Sådan slås iCloud-musikbibliotek til

Når iCloud-musikbibliotek er slået til, kan du få adgang til hele din musiksamling på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc.

Med et Apple Music-abonnement kan du få adgang til dit musikbibliotek på alle dine enheder, så længe du er logget på alle enhederne med det samme Apple-id, og iCloud-musikbibliotek er slået til.

Funktionerne og indholdet i Apple Music varierer, afhængigt af land og område.

Sådan slås iCloud-musikbibliotek til

Sørg for, at du er logget på alle dine enheder med det Apple-id, som du bruger til dit Apple Music-abonnement. Følg derefter disse trin for at slå iCloud-musikbibliotek til.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > Musik, og tryk på iCloud-musikbibliotek for at slå det til.
  2. Hvis du allerede har musik på enheden, bliver du spurgt, om du vil beholde denne musik.
    Hvis du vælger Behold musik*, føjes musikken fra enheden til dit iCloud-musikbibliotek.
    Hvis du vælger Slet og erstat, overskrives musikken på enheden med indholdet fra dit iCloud-musikbibliotek.

På din Mac eller pc

1. Mac: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger.

Windows: Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
  2. Gå til fanen Generelt, og vælg iCloud-musikbibliotek for at slå det til.
  3. Klik på OK.

Hvis du ikke får vist indholdet på alle dine enheder

På computeren med dit oprindelige musikbibliotek: Kontroller, at du har logget på iTunes med det Apple-id, som du bruger til dit Apple Music-abonnement, og at iCloud-musikbibliotek er slået til. Gå derefter til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Arkiv > Bibliotek > Opdater iCloud-musikbibliotek.

Kontroller, at du har installeret den nyeste version af iOS, macOS og iTunes på dine enheder for at kunne logge ind med det Apple-id, som du bruger med Apple Music.

Læs mere

Hvis du ikke har noget Apple Music-abonnement, kan du læse mere om, hvordan du nemmest får adgang til din musik på alle dine enheder. Du kan gendownloade dine seneste køb fra iTunes Store på enhver af dine enheder.

* Hvis du vælger Kombiner, bliver sange på enheden, som findes i Apple Music-kataloget, tilgængelige på dine andre enheder med det samme. På iPhone, iPad og iPod touch: De sange, som vi ikke kan matche, vises på dine andre enheder. Du kan dog først afspille dem på dine andre enheder, når du har overført sangene fra en Mac eller pc med iTunes.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.