Lyt til musik og podcasts på dit Apple Watch

Du kan lytte til Apple Music og Apple Podcasts, kontrollere, hvad der afspilles på din iPhone, og administrere spillelister fra dit Apple Watch.

Apple Watch og AirPods spiller spillelisten My Work Jam

Du kan lytte til Apple Music eller streame Apple Podcasts på dit Apple Watch Series 3 og nyere modeller via Wi-Fi eller mobildata. Brug et hvilket som helst Apple Watch til at styre musikken på din iPhone, eller synkroniser spillelister til dit Apple Watch, hvis du vil lytte uden din iPhone.

Lyt til Apple Music eller Apple Podcasts

Animation, der viser, hvordan du finder dit bibliotek på dit Apple Watch

Sådan lytter du til Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan dit Apple Watch Series 3 og nyere modeller automatisk få adgang til dit musikbibliotek. Åbn appen Musik på dit Apple Watch, rul op, og tryk derefter på Bibliotek. Du kan også bruge Siri til at afspille enhver sang i Apple Music-kataloget og lytte til tilpassede stationer i Radio-appen.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du høre musik på dit Apple Watch. Læs om, hvordan du føjer album og spillelister til dit ur.

Lyt til Apple Podcasts

Med watchOS 5 kan du bruge appen Podcasts til at afspille udsendelser og episoder. Hvis du har et Apple Watch Series 3 eller en nyere model, skal du åbne appen Podcasts på dit Apple Watch, rulle op og derefter trykke på Bibliotek. Du kan også bruge Siri til at afspille udsendelser fra Apple Podcasts-kataloget. På et hvilket som helst Apple Watch med watchOS 5 kan du synkronisere Apple Podcasts til dit ur.

Hvis du vil lytte til podcasts på dit Apple Watch, skal du gå til Indstillinger > Podcasts og derefter sørge for, at Synkroniser podcasts er slået til.

Apple Watch med Afspiller nu åben

Sådan kontrollerer du lyd, der afspilles på din iPhone

Når din parrede iPhone er inden for rækkevidde, skal du åbne appen Musik eller Podcasts og derefter rulle til toppen. Tryk på På iPhone for at se biblioteket på din telefon og begynde at afspille musik eller podcasts.

Hvis du er begyndt at afspille musik eller podcasts på din iPhone, og du vil se, hvad der afspilles, skal du åbne appen Musik eller Podcasts, rulle op og trykke på Afspiller nu.

Synkroniser musik og podcasts til dit Apple Watch

Du kan føje bestemte album, spillelister og podcasts til dit Apple Watch ved at synkronisere dem. Når du har synkroniseret, kan du afspille musikken på dit Apple Watch uden din iPhone.

iPhone med Watch-appen åben

Synkroniser musik til dit Apple Watch

1. Slut Apple Watch til opladeren, og sørg for, at enheden oplades.
  2. Åbn Indstillinger > Bluetooth på din iPhone. Kontroller, om Bluetooth er slået til.
  3. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  4. Tryk på Musik > Tilføj Tilføj musik.
  5. Vælg den musik, du vil synkronisere.

Du kan slå spillelister til eller fra i sektionen Tilføj automatisk. Den musik, der er mest afspillet, føjes automatisk til dit Apple Watch. Og hvis du abonnerer på Apple Music, føjes tilpassede mix automatisk til Apple Watch.

Hvis du ikke kan tilføje bestemte album eller spillelister, kan du prøve at hente dem til din iPhone, før du synkroniserer med dit ur. Du kan ikke føje lydbøger til dit ur.

Læs om, hvordan du opretter spillelister på din iOS-enhed eller din computer.

Synkroniser podcasts til dit Apple Watch

Som standard synkroniseres alle dine Apple Podcasts til dit Apple Watch, når det oplades. Episoder fjernes automatisk fra dit Apple Watch, når du har lyttet til dem, og de udsendelser, du abonnerer på, opdateres automatisk, når der er nye episoder.

Hvis du manuelt vil vælge podcasts, der skal synkroniseres, skal du åbne appen Apple Watch på din iPhone, gå til Mit ur > Podcasts og trykke på Tilpas. Vælg derefter udsendelser med episoder i dit bibliotek med podcasts for at synkronisere til dit Apple Watch.

iPhone med appen Watch åben og knappen Slet ud for spillelister og album

Sådan fjerner du musik fra dit Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk derefter på fanen Mit ur nederst på skærmen.
  2. Rul til Musik, og tryk på det, og tryk derefter på Rediger øverst til højre. Du ser kun Rediger, hvis du har synkroniseret musik til dit ur.
  3. Under Spillelister og album skal du trykke på Slet ud for musik, du vil fjerne, og derefter trykke på Slet.

Du kan også slå automatisk tilføjede spillelister fra, hvis du ikke vil have dem på dit ur.

Sådan gør du mere med musik og podcasts på dit Apple Watch

*Træningsspillelister kan findes i Apple Watch Series 1 eller en nyere model.