Kalibrering af Apple Watch til at forbedre nøjagtigheden af Træning og Aktivitet

Du kan kalibrere dit Apple Watch til større nøjagtighed i forbindelse med måling af afstand, tempo og kalorier. Det kan også hjælpe at kalibrere uret, så det kan lære dit fitnessniveau og din skridtlængde at kende, hvilket forbedrer nøjagtigheden, når der er begrænset eller ingen GPS-dækning.

Skærmen Systemtjenester på iPhone.

Sådan kontrollerer du dine indstillinger

Hvis du vil sikre dig, at dit Apple Watch kan få de oplysninger, som det skal bruge, skal du kontrollere følgende indstillinger på din iPhone:

1. På din iPhone: Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Anonymitet > Lokalitetstjenester.
  3. Sørg for, at Lokalitetstjenester er slået til.
  4. Rul ned, og tryk derefter på Systemtjenester.
  5. Sørg for, at Kalibrer bevægelse & distance er slået til.
  6. Fortsæt med fremgangsmåden nedenfor.

Træning med Gang udenfor på ur med sandpink rem.

Sådan kalibrerer du dit Apple Watch

1. Tag dit Apple Watch på, og find et fladt, åbent område udendørs, hvor der er god GPS-dækning og klar himmel.
  2. Hvis du har Apple Watch Series 2 eller nyere, skal du kun bruge dit Apple Watch. Hvis du har Apple Watch Series 1 eller tidligere, skal du medbringe din iPhone for at få GPS-dækning. Hold din iPhone i hånden, eller placer den i et armbind eller i bukselinningen.
  3. Åbn appen Træning. Tryk på Gang udenfor eller Løb udenfor for at starte. Tryk på symbolet med ... for at indstille et mål, inden du starter.
  4. Gå eller løb i dit normale tempo i ca. 20 minutter.

Hvis du ikke har tid til at gennemføre hele træningen, kan du gennemføre de 20 minutters træning over flere udendørs træningssessioner. Hvis du træner med forskellige hastigheder, skal du også kalibrere 20 minutter med hver af de hastigheder, som du går eller løber med.

Når du går eller løber udendørs med trinnene ovenfor, fortsætter dit Apple Watch med at kalibrere accelerometeret ved at registrere din skridtlængde ved forskellige hastigheder. Kalibreringen kan også forbedre nøjagtigheden af dine kalorieberegninger i appen Træning og beregningen af kalorier, afstand, Bevægelse og Motion i appen Aktivitet.

Få forbedret nøjagtighed i Træning og Aktivitet

Dine personlige oplysninger, f.eks. højde, vægt, køn og alder, er nogle af de data, som dit Apple Watch bruger til at beregne din kalorieforbrænding m.m. Læs, hvordan du opdaterer dine personlige oplysninger.

Indstillinger for Anonymitet på en iPhone

Sådan nulstiller du dine kalibreringsdata

Følg disse trin for at nulstille dine kalibreringsdata:

1. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  2. Tryk på fanen Mit ur, og tryk derefter på Anonymitet > Nulstil kalibreringsdata for træning.