Sådan får du vist sangtekster i Apple Music

Find ordene til dine yndlingssange. Eller følg med, når du lytter, med tekster, der følger sangen – det hele med Apple Music.

Du skal bruge følgende

• Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du læse sangtekster i appen Musik på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac, dit Apple TV eller din Android-enhed eller i iTunes til Windows på din pc.
  • Kontroller, at du har de nyeste versioner af iOS, iPadOSmacOSiTunes til Windows og tvOS eller den nyeste version af appen Apple Music på din Android-enhed.
  • Du skal have forbindelse til internettet for at se sangtekster.

Der er ikke sangtekster til alle sange. Anstødelige sangtekster og søgning efter sangtekster er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Sådan får du vist sangtekster på din iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enhed

1. Åbn appen Musik, og afspil en sang.
  2. Nederst på skærmen skal du trykke på den sang, der afspilles, for at åbne Afspiller nu.
  3. Tryk på Sangtekster  nederst på skærmen Afspiller nu. Hvis der ikke er tilgængelige sangtekster for en sang, kan du ikke se Sangtekster .

Hvis der er tilgængelige sangtekster, vises de enkelte vers samtidig med musikken, så du kan følge med, mens du lytter. Du kan når som helst hoppe til et bestemt vers ved bare at rulle og trykke på en linje.

Ellers kan du se hele sangteksten på din skærm.

Hvis du vil slå sangtekster fra, skal du trykke på den sang, der afspilles, nederst på skærmen Afspiller nu og derefter trykke på Sangtekster .

Du kan også se hele sangteksten for en sang. Bare tryk på den sang, der afspilles, nederst på skærmen for at åbne Afspiller nu, tryk på  ud for sangen, og tryk derefter på Vis fulde sangtekster. Eller tryk og hold nede på en sang, og tryk på Vis fulde sangtekster.

Der er ikke sangtekster til alle sange.

Sådan kan du se sangteksten på dit Apple TV

Åbn appen Musik, og afspil en sang.

Hvis der er tilgængelige sangtekster, vises de enkelte vers samtidig med musikken, så du kan følge med, mens du lytter. Hvis du vil hoppe til et bestemt vers eller se, hvor du er i sangen, skal du skubbe op eller ned på Touch-overfladen på din Apple TV Remote.

Ellers kan du klikke på knappen Menu på din Apple TV Remote, vælge  øverst på skærmen og vælge Vis fulde sangtekster.

Der er ikke sangtekster til alle sange.

Sådan kan du få vist sangtekster på din Mac eller pc

Afspil en sang, og udfør derefter disse trin:

• I appen Musik på din Mac skal du klikke på Sangtekster  i øverste højre hjørne i vinduet.
  • I iTunes til Windows på din pc skal du klikke på menuknappen Kø øverst i iTunes og derefter klikke på Sangtekster.

Der er ikke sangtekster til alle sange.

Sådan gør du, hvis du ser forkerte sangtekster

Hvis du bemærker forkerte sangtekster, kan du sende feedback til Apple Music.

Læs mere

• Du kan også søge efter sange efter deres sangtekster i Apple Music eller bede Siri om at finde sange ved hjælp af sangtekster.
  • Hvis du har slået anstødeligt indhold fra, kan du muligvis ikke se sangtekster, der har anstødelige ord. Læs om, hvordan du slår anstødeligt indhold til eller fra med Skærmtid på din iPhone, iPad eller iPod touch eller med Skærmtid på din Mac. Du kan også slå begrænsninger til eller fra for dit Apple TV eller din Android-enhed.
  • Hvis du ikke har Apple Music, kan du tilføje specielle tekster for en sang på din computer, men disse sangtekster synkroniseres ikke med andre enheder. I appen Musik på Mac eller iTunes til Windows på en pc skal du klikke på  ud for navnet på en sang og vælge Vis info. Vælg Specielle sangtekster under fanen Sangtekster, indtast sangtekster, og klik på OK.

Apple Music-funktionerne kan variere afhængigt af land eller område. Læs om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.