Musik på dit Apple Watch

Du kan lytte til Apple Music, styre den musik, der afspilles på din iPhone, og håndtere spillelister til dit Apple Watch.

Du kan lytte til Apple Music på dit Apple Watch Series 3 med Wi-Fi- eller mobilforbindelse, bruge et hvilket som helst Apple Watch til at styre musikken på din iPhone og synkronisere spillelister til dit Apple Watch, så du kan bruge dem uden din iPhone.

Sådan lytter du til Apple Music

Inden du begynder at lytte, skal du danne par mellem uret og Bluetooth-hovedtelefoner.

Hvis du abonnerer på Apple Music, har dit Apple Watch Series 3 automatisk adgang til dit musikbibliotek. Åbn appen Musik på dit Apple Watch, rul op, og tryk derefter på Bibliotek. Du kan også bruge Siri til at afspille sange i Apple Music-kataloget og lytte til tilpassede stationer i appen Radio.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du høre musik på dit Apple Watch. Læs om, hvordan du føjer album og spillelister til dit ur.

Sådan styrer du musikken på din iPhone

Når din parrede iPhone er inden for rækkevidde, skal du åbne appen Musik, rulle op til toppen og trykke på På iPhone for at se telefonens bibliotek og afspille musik.

Hvis du begyndte at afspille musik på din iPhone, skal du åbne appen Musik og trykke på Afspiller nu øverst på rullelisten for at se, hvad der afspilles.

Sådan synkroniserer du album og spillelister til dit Apple Watch

Du kan føje bestemte album og spillelister til dit Apple Watch ved at synkronisere dem. Når du har synkroniseret, kan du afspille musikken på dit Apple Watch uden din iPhone.

1. Slut Apple Watch til opladeren, og sørg for, at enheden oplades.
  2. Åbn Indstillinger > Bluetooth på din iPhone. Sørg for, at Bluetooth er slået til.
  3. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  4. Tryk på Musik >  Tilføj musik.
  5. Vælg den musik, du vil synkronisere.

Du kan slå spillelister til eller fra i sektionen Tilføj automatisk. Den musik, der er mest afspillet, føjes automatisk til dit Apple Watch. Hvis du abonnerer på Apple Music, føjes spillelisterne Favorites Mix og New Music Mix automatisk til Apple Watch. Du kan også få vist andet blandet musik, der er baseret på musik, du godt kan lide.

Hvis du ikke kan tilføje bestemte album eller spillelister, kan du prøve at hente dem til din iPhone, før du synkroniserer med dit ur. Du kan ikke føje lydbøger eller podcasts til dit ur.

Læs om, hvordan du opretter spillelister på din iOS-enhed eller din computer.

Skærmen Musik i Apple Watch-appen på iPhone

Sådan fjerner du musik fra dit Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk derefter på fanen Mit ur nederst på skærmen.
  2. Rul til Musik, og tryk på det, og tryk derefter på Rediger øverst til højre. Du ser kun Rediger, hvis du har synkroniseret musik til dit ur.
  3. Tryk under Spillelister & album på minussymbolet ud for den musik, du vil fjerne, og tryk derefter på Slet.

Du kan også slå automatisk tilføjede spillelister, som du ikke vil have på dit ur, fra, f.eks. Favorites Mix, Chill Mix eller New Music Mix.

Sådan gør du mere med musik på dit Apple Watch

Du kan indstille, at en bestemt spilleliste automatisk skal afspilles, når du begynder at træne, og du kan slå automatisk start af Afspiller nu fra. Du kan også lytte til Radio på dit Apple Watch Series 3.

Sådan indstiller du en træningsspilleliste

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk derefter på fanen Mit ur nederst på skærmen.
  2. Rul til Træning, tryk på det, og tryk derefter på Træningsspilleliste.
  3. Vælg en spilleliste.

Denne spilleliste afspilles automatisk, når du går i gang med din træning, medmindre du allerede lytter til noget andet.

Træningsspillelister kan findes i Apple Watch Series 1 eller en nyere model.

Sådan skjuler du Afspiller nu

Når du afspiller musik, åbnes Afspiller nu automatisk som standard. Det kan du slå fra på følgende måde:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk derefter på fanen Mit ur nederst på skærmen.
  2. Rul til Generelt, tryk på det, og tryk derefter på Afbryd vågeblus.
  3. Slå Start lydapps automatisk fra.