Brug af Keynote med dit Apple Watch

Du kan styre din Keynote-præsentation med dit Apple Watch.

Kom godt i gang

Du skal bruge nedenstående:

• Dit parrede Apple Watch og iPhone.

• Keynote til iOS 2.5.3 eller en nyere version på iPhone. Åbn Keynote til iOS 2.5.3 eller en nyere version på iPhone mindst én gang, inden du bruger Keynote på Apple Watch.

• Keynote på Apple Watch. Brug appen Apple Watch på iPhone til at installere den nyeste version af Keynote. Du kan kontrollere, om appen er installeret, ved at åbne appen Apple Watch på din iPhone, trykke på Mit ur, trykke på Keynote og derefter trykke på Vis app på Apple Watch.

Keynote fungerer bedst med disse indstillinger på dit Apple Watch:

1. Tryk på Indstillinger på hjemmeskærmen på dit Apple Watch.

2. Tryk på Generelt og derefter på Afbryd vågeblus.

3. Rul ned, og tryk derefter på Keynote.

4. Tryk på Speciel og derefter på Efter tryk på Crown.

Du kan også kontrollere disse indstillinger på din iPhone:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone, og tryk på fanen Mit ur.

2. Tryk på Generelt, rul ned, og tryk derefter på Afbryd vågeblus.

3. Rul ned, og tryk derefter på Keynote.

4. Tryk på Speciel og derefter på Efter tryk på Crown.

Sådan styrer du en Keynote-præsentation via Apple Watch

Apple Watch kan styre en præsentation på iPhone i følgende situationer:

• iPhone er tilsluttet en ekstern skærm med et mellemstik eller via AirPlay.

• Ingen præsentationsenheder, f.eks. en Mac-computer eller iPad, er parret med Keynote til iOS på iPhone.

• Der er en åben eller aktiv præsentation i Keynote til iOS på iPhone.

Du kan også bruge Apple Watch til at styre præsentationer på en anden enhed, f.eks. en Mac, i følgende tilfælde:

• Keynote til iOS er åben med Keynote Remote-skærmbilledet.

• Der er en præsentationsenhed, f.eks. en Mac-computer eller iPad, der er parret med Keynote til iOS på iPhone, iPhone er ikke tilsluttet en ekstern skærm med et mellemstik eller via AirPlay, eller der er ikke en åben eller aktiv præsentation i Keynote til iOS på din iPhone.

Læs mere om, hvordan du parrer en præsentationsenhed med Keynote til iOS på iPhone.

Afspil en præsentation, eller gå til næste lysbillede eller build

Når Keynote-præsentationen er klar, skal du åbne appen Keynote på Apple Watch:

• Hvis du skal starte et lysbilledshow, vises knappen Afspil knappen Afspil. Tryk på knappen AfspilAfspil for at starte præsentationen.

• Når lysbilledshowet er i gang, vises knappen Næste knappen Næste. Tryk på knappen NæsteNæste for at gå til det næste lysbillede eller build.

Gå tilbage eller afslut en præsentation

Tryk på skærmen for at få vist følgende muligheder:

• Tryk på knappen Tilbageknappen Tilbage for at gå til det forrige lysbillede eller nulstille builds for det aktuelle lysbillede.

• Tryk på knappen Afslutknappen Afslut for at afslutte lysbilledshowet.

Hvis du vælger knappen TilbageTilbage, vises både knappen Tilbage og knappen NæsteNæste på dit Apple Watch, indtil du afslutter Keynote, eller dit Apple Watch går på vågeblus.