Opdatering til den nyeste version af Safari

Hvis der findes en Safari-opdatering, kan du hente den ved at følge trinnene til at opdatere eller opgradere macOS, iOS eller iPadOS.

Opdater Safari på Mac

1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen () i hjørnet af skærmen.
  2. Klik på Softwareopdatering i vinduet Systemindstillinger.
    Hvis Softwareopdatering ikke vises i vinduet Systemindstillinger, skal du i stedet bruge App Store til at hente opdateringer.
  3. Installer eventuelle viste opdateringer eller opgraderinger. Den mest opdaterede version af Safari er inkluderet i den nyeste version af macOS.

Vinduet Softwareopdatering under Systemindstillinger

Læs mere om opdatering af softwaren på din Mac.

Opdater Safari på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Tryk på Softwareopdatering.
  4. Installer eventuelle viste opdateringer eller opgraderinger. Den mest opdaterede version af Safari er inkluderet i den nyeste version af iOS eller iPadOS.

Softwareopdatering under Generelle indstillinger

Få mere at vide om opdatering af softwaren på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Opdater Safari på Windows PC

Apple tilbyder ikke længere Safari-opdateringer til Windows. Safari 5.1.7 til Windows var den seneste version lavet til Windows, og den er nu forældet.

Hvis et websted siger, at din browser er forældet

Hvis et websted siger, at Safari er forældet, selvom du allerede bruger den nyeste version af macOS, iOS eller iPadOS, kan der være et problem med webstedet. Hvis du er sikker på, at du vil bruge webstedet, skal du kontakte ejeren eller udvikleren af webstedet.