Brug Keynote Remote til at styre din Keynote-præsentation

Du kan styre din Keynote-præsentation fra en iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af Keynote Remote.

Kontroller kravene

Keynote Remote følger med Keynote til iPhone og iPad. Hvis du vil bruge Keynote Remote til at styre præsentationen, skal du bruge følgende:

• En iPhone, iPad eller iPod touch med Keynote 2.1 eller nyere til iPhone eller iPad.

• En Mac med Keynote til Mac 6.1 eller nyere.

• En fjernbetjeningsenhed, der har oprettet forbindelse til din Mac eller en anden iPhone, iPad eller iPod touch

Sådan oprettes der forbindelse mellem Keynote Remote og din Mac

Du kan afspille din præsentation på din Mac og fjernstyre den med din iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Slå Wi-Fi til på din iPhone eller iPad, og slå Wi-Fi til på din Mac.

2. På din Mac: Åbn Keynote.

3. Gå til menulinjen, vælg Keynote > Indstillinger, klik på Fjernbetjeninger, og vælg derefter afkrydsningsfeltet "Slå til".

4. På din iPhone eller iPad: Åbn appen Keynote, og tryk derefter på knappen Keynote RemoteBilledtekst mangler på værktøjslinjen. Hvis du ikke får vist knappen Keynote Remote, skal du trykke på knappen TilbageBilledtekst mangler og derefter trykke på knappen Keynote Remote.

5. På din iPhone eller iPad: Tryk på Fortsæt.

6. På din Mac: Klik på Link ud for navnet på din iPhone eller iPad.

7. Kontroller, at den viste firecifrede kode er ens på begge enheder, og klik derefter på Bekræft på din Mac.

Når du har oprettet forbindelse til dine enheder, kan du læse mere om brug af Keynote Remote.

Opret forbindelse mellem Keynote Remote og en anden iPhone eller iPad

Du kan afspille din præsentation på én iPhone eller iPad og fjernstyre den med en anden.

1. Slå Wi-Fi til på begge enheder.

2. Åbn din Keynote-præsentation på den enhed, hvor præsentationen ligger.

3. Tryk på knappen MereBilledtekst mangler på værktøjslinjen, tryk på Tillad fjernbetjening, og tryk derefter på Slå fjernbetjeninger til.

4. På fjernbetjeningsenheden: Åbn appen Keynote.

5. Tryk på knappen Keynote RemoteBilledtekst mangler på værktøjslinjen. Hvis du ikke får vist knappen Keynote Remote, skal du trykke på knappen TilbageBilledtekst mangler og derefter trykke på knappen Keynote Remote.

6. På din iPhone eller iPad: Tryk på Fortsæt.

7. På præsentationsenheden: Tryk på Link ud for fjernbetjeningsenheden.

8. Kontroller, at den viste firecifrede kode er ens på begge enheder, og klik derefter på Bekræft.

Når du har oprettet forbindelse til dine enheder, kan du læse mere om brug af Keynote Remote.

Sådan bruger du Keynote Remote

1. Når du har oprettet forbindelse mellem Keynote Remote og din Mac, iPhone eller iPad, skal du følge disse trin for at styre dit lysbilledshow.

2. Slå Wi-Fi til på din iPhone eller iPad, og slå Wi-Fi til på din Mac.

3. Åbn din Keynote-præsentation på den enhed, hvor præsentationen ligger.

4. På Keynote Remote-enheden: Åbn appen Keynote, og tryk derefter på knappen Keynote RemoteBilledtekst mangler. Hvis du ikke får vist knappen Keynote Remote, skal du trykke på knappen TilbageBilledtekst mangler og derefter trykke på knappen Keynote Remote.

5. Tryk på Afspil, og vælg derefter en handling:

• Hvis du vil bruge et andet layout, skal du trykke på knappen LayoutBilledtekst mangler og derefter vælge en indstilling.

• Gå til næste eller forrige lysbillede: Skub til højre eller venstre.

• Hvis du vil markere eller pege på dele af et lysbillede under en præsentation, skal du trykke på knappen MarkeringBilledtekst mangler og derefter vælge en indstilling. Hvis du vil lukke Markering, skal du trykke på knappen LukBilledtekst mangler.

6. Præsentationen afsluttes ved at trykke på knappen Luk eller skubbe nedad med to fingre.

Hvis dine enheder ikke kan opretholde forbindelsen, skal begge enheder sluttes til samme Wi-Fi-netværk på din Mac og på din iPhone eller iPad.