Sådan får du vist sangtekster i Apple Music

Med Apple Music kan du læse sangteksterne, mens du lytter til musik i appen Musik eller i iTunes.

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du læse sangtekster1 i appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch, i iTunes på din Mac eller pc, i appen Musik på dit Apple TV eller i appen Apple Music på din Android-enhed. Før du kan få vist sangtekster, skal du sørge for, at du har de nyeste versioner af iOS, macOSiTunes og tvOS eller den nyeste version af appen Apple Music på din Android-enhed.

Du kan også bruge Søg til at finde sange efter deres sangtekster eller bede Siri om at finde sange ved hjælp af sangtekster.2

Du kan ikke få vist sangtekster, når Flyfunktion er slået til, eller når du ikke har forbindelse til internettet. Hvis du har slået anstødeligt indhold fra, vil du muligvis ikke få vist sangtekster, hvis de indeholder anstødelige ord. Læs mere om, hvordan du slår anstødeligt indhold til og fra på din iPhone, iPad, iPod touchi iTunes på din Mac eller pc, på dit Apple TV eller på din Android-enhed.

Sangtekster er ikke tilgængelige for al musik, og søgning efter sangtekster er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Apple Music-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

På din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

Mens du lytter til en sang, skal du trykke eller skubbe op på afspilleren nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu. Tryk på Vis til højre for Sangtekster.

Animation af en iPhone X med appen Musik åben. Skærmen Afspiller nu er åben med sangen

På din Mac eller pc

Mens du lytter til en sang, skal du klikke på menuknappen Kø øverst i iTunes og derefter på Sangtekster.

Et iTunes-vindue med sangtekstmenuen med sangteksten til sangen

På dit Apple TV

Mens du lytter til en sang, skal du skubbe op på Touch-overfladen af fjernbetjeningen og vælge symbolet for sangtekster

Et tv, der viser sangteksten til sangen

Sådan gør du, hvis du ser forkerte sangtekster

Hvis du bemærker forkerte sangtekster, kan du sende feedback til Apple Music.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.