Sikkerhedskopiering af dit Apple Watch

Læs mere om, hvordan din iPhone sikkerhedskopierer og arkiverer dine Apple Watch-data.

Indholdet på dit Apple Watch sikkerhedskopieres automatisk til den tilknyttede iPhone, så du kan gendanne dit Apple Watch fra en sikkerhedskopi. Når du sikkerhedskopierer din iPhone til iCloud eller iTunes, indeholder din iPhone-sikkerhedskopi dine Apple Watch-data.

Sikkerhedskopien af Apple Watch indeholder

• Appspecifikke data (til indbyggede apps) og indstillinger (til indbyggede apps og apps fra andre producenter). Eksempelvis Kort, afstand og enheder og dine indstillinger for Mail, Kalender, Værdipapirer og Vejr.
  • Applayout på hjemmeskærmen.
  • Urskivens indstillinger, herunder den aktuelle urskive, tilpasninger og rækkefølge.
  • Dock-indstillinger, herunder rækkefølgen, tilgængelige apps, og om du har sorteret efter favoritter eller seneste.
  • Generelle systemindstillinger, f.eks. urskiven, lysstyrke, lyd og haptiske indstillinger.
  • Sundheds- og fitnessdata, f.eks. historik, præstationer, kalibreringsdata fra Træning og Aktivitet fra dit Apple Watch og brugerindtastede data (sikkerhedskopiering af Sundheds- og fitnessdata kræver iCloud eller en krypteret iTunes-sikkerhedskopi).
  • Indstillinger for meddelelser
  • Spillelister, album og miks, der synkroniseres til dit Apple Watch og dine indstillinger for Musik.
  • Indstillingen Siri Voice Feedback for Apple Watch Series 3, der styrer , hvornår Siri taler
  • Synkroniseret fotoalbum (du kan se, hvilke album der synkroniseres, ved at åbne appen Apple Watch, trykke på fanen Mit ur og derefter trykke på Fotos > Synkroniseret album).
  • Tidszone

Dette indeholder sikkerhedskopien af Apple Watch ikke

• Bluetooth-parringer.
  • Kredit- eller debetkort, der bruges til Apple Pay på dit Apple Watch.
  • Adgangskoden til dit Apple Watch.

Når du ophæver pardannelsen mellem Apple Watch og iPhone, opretter telefonen automatisk en sikkerhedskopi af dit Apple Watch. Når du ophæver pardannelsen, slettes alle data på dit Apple Watch. Hvis pardannelsen med dit Apple Watch ophæves, mens det er uden for din iPhones rækkevidde, indeholder sikkerhedskopien muligvis ikke de seneste data. Når du er klar, kan du parre dit Apple Watch igen og indstille det fra en sikkerhedskopi.