Lyt til musik, podcasts og lydbøger på dit Apple Watch

Stream Apple Music, Apple Podcasts eller lydbøger, som du har købt i Apple Books. Eller synkroniser indhold med dit ur.

Et Apple Watch, der viser musik, der afspilles, et Apple Watch, der viser en podcast, der afspilles, og et Apple Watch, der viser en lydbog, der afspilles.

Hvis du har forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk på dit Apple Watch Series 3 eller nyere, kan du streame Apple Music, Apple Podcasts og lydbøger, også selvom du ikke har din iPhone hos dig.

Du kan også synkronisere musikpodcasts eller lydbøger fra din iPhone til dit ur. Du kan derefter afspille indholdet på dit ur uden at have din iPhone hos dig, også selvom du ikke har forbindelse til et Wi-Fi- eller mobilnetværk.

Du skal bruge Bluetooth-hovedtelefoner eller -højttalere for at lytte til musik eller anden lyd på dit Apple Watch. Læs om, hvordan du parrer Bluetooth-enheder med dit ur.

Læs mere om, hvordan dit ur bruger et Wi-Fi- eller mobilnetværk

Sådan lytter du til Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du afspille en hvilken som helst sang i Apple Music-kataloget. Eller brug Siri til at afspille en hvilken som helst sang i Apple Music-kataloget. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du afspille dine sange, album og playlister. Læs mere om, hvordan du bruger appen Musik.

Hvis du vil streame musik, skal du åbne appen Musik og trykke på den ønskede musik. Eller hvis du vil lytte til radio, skal du åbne appen Radio.

iPhone, der viser musik i appen Apple Watch, herunder mest afspillede, friends mix og chill mix.

Sådan synkroniserer du musik med dit Apple Watch

1. Anbring dit Apple Watch på opladeren, og kontroller, at det oplader. Kontroller, at din iPhone er inden for urets rækkevidde.
  2. Åbn Indstillinger > Bluetooth på din iPhone. Kontroller, om Bluetooth er slået til.
  3. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  4. Rul til Musik, tryk på det, og tryk derefter på  Tilføj musik.
  5. Find den musik, du vil synkronisere. Tryk på knappen Tilføj  ud for den ønskede musik. Hvis du ikke kan tilføje bestemte album eller playlister, kan du prøve at hente dem til din iPhone, før du synkroniserer med dit ur.

Sådan fjerner du musik fra dit Apple Watch

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk derefter på fanen Mit ur nederst på skærmen.
  2. Rul til Musik, tryk på det, og tryk derefter på Rediger øverst til højre. Hvis du ikke kan se Rediger, er der ikke synkroniseret noget musik med dit ur.
  3. Under Playlister og album skal du trykke på knappen Slet  ud for musik, du vil fjerne, og derefter trykke på Slet. Her kan du også slå automatisk tilføjede playlister fra, hvis du ikke vil have dem på dit ur.

Lyt til Apple Podcasts

Når du oplader dit Apple Watch, synkroniseres podcasts, du abonnerer på, som standard med dit Apple Watch. Men du kan også synkronisere podcasts med dit Apple Watch manuelt.

iPhone, der viser podcasts i appen Apple Watch.

Sådan synkroniserer du podcasts med dit Apple Watch

1. Gå til Indstillinger > Podcasts på din iPhone, og kontroller, at Synkroniser podcasts er slået til.
  2. Åbn appen Apple Watch på din iPhone. Gå til fanen Mit ur, rul til Podcasts, og tryk derefter på den.
  3. Tryk på Speciel under Tilføj episoder fra.
  4. Tryk på skyderen for den ønskede udsendelse.
    Hvis du ikke kan se den ønskede udsendelse, skal du åbne appen Podcasts på din iPhone, søge efter udsendelsen og derefter trykke på Abonner.

Episoder fjernes automatisk fra dit Apple Watch, når du har lyttet til dem.

Læs mere om, hvordan du bruger appen Podcasts.

Afspilning af lydbøger

Køb lydbøger i appen Bøger på din iOS- eller iPadOS-enhed eller på din Mac. Derefter skal du bruge appen Lydbøger på dit ur til at afspille dem.

Når du oplader dit Apple Watch, synkroniseres der som standard op til to lydbøger fra samlingerne Læser nu eller Vil læse med dit Apple Watch. Men du kan også synkronisere lydbøger med dit Apple Watch manuelt.

iPhone, der viser lydbøger i appen Apple Watch.

Sådan synkroniserer du lydbøger

1. Anbring dit Apple Watch på opladeren, og kontroller, at det oplader.
  2. Åbn Indstillinger > Bluetooth på din iPhone. Kontroller, om Bluetooth er slået til.
  3. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  4. Rul til Lydbøger, og tryk på det. Hvis du vil tilføje en ny lydbog, skal du trykke på  Tilføj lydbog. Hvis du kan se knappen Hent , venter lydbogen på at blive synkroniseret. Hvis du ikke kan se knappen Hent , er lydbogen allerede synkroniseret med dit Apple Watch.

Læs mere om lydbøger.

Sådan gør du mere med musik og podcasts på dit Apple Watch

• Du kan starte en bestemt spilleliste, hver gang du begynder at træne. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på Mit ur. Tryk på Træning og derefter på Træningsspilleliste.*
  • Hvis Afspiller nu ikke skal åbnes automatisk, kan du slå det fra. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur. Tryk på Generelt, tryk derefter på Afbryd vågeblus, og deaktiver Start lydapps automatisk.

*Træningsplaylister kan findes i Apple Watch Series 1 eller en nyere model.