Lyt til musik og podcasts på dit Apple Watch

Stream Apple Music eller Apple Podcasts. Eller synkroniser indhold med dit ur.

Du skal bruge Bluetooth-hovedtelefoner eller -højttalere for at lytte til musik eller anden lyd på dit Apple Watch. Læs om, hvordan du parrer Bluetooth-enheder med dit ur.

Hvis du har forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk på dit Apple Watch Series 3 eller nyere, kan du streame Apple Music og Apple Podcasts, også selvom du ikke har din iPhone hos dig. Du kan også synkronisere musik og podcasts fra din iPhone til dit ur. Du kan derefter afspille indholdet på dit ur uden at have din iPhone hos dig, også selvom du ikke har forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk.

Læs mere om, hvordan dit ur bruger et Wi-Fi- eller mobilnetværk.

Sådan lytter du til Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du afspille en hvilken som helst sang i Apple Music-kataloget. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du afspille dine sange, album og playlister. Læs mere om, hvordan du bruger appen Musik.

Hvis du vil streame musik, skal du åbne appen Musik og trykke på den ønskede musik. Eller hvis du vil lytte til radio, skal du åbne appen Radio.

Sådan synkroniserer du musik med dit Apple Watch

1. Sæt dit Apple Watch i opladeren. Sørg for, at det oplades, og at din iPhone er inden for rækkevidde af dit ur.
  2. Åbn appen Indstillinger på din iPhone, og tryk på Bluetooth. Kontroller, om Bluetooth er slået til.
  3. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  4. Rul til Musik, og tryk på det.
  5. Tryk på Tilføj musik, og find derefter den sang eller det album, du vil synkronisere.
  6. Tryk på knappen Tilføj  ud for den musik, du vil synkronisere. Hvis du ikke kan tilføje bestemte album eller playlister, kan du prøve at hente dem til din iPhone, før du synkroniserer med dit ur.

Appen Apple Watch på iPhone viser playlister og album, som du kan tilføje.

Sådan fjerner du musik fra dit Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk derefter på fanen Mit ur nederst på skærmen.
  2. Rul til Musik, tryk på det, og tryk derefter på Rediger øverst til højre. Hvis du ikke kan se Rediger, er der ikke synkroniseret noget musik med dit ur.
  3. Under Playlister og album skal du trykke på knappen Slet  ud for musik, du vil fjerne, og derefter trykke på Slet. Du kan også slå automatisk tilføjede playlister fra, hvis du ikke vil have dem på dit ur.

Sådan synkroniserer du podcasts med dit Apple Watch

Når du oplader dit Apple Watch, synkroniseres podcasts, som du følger, automatisk med dit Apple Watch. Men du kan også synkronisere podcasts med dit Apple Watch manuelt.

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone, og tryk på Podcasts. Sørg for, at Synkroniser bibliotek er slået til.
  2. Åbn appen Apple Watch på din iPhone. Gå til fanen Mit ur, rul til Podcasts, og tryk derefter på den.
  3. Tryk på Speciel under Tilføj episoder fra.
  4. Tryk på skyderen for den ønskede serie. Hvis du ikke kan se den ønskede serie, skal du åbne appen Podcasts på din iPhone, finde serien og derefter trykke på knappen Tilføj .

Episoder fjernes automatisk fra dit Apple Watch, når du har lyttet til dem.

Læs mere om, hvordan du bruger appen Podcasts.

Appen Apple Watch på iPhone viser podcastserier og -stationer.

Sådan gør du mere med musik og podcasts på dit Apple Watch

Du kan starte en bestemt playliste, hver gang du begynder at træne. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på Mit ur. Tryk på Træning og derefter på Træningsplayliste.*

*Træningsplaylister kan findes i Apple Watch Series 1 eller en nyere model.

Tilgængeligheden af Apple Music og Apple Podcasts kan variere afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.