Hjælp til iCloud til Windows

Brug trinnene nedenfor, hvis du har brug for hjælp til at downloade, installere, konfigurere eller opdatere iCloud til Windows.

Prøv først disse trin

1. Installer alle opdateringer på computeren, og søg efter opdateringer til iCloud til Windows.
  2. Sørg for, at computeren opfylder systemkravene til iCloud til Windows.
  3. Sådan kontrolleres internetforbindelsen. Prøv at åbne www.apple.com/dk eller en anden hjemmeside.
  4. Se på siden Systemstatus, om der er registreret problemer.

Prøv derefter at løse problemet med nedenstående trin.

Installer og konfigurer iCloud til Windows

Inden du forsøger at installere eller konfigurere iCloud til Windows, skal du logge på som administrator. Du kan bruge disse trin til at downloade iCloud til Windows til din pc og derefter indstille programmet til automatisk at holde dine dokumenter, billeder, bogmærker og meget mere opdateret.

Jeg kan ikke downloade iCloud til Windows

Prøv med en anden browser, hvis du ikke kan downloade iCloud til Windows. Du skal muligvis bekræfte, at du vil køre eller gemme installeringsprogrammet.

Hvis du ikke kan finde iCloud til Windows, når du har downloadet programmet, skal du se i mappen Overførsler. Du kan se i hjælpen til din browser, hvordan du finder filer, der er downloadet for nyligt. Hvis du f.eks. bruger Internet Explorer, kan du læse mere om, hvordan du downloader filer i denne Microsoft-artikel.

Hvis vinduet Filoverførsel ikke blev vist, skal du muligvis ændre indstillingerne for din browsers blokering af pop op-vinduer. Se, hvordan i hjælpen til programmet.

Der vises en meddelelse om, at min computer mangler Mediefunktioner

Windows Media Player afspiller video- og lydfiler på din pc. Du skal bruge Media Player til at installere iCloud til Windows. iCloud til Windows kan ikke installeres, hvis du har slået Windows Mediefunktioner fra, eller hvis din pc ikke blev leveret med Windows Media Player.

Følg disse trin for at slå Windows Media Player til:

Hvis du har deaktiveret Windows Media Features fra dit Kontrolpanel

1. Gå til Kontrolpanel > Alle elementer i Kontrolpanel > Programmer og funktioner.
  2. Klik på Slå Windows-funktioner til eller fra.
  3. Marker afkrydsningsfeltet for Mediefunktioner for at slå dem til igen.
  4. Klik på OK.

Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det, og installer derefter iCloud til Windows.

Hvis du er i Europa eller Sydkorea, og Windows Media Player ikke fulgte med din pc, kan du downloade programmet på microsoft.com (inkluderet i Media Feature Pack).

Jeg vil opdatere iCloud til Windows

Hvis du vil søge efter opdateringer til iCloud til Windows, skal du åbne Apple-softwareopdatering på din pc. Apple-softwareopdatering søger automatisk efter opdateringer, når du åbner programmet, og du kan vælge, hvilke opdateringer du vil installere.

Du kan også downloade den nyeste version af iCloud til Windows.

Hvis iCloud til Windows ikke opdateres i Windows Apple Software Update 2.3, skal du gå til Kontrolpanel i Windows > Netværk og internet > Internetindstillinger. Klik på fanen Avanceret i dialogboksen Egenskaber for Internet. Gå til Sikkerhed i sektionen Indstillinger, og kontroller, at du ikke har markeret afkrydsningsfeltet "Gem ikke krypterede sider på disk". Prøv at opdatere iCloud til Windows igen.

Meddelelsen "Kan ikke oprette forbindelse til server" vises

1. Sådan kontrolleres internetforbindelsen. Prøv at gå til www.apple.com/dk. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du muligvis kontakte din internetudbyder for at få hjælp.
  2. Se på siden Systemstatus, om der er registreret problemer. Prøv igen senere, hvis siden er midlertidigt afbrudt eller under vedligeholdelse.

Jeg kan ikke logge på iCloud

Brug disse trin, hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id. Du kan også bruge disse trin til at finde brugernavnet til dit Apple-id.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.