Visning af sangtekster i Apple Music

Med Apple Music kan du se sangteksterne, mens du lytter til musik i appen Musik eller i iTunes.

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du læse sangtekster i appen Musik på din iPhone, iPad eller iPod touch, i iTunes på din Mac eller pc, i appen Musik på dit Apple TV eller i appen Apple Music på din Android-telefon. Før du kan få vist sangtekster, skal du sørge for, at du har den nyeste version af iOSiTunes, og tvOS eller den nyeste version af Apple Music-appen på din Android-telefon.

Du kan ikke se sangtekster, når flyfunktion er slået til, eller når du ikke har forbindelse til internettet. Hvis du har slået anstødeligt indhold fra, vil du muligvis ikke få vist sangtekster, hvis de indeholder anstødelige ord. Læs mere om, hvordan du slår Anstødeligt indhold til eller fra på din iPhone, iPad eller iPod touch, i iTunes på din Mac eller pc, på dit Apple TV eller på din Android-telefon.

Der er ikke sangtekster til alle sange. Apple Music-funktionerne varierer, afhængigt af land eller område.

På iPhone, iPad, iPod touch eller Android-telefoner

Mens du lytter til en sang, skal du trykke eller skubbe op på afspilleren nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu. Tryk på Vis til højre for Tekster.

På din Mac eller pc

Mens du lytter til en sang, skal du klikke på  øverst i iTunes og derefter på Tekster.

På dit Apple TV

Mens du lytter til en sang, skal du skubbe op på Touch-overfladen af fjernbetjeningen og vælge

Sådan tilføjer du specielle tekster

Hvis der ikke findes sangtekster for en bestemt sang, eller hvis du vil tilføje din egen, kan du føje tekster til sange i iTunes på en Mac eller pc:

1. Åbn iTunes.
  2. Find den sang, du vil føje tekster til, og klik for at fremhæve den.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Vis Info.
  4. Klik på fanen Tekster, og vælg Specielle tekster nederst på skærmen.
  5. Indtast teksten, og klik på OK for at arkivere den.

Specielle tekster, som du arkiverer i iTunes på en Mac eller pc, kan ses på alle dine andre enheder, så længe du er logget ind med det samme Apple-id på alle enheder.

Sådan gør du, hvis du ser forkerte sangtekster

Hvis du bemærker forkerte sangtekster, kan du sende feedback til Apple Music.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.