Brug af Keynote med dit Apple Watch

Læs mere om, hvordan du bruger Apple Watch til at styre en Keynote-præsentation.

Præsentation vist på iPhone

Kom godt i gang

Forudsætninger:

• Apple Watch og iPhone, som er parret.
  • Keynote til iOS 2.5.3 eller en nyere version på iPhone. Åbn Keynote til iOS 2.5.3 eller en nyere version på iPhone mindst én gang, inden du bruger Keynote på Apple Watch.
  • Keynote på Apple Watch. Brug appen Apple Watch på iPhone til at installere den nyeste version af Keynote. Du kan kontrollere, om appen er installeret ved at åbne appen Apple Watch på din iPhone og derefter trykke på Mit ur > Keynote > Vis app på Apple Watch.

Keynote fungerer bedst med disse indstillinger:

1. På Apple Watch: Åbn appen Indstillinger på hjemmeskærmen.
  2. Tryk på Generelt > Afbryd vågeblus.
  3. Slå "Afbryd når håndled løftes" til.
  4. Vælg Forrige aktivitet under Genoptag.

Du kan også kontrollere indstillingerne på din iPhone:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.
  2. Tryk på Generelt > Afbryd vågeblus.
  3. Slå "Afbryd når håndled løftes" til.
  4. Vælg Genoptag sidste aktivitet under Afbryd når håndled løftes.

Sådan styres en Keynote-præsentation via Apple Watch

Apple Watch kan styre en præsentation på iPhone i følgende situationer:

• iPhone er tilsluttet en ekstern skærm med et mellemstik eller via AirPlay.
  • Ingen præsentationsenheder, f.eks. en Mac-computer eller iPad, er parret med Keynote til iOS på iPhone.
  • Der er en åben eller aktiv præsentation i Keynote til iOS på iPhone.

Du kan også bruge Apple Watch til at styre præsentationer på en anden enhed, f.eks. en Mac, i følgende tilfælde:

• Keynote til iOS er åben med Keynote Remote-skærmbilledet.
  • Der er en præsentationsenhed, f.eks. en Mac-computer eller iPad, der er parret med Keynote til iOS på iPhone, iPhone er ikke tilsluttet en ekstern skærm med et mellemstik eller via AirPlay, eller der er ikke en åben eller aktiv præsentation i Keynote til iOS på din iPhone.

Læs mere om, hvordan du parrer en præsentationsenhed med Keynote til iOS på iPhone.

Afspil en præsentation, eller gå til næste lysbillede eller build

Når Keynote-præsentationen er klar, skal du åbne appen Keynote på Apple Watch:

• Hvis du skal starte et lysbilledshow, vises knappen Afspil knappen Afspil. Tryk på Afspil for at starte præsentationen.
  • Når lysbilledshowet er i gang, vises knappen Næste knappen Næste. Tryk på Næste for at gå til det næste lysbillede eller build.

Gå tilbage eller afslut en præsentation

Tryk på skærmen for at få vist følgende muligheder:

• Tryk på knappen Tilbage knappen Tilbage for at gå til det forrige lysbillede eller nulstille builds for det aktuelle lysbillede.
  • Tryk på knappen Afslut knappen Afslut for at afslutte lysbilledshowet.

Hvis du vælger Tilbage, vises både   og Næste på Apple Watch, indtil du afslutter Keynote, eller Apple Watch går på vågeblus.