Hjælp til iCloud til Windows

Brug trinnene nedenfor, hvis du har brug for hjælp til at downloade, installere, konfigurere eller opdatere iCloud til Windows.

Prøv først disse trin

1. Installer alle opdateringer på computeren, og søg efter opdateringer til iCloud til Windows.
  2. Sørg for, at computeren opfylder systemkravene til iCloud til Windows.
  3. Kontroller internetforbindelsen. Prøv at åbne www.apple.com/dk eller en anden hjemmeside.
  4. Se på siden Systemstatus, om der er registreret problemer.

Prøv derefter at løse problemet med nedenstående trin.

Installer og konfigurer iCloud til Windows

Der er to versioner af iCloud til Windows:

• iCloud til Windows 7.x virker med versioner af Microsoft Windows 7, 8, 8.1 og tidlige versioner af Windows 10. iCloud til Windows 7.x får kun vedligeholdelsesopdateringer.
  • iCloud til Windows 10 har bedre integration med Microsoft Windows og virker med Microsoft Windows 10-versioner med maj 2019-opdateringen samt nyere versioner af Microsoft Windows 10.

Hvis du har Microsoft Windows 10-versionen med maj 2019-opdateringen eller en nyere version, anbefaler Apple iCloud til Windows 10.

Hvis du har en Microsoft-konto, kan du downloade iCloud til Windows 10. Hvis du har brug for at oprette en Microsoft-konto, kan du oprette en på Microsofts websted.

Når du installerer iCloud til Windows 10, afinstalleres alle tidligere versioner af iCloud til Windows for alle brugere.

Inden du forsøger at installere eller konfigurere iCloud til Windows 7.x, skal du logge på som administrator. Du kan bruge denne fremgangsmåde til at downloade iCloud til Windows til din pc og derefter konfigurere programmet til automatisk at holde dine dokumenter, fotos, bogmærker og meget mere opdateret.

Jeg kan ikke downloade iCloud til Windows

Hvis du ikke kan downloade iCloud til Windows 10, kan du bruge denne fremgangsmåde på Microsofts supportwebsted.

iCloud til Windows 7.x

Hvis du ikke kan downloade iCloud til Windows 7.x, kan du prøve at bruge en anden browser. Du skal muligvis bekræfte, at du vil køre eller gemme installeringsprogrammet.

Hvis du ikke kan finde iCloud til Windows 7.x, når du har downloadet programmet, skal du se i mappen Overførsler. Du kan se i hjælpen til din browser, hvordan du finder arkiver, der er downloadet for nyligt. Hvis du f.eks. bruger Internet Explorer, kan du i denne Microsoft-artikel se, hvordan du downloader arkiver.

Hvis vinduet Filoverførsel ikke blev vist, skal du muligvis ændre indstillingerne for din browsers blokering af pop op-vinduer. Se, hvordan i hjælpen til programmet.

Der vises en meddelelse om, at min computer mangler Mediefunktioner

Windows Media Player afspiller video- og lydfiler på din pc. Du skal bruge Media Player til at installere iCloud til Windows. Hvis du forsøger at downloade iCloud til Windows 10 og får vist en meddelelse om, at du skal installere Media Feature Pack for at kunne bruge iCloud, skal du vælge Download. Følg derefter vejledningen på det næste skærmbillede.

iCloud til Windows kan ikke installeres, hvis du har slået Windows Mediefunktioner fra, eller hvis din pc ikke blev leveret med Windows Media Player.

Følg disse trin for at slå Windows Media Player til:

Hvis du har deaktiveret Windows Media Features fra dit Kontrolpanel

1. Gå til Kontrolpanel > Alle elementer i Kontrolpanel > Programmer og funktioner.
  2. Klik på "Slå Windows-funktioner til eller fra".
  3. Marker afkrydsningsfeltet for Mediefunktioner for at slå dem til igen.
  4. Klik på OK.

Genstart computeren, hvis du bliver bedt om det, og installer derefter iCloud til Windows.

Hvis du er i Europa eller Sydkorea, og Windows Media Player ikke fulgte med din pc, kan du downloade programmet på microsoft.com (inkluderet i Media Feature Pack).

Jeg vil opdatere iCloud til Windows

Hvis du vil opdatere iCloud til Windows 10, kan du opdatere ved at gå til Microsoft Store.

Sådan opdaterer du iCloud til Windows 7.x

Hvis du vil søge efter opdateringer til iCloud til Windows 7.x, skal du åbne Apple-softwareopdatering på din pc. Apple-softwareopdatering søger automatisk efter opdateringer, når du åbner programmet, og du kan vælge, hvilke opdateringer du vil installere.

Du kan også downloade den nyeste version af iCloud til Windows.

Hvis iCloud til Windows ikke opdateres i Windows Apple Software Update 2.3, skal du gå til Kontrolpanel i Windows > Netværk og internet > Internetindstillinger. Klik på fanen Avanceret i dialogboksen Egenskaber for Internet. Gå til Sikkerhed i sektionen Indstillinger, og kontroller, at du ikke har markeret afkrydsningsfeltet "Gem ikke krypterede sider på disk". Prøv at opdatere iCloud til Windows igen.

Meddelelsen "Kan ikke oprette forbindelse til server" vises

1. Sådan kontrolleres internetforbindelsen. Prøv at gå til www.apple.com/dk. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til internettet, skal du muligvis kontakte din internetudbyder for at få hjælp.
  2. Se på siden Systemstatus, om der er registreret problemer. Prøv igen senere, hvis siden er midlertidigt afbrudt eller under vedligeholdelse.

Jeg kan ikke logge på iCloud

Brug disse trin, hvis du har glemt adgangskoden til dit Apple-id. Du kan også bruge disse trin til at finde brugernavnet til dit Apple-id.

Hvor kan jeg finde billeder eller arkiver i iCloud til Windows?

Når du vil have adgang til dine billeder i iCloud til Windows 10, skal du vælge Start og derefter gå til iCloud og vælge iCloud-fotos.*

Dine arkiver ligger i iCloud Drive, hvor indikatorer viser deres aktuelle status og placering:**

• Et lukket grønt flueben  betyder, at arkivet er arkiveret lokalt på enheden, at du har offlineadgang til det, og at det ikke er kvalificeret til fjernelse med Microsoft Lagerassistent.
  • Et åbent grønt flueben  betyder, at arkivet er arkiveret lokalt på enheden, at du har offlineadgang til det, og at det er kvalificeret til fjernelse med Microsoft Lagerassistent.
  • Et skysymbol  betyder, at arkivet er arkiveret online, og at du kun kan få adgang til eller downloade det, når du er online.
  • Et synkroniseringssymbol  betyder, at arkivet er ved at blive overført eller downloadet, eller at det er i kø til download eller overførsel.

Hvis du bruger iCloud til Windows 10, kan du arkivere et arkiv eller en mappe lokalt på din computer, så du kan få adgang til dem uden en internetforbindelse:

1. Åbn iCloud til Windows på computeren.
  2. Vælg iCloud Drive, og vælg derefter det arkiv eller den mappe, som du vil arkivere lokalt.
  3. Højreklik på arkivet, og vælg Bevar altid på denne enhed.

Du kan muligvis også vælge Frigør plads for at fjerne et arkiv eller en mappe, der er arkiveret lokalt. Hvis du vælger Frigør plads, fjernes arkivet eller mappen fra enheden og kan åbnes online i iCloud Drive.

*Hvis du bruger iCloud til Windows 7.x, skal du vælge Start > iCloud > iCloud-fotos.

**Hvis du bruger iCloud til Windows 7.x, vises der ingen statusindikatorer for dine arkiver.

Sådan gør du, hvis du ikke kan flytte arkiver fra iCloud i Windows

Hvis der opstår en fejl, når du forsøger at flytte et arkiv fra iCloud i Windows, skal du muligvis downloade arkivet til din Windows-pc. Prøv at flytte arkivet igen, når du har downloadet det.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.