Opdater til den nyeste version af Safari

Hvis der er en Safari-opdatering tilgængelig til din enhed, kan du hente den ved at opdatere eller opgradere macOS, iOS, iPadOS eller visionOS.

Hent Safari-opdateringer til Mac, iPhone, iPad eller Apple Vision Pro

Den mest opdaterede version af Safari er inkluderet i den nyeste version af din Apple-enheds operativsystem.

Hent Safari-opdateringer til Windows

Apple tilbyder ikke længere Safari-opdateringer til Windows eller andre pc-operativsystemer. Safari 5.1.7 til Windows, der blev udgivet i 2010 og nu er forældet, var den sidste version, der blev lavet til Windows.

Hvis et websted hævder, at din browser er forældet

Hvis et websted hævder, at Safari er forældet, selvom du allerede bruger den nyeste version af macOS, iOS, iPadOS eller visionOS, kan der være et problem med webstedet. Hvis du er sikker på, at du vil bruge webstedet, skal du kontakte webstedets ejer eller udvikler for at få vejledning til, hvordan deres websted bedst bruges.