Sådan får du vist sangtekster i Apple Music

Find ordene til dine yndlingssange. Eller følg med, når du lytter, med tekster, der følger sangen – det hele med Apple Music.

Her er, hvad du har brug for til at se sangtekster

Der er ikke sangtekster til alle sange. Anstødelige sangtekster og søgning efter sangtekster er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

iPhone, der viser sangtekst og knappen Sangtekster i nederste venstre hjørne

Sådan får du vist sangtekster på din iPhone, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn appen Apple Music, og afspil en sang fra Apple Music-kataloget.
  2. Tryk nederst på skærmen på den sang, der afspilles.
  3. Hvis der findes sangtekster, vises de automatisk på skærmen. Hvis der ikke findes sangtekster, skal du trykke på Sangtekster knappen Sangtekster i nederste venstre hjørne af skærmen.

Hvis der er tilgængelige sangtekster, vises de enkelte vers synkroniseret til musikken, så du kan følge med, mens du lytter.

• Du kan når som helst hoppe til et bestemt vers ved at rulle og trykke på en linje.
  • Hvis du vil have vist den fulde sangtekst, skal du gå til øverste højre hjørne af skærmen. Tryk på Mere knappen Mere på din iPhone eller iPod touch. Tryk på Mere på din Android-enhed knappen Mere. Tryk derefter på Vis fulde sangtekster.
  • Hvis du vil slå Sangtekster fra, skal du trykke på Sangtekster knappen Sangtekster i nederste venstre hjørne af skærmen.

Sådan får du vist sangtekster på din iPad

1. Åbn appen Apple Music, og afspil en sang fra Apple Music-kataloget.
  2. Tryk nederst på skærmen på den sang, der afspilles.
  3. Hvis der findes sangtekster, vises de automatisk på skærmen. Hvis der ikke findes sangtekster, skal du trykke på Sangtekster knappen Sangtekster i nederste højre hjørne af skærmen.

iPad, der viser sangtekster og knappen Sangtekster i nederste højre hjørne

Hvis der er tilgængelige sangtekster, vises de enkelte vers synkroniseret til musikken, så du kan følge med, mens du lytter.

• Du kan når som helst hoppe til et bestemt vers ved at rulle og trykke på en linje.
  • Hvis du vil have vist den fulde sangtekst, skal du trykke på Mere knappen Mere i venstre side af skærmen og derefter trykke på Vis fulde sangtekster.
  • Hvis du vil slå Sangtekster fra, skal du trykke på Sangtekster knappen Sangtekster i nederste højre hjørne af skærmen.

Sådan får du vist sangtekster på dit Apple TV

Åbn appen Apple Music, og afspil en sang fra Apple Music-kataloget.

Hvis der er tilgængelige sangtekster, vises de enkelte vers automatisk samtidig med musikken, så du kan følge med, mens du lytter.

• Hvis du vil hoppe til et bestemt vers eller se, hvor du er i sangen, skal du skubbe op eller ned på Touch-overfladen på din Apple TV Remote.
  • Hvis du vil slå Sangtekster fra, skal du trykke på knappen Menu på din Apple TV Remote og derefter vælge Sangtekster knappen Sangtekster i det øverste højre hjørne af skærmen.
  • Hvis du vil slå sangtekster til igen, skal du trykke på knappen Menu på din Apple TV Remote, vælge Sangtekster knappen Sangtekster i øverste højre hjørne af skærmen og derefter vente et par sekunder på, at sangteksterne vises på skærmen.
  • Hvis du vil have vist hele sangteksten, skal du trykke på knappen Menu på din Apple TV Remote, vælge Mere knappen Mere øverst på skærmen og derefter vælge Vis fulde sangtekster.

Apple TV med knappen Sangtekster i øverste højre hjørne.

Sådan får du vist sangtekster på din Mac

1. Åbn appen Apple Music, og afspil en sang fra Apple Music-kataloget.
  2. Gå til det øverste højre hjørne, og klik på Sangtekster knappen Sangtekster.

En Mac, der viser sangtekster og knappen Sangtekster i øverste højre hjørne af skærmen

Hvis der er tilgængelige sangtekster, vises de enkelte vers samtidig med musikken, så du kan følge med, mens du lytter.

• Du kan når som helst hoppe til et bestemt vers ved at rulle og klikke på en linje.
  • Hvis du vil se sangteksterne i fuld skærm, skal du gå til menulinjen og vælge Vindue > Afspiller på fuld skærm.
  • Hvis du vil slå Sangtekster fra, skal du klikke på Sangtekster knappen Sangtekster i øverste højre hjørne af skærmen.
  • Hvis du vil have vist hele sangteksten, skal du vælge Mere knappen Mere til højre for sangen, klikke på Vis info og derefter klikke på fanen Sangtekster.

Sådan får du vist sangtekster på din pc

1. Åbn iTunes til Windows, og afspil en sang.
  2. Øverst i vinduet skal du klikke på Kø knappen Kø.
  3. Klik på Sangtekster for at få vist hele sangteksten for den pågældende sang.

iTunes på en pc, der viser sangteksterne til en sang

Hvis du ikke får vist sangtekster

Tilgængeligheden af Apple Music kan variere, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.