Hvis du ikke kan downloade eller installere iCloud til Windows

Læs, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan downloade, installere eller opdatere iCloud til Windows på din pc.

iCloud til Windows 11 eller en nyere version

iCloud til Windows 11 eller en nyere version fungerer med Microsoft Windows 10-opdateringen fra maj 2019 eller en nyere version og giver en bedre integration med Microsoft Windows.

Hvis iCloud til Windows 11 eller en nyere version ikke kan downloades eller installeres

Hvis der vises en meddelelse om, at din computer mangler Mediefunktioner

Windows Media Player afspiller video- og lydfiler på din pc. Du skal bruge Media Player til at installere iCloud til Windows. Hvis du forsøger at downloade iCloud til Windows 11 eller en nyere version og får vist en meddelelse om, at du skal installere Media Feature Pack for at kunne bruge iCloud, skal du vælge Download. Følg derefter vejledningen på det næste skærmbillede.

iCloud til Windows kan ikke installeres, hvis du har slået Windows Mediefunktioner fra, eller hvis din pc ikke blev leveret med Windows Media Player.

Aktiver Windows Media Player

1. Gå til Kontrolpanel > Alle elementer i Kontrolpanel > Programmer og funktioner.
  2. Klik på "Slå Windows-funktioner til eller fra".
  3. Marker afkrydsningsfeltet for Mediefunktioner for at slå dem til igen.
  4. Klik på OK.

Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det, og installer derefter iCloud til Windows.

Hvis du er i Europa eller Sydkorea, og Windows Media Player ikke fulgte med din pc, kan du downloade Media Feature Pack fra Microsofts websted.

Opdater iCloud til Windows 11 eller en nyere version

Du kan downloade den seneste opdatering fra Microsoft Store.

iCloud til Windows 7.x

iCloud til Windows 7.x fungerer med versioner af Microsoft Windows 7, 8, 8.1 og tidlige versioner af Windows 10. iCloud til Windows 7.x får kun vedligeholdelsesopdateringer.

Hvis iCloud til Windows 7.x ikke kan downloades eller installeres

• Inden du forsøger at installere eller konfigurere iCloud til Windows 7.x, skal du logge på som administrator.
  • Prøv med en anden browser. Du skal muligvis bekræfte, at du vil køre eller gemme installeringsprogrammet.

Hvis du ikke kan finde iCloud til Windows 7.x, efter at du har downloadet programmet

Se i mappen Overførsler. Du kan se i hjælpen til din browser, hvordan du finder arkiver, der er downloadet for nylig. Hvis du f.eks. bruger Internet Explorer, kan du i denne Microsoft-artikel se, hvordan du downloader arkiver.

Hvis vinduet Filoverførsel ikke vises

Du skal muligvis ændre indstillingerne for din browsers blokering af pop op-vinduer. Se, hvordan i hjælpen til programmet.

Opdater iCloud til Windows 7.x

Hvis du vil søge efter opdateringer til iCloud til Windows 7.x, skal du åbne Apple-softwareopdatering på din pc. Apple-softwareopdatering søger automatisk efter opdateringer, når du åbner programmet, og du kan vælge, hvilke opdateringer du vil installere.

Du kan også downloade den nyeste version af iCloud til Windows.

Hvis iCloud til Windows ikke opdateres i Apple-softwareopdatering 2.3 til Windows, skal du gå til Kontrolpanel i Windows > Netværk og internet > Internetindstillinger. Klik på fanen Avanceret i dialogboksen Egenskaber for Internet. Gå til Sikkerhed i sektionen Indstillinger, og kontroller, at du ikke har markeret afkrydsningsfeltet "Gem ikke krypterede sider på disk". Prøv at opdatere iCloud til Windows igen.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.