Hvis du ser fejl -45054 eller -42110 i iTunes

Læs mere om, hvordan du løser et problem med fejl -45054 eller -42110.

Hvis de arkiver eller mapper, som iTunes til Windows bruger til download af køb, er begrænsede, får du muligvis vist følgende advarsel:

"Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. Der er opstået en ukendt fejl (-45054)".

"Vi kan ikke gennemføre din forespørgsel på iTunes Store. Der er opstået en ukendt fejl (-42110)".

Læs om, hvad du skal gøre, hvis fejl -5000, -69, 13010 eller 13014 vises ved synkronisering af musik i iTunes til Windows.

Løs et problem med fejl -45054 eller -42110 i iTunes til Windows

1. Slut iTunes.
  2. Tryk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, skal du trykke på tasterne Control (Ctrl) og Escape (Esc) på tastaturet.
  3. Klik på forstørrelsesglasset eller i søgefeltet. Indtast %ProgramData% i søgefeltet, og tryk derefter på Retur.
  4. Slå visning af skjulte filer til:
    • Windows 10: Klik på Vis, og vælg "Skjulte elementer".
    • Windows 8: Klik på Vis, og klik derefter på Indstillinger. Gå til fanen Vis, og vælg "Vis skjulte filer, mapper og drev".
    • Windows 7: Klik på Organiser, og klik derefter på "Mappe- og søgeindstillinger". Gå til fanen Vis, og vælg "Vis skjulte filer, mapper og drev".
  5. Åbn mappen Apple Computer og derefter mappen iTunes.
  6. Slet mapperne adi og SC Info: Højreklik på hver mappe, og vælg Slet i menuen.
  7. Genstart computeren.
  8. Åbn iTunes, og prøv at købe noget.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.