTunes Store på enhver af dine enheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.