Sådan opdaterer eller geninstallerer du Safari på din computer

På Mac: Safari-webbrowseren er installeret og opdateres som en del af macOS. På pc: Safari-opdateringer er ikke længere tilgængelige.

Safari til Mac

Safari følger med dit Mac-operativsystem.

Opdatering af Safari

Brug App Store til at installere de seneste macOS-opdateringer for at holde Safari opdateret til den version af macOS, som du bruger.

Den seneste version af macOS indeholder den seneste version af Safari. I nogle tidligere udgaver af macOS kan Safari også være tilgængeligt separat på fanen Opdateringer i App Store.

Geninstallering af Safari

Hvis du har slettet Safari og ikke har en Time Machine-sikkerhedskopi eller en anden sikkerhedskopi, skal du geninstallere macOS for at få Safari tilbage i mappen Programmer. Der fjernes ikke data fra din computer ved geninstallering af macOS.

Før du geninstallerer, er det en god idé at bruge Spotlight til at søge efter Safari på din Mac. Hvis du finder den, men den ikke længere findes i din Dock, kan du trække den over i din Dock for at tilføje den igen.

Safari til Windows

Apple tilbyder ikke længere Safari-opdateringer til Windows. Safari 5.1.7 til Windows var den seneste version lavet til Windows, og den er nu forældet.

Udgivelsesdato: Fri Apr 20 00:15:26 GMT 2018