Hvis dine køb i apps ikke vises

Læs mere om, hvordan du gendanner dine køb i apps.

Hvis du gendanner fra en sikkerhedskopi eller sletter og geninstallerer en app, som du har foretaget køb i app i, kan du muligvis gendanne det indhold, som du tidligere har betalt for.

Nogle køb i app, der ikke er forbrugsvarer, f.eks. opgraderinger til pro-versioner, ekstra funktioner i spil og abonnementer, kan gendannes, hvis appen ikke har registreret, at du har købt emnerne automatisk.

Gendan køb i apps

Nogle køb i apps, f.eks. spillepenge eller tip, er forbrugsvarer, hvilket betyder, at de udløber, efterhånden som du bruger dem. Du kan kun gendanne køb, som ikke er forbrugsvarer. Læs mere om forskellige typer køb i apps.

Hvis du vil gendanne et køb, som ikke er en forbrugsvare, skal du åbne den app, som du købte emnet i, og finde gendannelsesfunktionen. Funktionen findes muligvis et af følgende steder:

• I appens hovedmenu.
  • I appens Indstillinger eller Valg.
  • I appens indbyggede butik.

Hvis der er trukket penge for købet, og du stadig ikke kan gendanne, skal du kontakte udvikleren af appen for at få hjælp. Du kan også rapportere et problem med køb i appen.

Hvis dit forsøg på at gendanne mislykkes, eller hvis der vises en fejl

Få mere hjælp