Hjælp til brug af Outlook sammen med iCloud til Windows

Prøv denne fremgangsmåde, hvis du har brug for hjælp til iCloud Mail eller iCloud-kontakter og -kalendere i Outlook, og få mere at vide om iCloud-funktioner, der fungerer forskelligt på Apple-enheder og i Outlook.

Før du går i gang:

Hvis du ikke har nogen enheder, der kan opdateres til iOS 9 eller OS X El Capitan, kan du indstille totrinsbekræftelse i stedet.

Sådan fjernes dubletter

Kontroller internetforbindelsen

1. Prøv at åbne apple.com/dk. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, opdateres dine iCloud-kalendere, -kontakter eller -påmindelser ikke i Outlook. Du skal have hjælp med din internetforbindelse.
  2. Prøv at åbne et sikkert websted fra din pc. Hvis du får vist en fejlmeddelelse som "forbindelsen fik timeout", skal du kontakte din internetudbyder for at få hjælp.

Kontrol af loginindstillingerne

Hvis du har flere Apple-id'er, som du bruger med iCloud, er du muligvis logget på iCloud til Windows med en anden konto end på dine andre enheder. Det kan du kontrollere ved at åbne iCloud til Windows og sammenligne det med dine andre enheder.

Sådan opdaterer du Outlook

Hvis du har foretaget ændringer i Outlook for nylig, som ikke opdateres på dine andre enheder, eller du har foretaget ændringer på dine andre enheder, som ikke opdateres i Outlook, skal du klikke på Opdater i Outlook.

Mail

Få hjælp til at indstille eller sende mail i iCloud Mail.

Gør følgende, hvis du har e-mails, som bliver liggende i udbakken

Følg denne fremgangsmåde, hvis du har e-mails, som bliver liggende i udbakken:

1. Flyt meddelelsen fra Udbakke til mappen Kladder, eller slet den.
  2. Åbn meddelelsen i mappen Kladder eller Slettet post, og klik på Send igen.

Gør følgende, hvis du ikke kan konfigurere Mail med iCloud til Windows

Du skal oprette en @icloud.com-adresse, før du kan bruge iCloud Mail. Hvis du ikke oprettede en iCloud Mail-konto sammen med din iCloud-konto, er indstillingen Mail på din iCloud til Windows-konto muligvis udtonet. Når du har oprettet en @icloud.com-e-mailadresse, kan du gøre indstillingen Mail tilgængelig ved at lukke og åbne iCloud til Windows. Hvis du stadig ikke kan se indstillingen Mail, skal du logge ud af iCloud til Windows og ind igen.

Gør følgende, hvis du ikke kan sende eller modtage mail

Hvis du ikke kan sende eller modtage meddelelser med din iCloud-e-mailadresse, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Kontroller, om du kan sende og modtage e-mails fra iCloud.com og din iOS-enhed.
  2. Luk Outlook.
  3. Log ud af iCloud til Windows, og log ind igen.
  4. Genstart Outlook.

Hvis du stadig ikke kan sende eller modtage e-mails, kan du få mere hjælp til Outlook eller kontakte os

Gør følgende, hvis dine e-mails ikke synkroniseres med dine andre enheder

Hvis du bemærker, at du er nødt til at slette e-mails fra indbakken på alle dine enheder, er dine e-mails muligvis ikke synkroniseret mellem din iOS-enhed og iCloud til Windows. Følg denne fremgangsmåde for synkronisere dine enheder:

1. Åbn iCloud til Windows.
  2. Fjern markeringen af Mail.
  3. Klik på Anvend.
  4. Marker Mail igen.
  5. Klik på Anvend.
  6. Log ud af iCloud til Windows, og log ind igen.

Hvis du stadig ikke kan synkronisere, kan du læse mere her

Gør følgende, hvis du vil have iCloud som standardkonto til e-mails

Du kan ændre indstillingerne i Outlook, så dine e-mails automatisk sendes fra din iCloud-konto. Hvis du vil gøre iCloud til din standardkonto, skal du følge denne vejledning i Outlook 2010 eller en nyere version:

1. Gå til Filer > Kontoindstillinger.
  2. Klik på Kontoindstillinger på fanen Info.
  3. Vælg din iCloud-konto på listen, og klik på Benyt som standard. Hvis du ikke kan klikke på Benyt som standard, er din iCloud-konto allerede din standardkonto.

Kalender, Kontakter og Påmindelser

Hvis du har brug for hjælp til kalender, kontakter og påmindelser i iCloud til Windows, kan du prøve denne fremgangsmåde.

Når du åbner iCloud-påmindelser på din Windows-pc, er de mærket som Opgaver og vises i afsnittet Opgaver.

Slå iCloud-kalender, -kontakter og -påmindelser fra og til igen

1. Luk Outlook.
  2. Åbn iCloud til Windows.
  3. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet E-mail, kontakter, kalendere og opgaver, og klik på Anvend.
  4. Vent et øjeblik. Vælg E-mail, kontakter, kalendere og opgaver, og klik på Anvend.
  5. Åbn Outlook.

Kontroller, om iCloud Outlook-tilføjelsesprogrammet er slået til

iCloud Outlook-tilføjelsesprogrammet overfører data mellem iCloud og Outlook. Følg denne vejledning i Outlook 2010 eller en nyere version for at markere og slå tilføjelsesprogrammet til:

1. Vælg menuen Filer.
  2. Klik på Indstillinger i venstre panel.
  3. Klik på Tilføjelsesprogrammer i venstre panel i Outlook-vinduet Indstillinger.
  4. Se listen med tilføjelsesprogrammer i afsnittet Aktive tilføjelsesprogrammer. Hvis iCloud-tilføjelsesprogrammet er angivet under Inaktive eller Deaktiverede tilføjelsesprogrammer, skal du kontrollere, om Com-tilføjelsesprogrammer er valgt i rullemenuen ud for Administrer nederst i vinduet. Klik derefter på Gå.
  5. Marker afkrydsningsfeltet for iCloud Outlook-tilføjelsesprogrammet, og klik på OK.
  6. Genstart Outlook.

Sørg for, at iCloud ikke er angivet som standardkonto i Datafiler

Hvis iCloud er indstillet som standardkonto i Datafiler, synkroniseres dine data ikke mellem dine enheder.

1. Vælg Filer > Oplysninger > Kontoindstillinger > Datafiler.
  2. Vælg en anden konto, hvis iCloud er angivet som standardkonto i kolonnen Kommentar.
  3. Klik på Benyt som standard.

Genstart computeren

Sluk computeren, og tænd den igen.

iCloud-funktioner, som fungerer anderledes i Outlook

Visse iCloud-funktioner fungerer anderledes i Outlook end på din Apple-enhed. Her er nogle tip til, hvordan du bruger Outlook sammen med iCloud til Windows.

Mail og Noter

• Mapperne for VIP-afsendere er ikke tilgængelige i Outlook.
  • Alle mails, som du opretter i Outlook, er ikke tilgængelige i e-mailprogrammer til dine andre enheder eller på iCloud.com.
  • Signaturer arkiveres lokalt på din enhed. Du kan ikke se signaturer, som du opretter i Outlook, på andre enheder.

Noter er ikke et separat program. Dine noter arkiveres i en e-mailmappe.

• Du kan finde noter, som du opretter på dine andre enheder, i denne mappe.
  • Noter, som du sender til denne mappe fra Outlook, vises ikke på dine andre enheder, men du kan se dem på alle andre computere, der bruger Outlook og iCloud til Windows, når du er logget på med det samme Apple-id.
  • Hvis du sletter noter i denne mappe, slettes de også på dine andre enheder.

Kontakter

• Outlook importerer kun den første kontakt i et vCard-sæt.
  • Hvis du vil tilføje et vCard-sæt til Outlook, skal du importere sættet direkte i iCloud.com eller macOS-kontakter. Vi samler hele sættet for dig og føjer dem enkeltvis til dine kontakter.

Kalendere

• Når du føjer kalenderbilag til en kalenderpost i Outlook, kan du ikke se dem i Kalender til iOS eller Kalender til macOS (eller den anden vej rundt).

Påmindelser (Opgaver)

Som med kalendere og kontakter er du nødt til at indtaste dine påmindelser i afsnittet iCloud under Opgaver i Outlook. Hvis du ikke indtaster dine Opgaver i afsnittet iCloud, overføres de ikke til iCloud.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.