Aktivering af Synkroniser bibliotek med Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du aktivere Synkroniser bibliotek for at få adgang til dit musikbibliotek og musik, som du har downloadet i Apple Music, på alle dine enheder.

Du skal bruge nedenstående

Tilgængeligheden af Apple Music og iTunes Match varierer efter land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Sådan aktiverer du Synkroniser bibliotek

Synkroniser bibliotek er aktiveret som standard med den nyeste version af iOS, iPadOS og macOS. Hvis du har deaktiveret Synkroniser bibliotek, kan du aktivere funktionen igen. Følg blot trinnene herunder for din enhed.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Musik.
  2. Aktiver Synkroniser bibliotek. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, får du ikke vist muligheden for at aktivere Synkroniser bibliotek.

Hvis Synkroniser bibliotek er i gang med en opdatering eller er slået fra, vises en meddelelse øverst på fanen Bibliotek i appen Musik.

På din Mac

1. Åbn appen Musik.
  2. Vælg Musik > Indstillinger i menulinjen øverst på skærmen.
  3. Gå til fanen Generelt, og vælg Synkroniser bibliotek for at aktivere funktionen. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, får du ikke vist muligheden for at aktivere Synkroniser bibliotek.
  4. Klik på OK.

Hvis du har et stort musikbibliotek, kan det tage noget tid at overføre og synkronisere dit musikbibliotek på alle dine enheder.

På pc med iTunes til Windows

Synkroniser bibliotek er ikke aktiveret som standard i iTunes til Windows. Sådan aktiverer du Synkroniser bibliotek:

1. Åbn iTunes.
  2. Vælg Rediger > Indstillinger i menulinjen øverst på skærmen.
  3. Gå til fanen Generelt, og vælg Synkroniser bibliotek for at aktivere funktionen. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music eller iTunes Match, får du ikke vist muligheden for at aktivere Synkroniser bibliotek.
  4. Klik på OK.

Hvis du har et stort musikbibliotek, kan det tage noget tid at overføre og synkronisere dit musikbibliotek på alle dine enheder.

På andre enheder

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du også få adgang til dit musikbibliotek – uden at skulle aktivere Synkroniser bibliotek – på andre enheder, der understøtter appen Musik.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music

Har du brug for hjælp?

• Hvis du logger ud af dit Apple-id eller opsiger dit abonnement på Apple Music eller iTunes Match, kan du ikke få adgang til og synkronisere dit musikbibliotek på alle dine enheder. De originale sangarkiver forbliver på den enhed, de blev overført fra.
  • Apple Music er ikke en tjeneste til sikkerhedskopiering. Sørg for at sikkerhedskopiere din iPhone, iPad, iPod touchMac eller pc, så du har en kopi af din musik og andre oplysninger, hvis din enhed bliver udskiftet, går tabt eller bliver beskadiget.
  • Du kan have op til 100.000 sange i dit musikbibliotek. Sange, som du køber i iTunes Store, tæller ikke med i denne begrænsning.
  • Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis en sang er nedtonet, hvis forkert musik afspilles, eller hvis du ikke kan få adgang til dit musikbibliotek.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.