Føj et HomeKit-tilbehør til appen Hjem

Føj tilbehør til appen Hjem, og organiser det derefter efter værelse eller zone for nemt at betjene forskellige områder i dit hjem. Du kan betjene tilbehøret med et tryk eller ved at spørge Siri.

Tilføj tilbehør

Brug din iPhone, iPad eller iPod touch til at føje tilbehør til appen Hjem. Du kan ikke føje tilbehør til appen Hjem på Mac. Inden du indstiller dit tilbehør, skal du tjekke disse ting:

• Sørg for, at tilbehøret er tændt og i nærheden.
  • Kontroller vejledningen til tilbehøret for at se, om tilbehøret kræver ekstra hardware for at kunne bruges med HomeKit.

Følg derefter disse trin:

Skærmen i appen Hjem viser flisen Tilføj tilbehør i iOS

1. Åbn appen Hjem, og tryk på Tilføj tilbehør  eller Tilføj  .
  2. Tryk på Tilføj tilbehør.
  3. Scan den ottecifrede HomeKit-kode eller QR-koden på tilbehøret eller i tilbehørets dokumentation med kameraet på din iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du har en iPhone 7 eller en nyere version, og symbolet for NFC-kompatibilitetl findes på dit tilbehør, kan du placere din iPhone tæt på tilbehøret for at tilføje det.
  4. Tryk på dit tilbehør, når det vises. Hvis du bliver bedt om at føje tilbehør til netværk, skal du trykke på Tillad.
  5. Navngiv dit tilbehør, og tildel det et værelse, så det bliver nemmere at identificere i appen Hjem og betjene det med Siri.
  6. Tryk på Næste og derefter på OK.

Læs mere om, hvordan du indstiller din HomePod mini, HomePod, dit Apple TV eller din iPad som hub for hjemmet, så du kan betjene dit tilbehør, selvom du ikke er hjemme.

Visse typer tilbehør, højttalere og smart-tv'er kan kræve softwareopdateringer eller yderligere indstilling med producentens app.

Samsung AirPlay 2-kompatible smart-tv'er understøtter ikke HomeKit og kan ikke føjes til appen Hjem.

Organiser tilbehør efter værelse og zone

Organiser dit tilbehør efter værelse, så du bedre kan holde styr på, hvor dit tilbehør er placeret, og så du kan betjene tilbehør i værelserne med Siri. Du kan også gruppere værelser i zoner, f.eks. ovenpå og nedenunder.

Appen Hjem i iOS, hvor der vises scener og tilbehør i stuen.

Sådan tilføjer du et værelse

1. Åbn appen Hjem, og tryk eller klik på Tilføj .
  2. Vælg Tilføj værelse .
  3. Navngiv dit værelse, og tryk eller klik derefter på Gem.

Du kan navigere mellem forskellige værelser ved at åbne fanen Værelser og skubbe til højre eller venstre på skærmen eller pegefeltet.

Tildel tilbehør til et værelse

Når du har tildelt tilbehør til et værelse, kan du f.eks. afspille og styre musik i hele dit hjem. Du kan også bede Siri om at afspille, hvad du vil se, og hvor du vil se det.

1. På iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på tilbehøret, og hold nede. Hvis du bruger Mac, skal du dobbeltklikke på tilbehøret.
  2. Rul ned, og tryk eller klik på Værelse.
  3. Vælg et værelse, og tryk eller klik derefter på LUK for at gemme.

Sådan organiserer du værelser i en zone

Du kan gruppere værelser i en zone, f.eks. ovenpå og nedenunder, så du let kan betjene forskellige områder af hjemmet med Siri.

Appen Hjem i iOS, hvor der vises indstillinger for stuen.

1. Gå til fanen Værelser, tryk eller klik på , og vælg derefter Værelsesindstillinger .
  2. Tryk eller klik på Zone. Vælg en foreslået zone, eller vælg Opret nyt, og navngiv din nye zone.
  3. Tryk eller klik på OK.

Hvis du ikke kan tilføje tilbehør

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.