Hjælp til Wi-Fi-netværk på Apple TV

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk eller afspille film, sange eller andet indhold på dit Apple TV, kan du finde ud af, hvad du skal gøre her.

Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

Kontroller, om alt er tændt, sluttet til og inden for rækkevidde

Sørg for, at din internetrouter er sluttet til dit modem, og at begge er tændt. Hvis du har en enhed med kombineret router/modem, skal du blot sørge for, at enheden er tændt.

Sørg for, at Apple TV er inden for din routers rækkevidde. Hvis Apple TV er for langt væk, kan det ikke modtage signalet. For at undgå signalproblemer må du ikke placere dit Apple TV direkte på eller indenfor 30 cm af din Wi-Fi-router.

Sådan opretter du forbindelse til Wi-Fi

På Apple TV 4K og Apple TV (4. generation): åbn Indstillinger > Netværk. På Apple TV (2. eller 3. generation): Åbn Indstillinger > Generelt > Netværk. Vælg navnet på et kompatibelt Wi-Fi-netværk for at oprette forbindelse. Angiv Wi-Fi-adgangskoden, hvis du bliver bedt om det. Hvis du ikke kender din adgangskode, kan du få hjælp her

Apple TV kan ikke oprette forbindelse til netværk, der kræver, at der logges ind flere steder – f.eks. at der logges ind på en webside. Netværk af denne type omfatter gratis og brugerbetalte netværk, f.eks. i virksomheder, på skoler, på kollegier, i lejligheder, på hoteller og i butikker.

Genstart Apple TV, routeren og modemmet

Se, om du stadig har brug for hjælp, når du har genstartet alle enhederne. På On Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation): åbn Indstillinger > System, og vælg Genstart. På Apple TV (2. eller 3. generation): Åbn Indstillinger > Generelt, og vælg Genstart.

Fjern routeren og kabel- eller DSL-modemmet fra strømkilden. Tilslut derefter enhederne igen.

Brug et netværkskabel, og søg efter softwareopdateringer

Prøv at slutte dit Apple TV direkte til din router eller kabel- eller DSL-modem ved hjælp af et Ethernet-kabel. Gå derefter på dit netværk og kig efter softwareopdateringer.

På On Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation): åbn Indstillinger > System > Softwareopdateringer.

Apple TV (2. eller 3. generation): Gå til Indstillinger > Generelt > Opdater software. Hvis der findes en opdatering, skal du installere den. Fjern derefter netværkskablet, og prøv at oprette forbindelse til Wi-Fi-netværket igen.

Jeg kan stadig ikke oprette forbindelse

• Kontroller, om der er signalstøj i området.
  • Hvis du har oprettet forbindelse til Wi-Fi, men ikke kan komme på internettet, skal du prøve at bruge Wi-Fi-netværket med en anden enhed. Hvis du heller ikke kan komme på internettet med en anden enhed, er tjenesten muligvis fejlramt. Ring til internetudbyderen for at få hjælp.
  • Prøv at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk et andet sted. Hvis Apple TV kan oprette forbindelse her, er der et problem med dit oprindelige Wi-Fi-netværk. Hvis Apple TV ikke kan oprette forbindelse til noget Wi-Fi-netværk, skal du kontakte Apple-support.
  • Kontroller, om Wi-Fi-routeren har den nyeste version af firmwaren. Hvis du har en AirPort-base, kan du få mere at vide om at installere firmwareopdateringer. Hvis du har brug for hjælp til at opdatere en router, som ikke er fra Apple, skal du kontakte producenten. Du skal også kontrollere, om routeren virker sammen med Apple TV.

Læs mere

• Apple TV opretter forbindelse til internettet enten via Wi-Fi eller Ethernet. Når du bruger et netværkskabel, bruger Apple TV automatisk denne forbindelse i stedet for Wi-Fi-netværket.
  • Apple TV kan muligvis oprette forbindelse til nogle virksomheds- og undervisningsnetværk, som bruger en beskrivelse. Bed netværkets systemadministrator om flere oplysninger.