Hvis Find min iPhone er offline eller ikke fungerer

Få hjælp, når du ikke kan finde din enhed på listen, eller når du får vist en uventet enhed eller advarsel om, at din enhed er offline.

Appen Find kombinerer Find min iPhone og Find mine venner i en enkelt app i iOS 13 eller en nyere version, iPadOS og macOS Catalina. Hvis du skal bruge hjælp til at finde den, skal du bruge Søg på din iPhone, iPad eller iPod touch eller bruge Spotlight på din Mac. Du kan også dele lokaliteter eller finde mistede enheder på iCloud.com.

Hvis du har iOS 13, iPadOS, macOS Catalina eller watchOS 6, er Find min iPhone og Find mine venner kombineret i appen Find. Indstil appen Find, og slå Find min [enhed] til for at komme i gang.

Jeg kan ikke finde min enhed i Find min

Kan du ikke finde din enhed i iCloud.com eller i appen Find? Følg trinnene nedenfor, og kontroller efter hvert trin:

• Kontroller, at du er logget på iCloud på din enhed. I iOS 10.3 eller en nyere version: Tryk på Indstillinger. Hvis du får vist "Log ind på din [enhed]", skal du trykke på den og indtaste dit Apple-id og din adgangskode. I tidligere versioner af iOS: Tryk på Indstillinger > iCloud, og indtast dit Apple-id og din adgangskode.
  • I iOS 13: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > Find > Find min iPhone. I tidligere versioner af iOS: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Find min [enhed]. Hvis Find min [enhed] er slået fra, skal den slås til. Tryk derefter på Tillad.
  • Kontroller, hvilket Apple-id du er logget ind med. Du er måske logget på iCloud.com eller Find med et andet Apple-id end det, som du bruger på den enhed, som du ikke kan se på listen. Dette kan kontrolleres ved at logge på Find eller iCloud.com med en anden Apple-id-konto og søge efter enheden.
  • Kontroller, at din enhed har forbindelse til mobilnetværket eller til et Wi-Fi-netværk. Hvis du f.eks. vil finde din Mac eller dit Apple Watch, skal der være forbindelse til internettet via et kendt Wi-Fi-netværk (ikke Ethernet). Hvis du har adgang til din enhed og kan se, at der er en aktiv internetforbindelse, skal du slå Flyfunktion til og fra. Har du stadig brug for hjælp? Sluk enheden, og tænd den igen. På iOS 13 kan du aktivere Slå offline søgning til for at se din enhed, når den er offline.
  • Tryk på Indstillinger > Generelt > Dato & tid. Kontroller, om Indstil automatisk er slået til – dette indstiller automatisk datoen og klokkeslættet på baggrund af din tidszone.
  • Hvis din enhed har iOS 13, skal du indstille Find min [enhed] i stedet.

Du kan registrere op til 100 private enheder i Find min [enhed] med det samme Apple-id. Hvis du har brug for at tilføje en enhed ud over de registrerede 100 enheder, skal du først fjerne en enhed. Læs mere om, hvordan systemadministratorer administrerer Find i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner.

Jeg kan se min enhed i Find, men den er offline

Hvis beskeden "Offline", "Ingen tilgængelige lokaliteter" eller "Lokalisering er slået fra" vises, kan der være følgende årsager til, at din enhed er offline:

• Enheden er slukket, den er løbet tør for batteri, eller det er mere end 24 timer siden, den sidste lokalitet blev sendt til Apple (hvis Send sidste lokalitet er slået til). Når din enhed har forbindelse til internettet, kan du se den resterende batteritid i øverste højre hjørne af enhedens inforude.
  • Din Find-kompatible enhed er ikke tilsluttet et kendt Wi-Fi- eller datanetværk. Vent nogle minutter, og prøv igen.
  • Du befinder dig i et land eller et område, hvor denne tjeneste ikke er tilgængelig. Denne tjeneste er muligvis ikke tilgængelig i dit land eller området grundet tekniske eller juridiske begrænsninger.

Du kan stadig afspille en lyd, sende en besked, anmode om låsning eller påbegynde sletning af din iOS-enhed med Find min [enhed]. Enheden modtager kommandoen, når du tænder enheden og opretter forbindelse til internettet.

Hvis du kontakter din udbyder af trådløse tjenester for at melde din enhed mistet eller stjålet, deaktiverer de muligvis dit sim-kort eller din konto. Dermed afbrydes tjenesten på din iPhone, og det er ikke muligt at finde, afspille lyd, sende en besked, anmode om låsning og påbegynde sletning af iOS-enheden med Find min [enhed]. Vi vil dog gerne fortælle dig, hvordan du beskytter dine oplysninger.

Enhedens sidste kendte position er tilgængelig i ét døgn. Hvis enheden er offline eller ikke kan oprette forbindelse til Find min [enhed] i mere end 24 timer, kan du ikke se den sidst kendte position.

Positionscirklen er for stor til, at den kan bruges

Positionscirklen kan være stor, hvis din enhed stadig beregner en mere nøjagtig position. Vent nogle minutter, og opdater kortet igen. Hvis positionscirklen stadig er for stor, har enheden muligvis ikke adgang til et Wi-Fi- eller GPS-signal.

Der vises en enhed, som jeg ikke ejer eller bruger mere

Inden du sælger eller bortgiver din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple Watch, dine AirPods eller din Mac, skal du logge af iCloud og slette alt indhold og alle indstillinger. Når du logger ud af iCloud fra din enhed, slår iCloud Find min [enhed] fra og fjerner enheden fra din liste.

Hvis enheden er offline, kan du fjerne den. Gå til iCloud.com, klik på dit navn, og klik derefter på Kontoindstillinger. Vælg enheden under Mine enheder, og klik på symbolet Slet til højre for enhedens navn. Du kan også gå til appen Find på din iOS-enhed, skubbe over enhedens navn og trykke på Fjern.

Hvis din enhed skifter til online senere og Find min [enhed] er slået til, vil enheden automatisk blive vist på din liste over enheder igen.

Enheden er tilknyttet en tidligere ejers konto

Hvis du bliver bedt om at angive en tidligere ejers Apple-id og adgangskode, når du indstiller en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, eller adgangskoden, når du tænder et Apple Watch, er enheden stadig tilknyttet denne ejers konto med Aktiveringslås. Kontakt den tidligere ejer, og bed vedkommende om at slå Find min [enhed] fra og fjerne enheden fra kontoen. Læs mere om Aktiveringslås på din iOS-enhed, dit Apple Watch eller din Mac

Find min Mac kan ikke slås til

Prøv disse trin, hvis Find min Mac ikke kan slås til:

1. Gå til Systemindstillinger for iCloud (Systemindstillinger > Apple-id, og klik på iCloud). Hvis beskeden "Administratorrettigheder krævet" vises, har du ikke administratorrettigheder på din Mac. Log af kontoen, og log på den igen med administratorrettigheder, og prøv derefter at slå Find min Mac til.
  2. Kontroller, om gendannelsessystemet er opdateret. Hvis beskeden "Opdatering af gendannelsessystem krævet" vises under Systemindstillinger for iCloud, skal din Mac opdateres. Vælg Softwareopdatering i Apple-menuen, og installer opdateringen til gendannelsesharddisken til din version af macOS.
  3. Sørg for, at gendannelsespartitionen på din Mac ikke er beskadiget. Prøv at kontrollere og reparere partitionen med Diskværktøj.

Læs mere

Find min [enhed] er ikke tilgængelig for din konto, når du bruger et administreret Apple-id, der er tilknyttet en uddannelsesinstitution. Du vil ikke kunne se Find min [enhed], når du logger ind på iCloud.com. Kontakt administratoren for din institution, hvis du har mistet din enhed.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.