Sådan finder du sikkerhedskopier af en iPhone, iPad eller iPod touch

Læs mere om, hvordan du finder en liste over iOS-sikkerhedskopier på din Mac, pc eller iOS-enhed. Læs mere om, hvordan du sletter sikkerhedskopier, kopierer dem og meget mere.

Lokalisering af iOS-sikkerhedskopier på din Mac eller pc

Hvis du vil undgå at beskadige dine sikkerhedskopier, skal du vide følgende:

• iTunes arkiverer sikkerhedskopier i mappen Sikkerhedskopi i mappen Brugere. Placeringen af mappen Sikkerhedskopi varierer afhængigt af operativsystemet. Selvom du kan kopiere mappen Sikkerhedskopi, bør du aldrig flytte den til en anden mappe, et eksternt drev eller et netværksdrev.
  • Du må ikke redigere, flytte, omdøbe eller udtrække indhold fra sikkerhedskopier, da dette kan beskadige arkiverne. Hvis du f.eks. vil gendanne fra en flyttet sikkerhedskopi, skal du flytte den tilbage til den oprindelige placering, ellers virker arkivet ikke. Sikkerhedskopier er en sikker kopi af hele enheden. Selvom du muligvis kan se eller få adgang til sikkerhedskopiens indhold, er indholdet som regel ikke arkiveret i et format, du kan læse.

Find iOS-sikkerhedskopier på din Mac

Sådan finder du en liste over dine sikkerhedskopier:

1. Klik på symbolet Søg på menulinjen.
  2. Indtast eller kopier og indsæt dette: ~/Bibliotek/Application Support/MobileSync/Backup/
  3. Tryk på Retur.

Find en bestemt sikkerhedskopi:

1. Åbn iTunes. Klik på iTunes på menulinjen, og vælg Indstillinger.
  2. Klik på Enheder.
  3. Ctrl-klik på den ønskede sikkerhedskopi, og vælg Vis i Finder.
    Enhedsindstillinger

Find iOS-sikkerhedskopier i Windows 7, 8 eller 10

Hvis du vil se en liste over dine sikkerhedskopier, skal du gå til \Brugere\(dit brugernavn)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Du kan også bruge denne fremgangsmåde:

1. Find søgelinjen:
    • I Windows 7: Klik på Start.
    • I Windows 8: Klik på forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne.
    • I Windows 10: Klik på søgelinjen ved siden af Start-knappen.
  2. Indtast %appdata% på søgelinjen. eller %USERPROFILE% (hvis du har downloadet iTunes fra Microsoft Store).
  3. Tryk på Retur.
  4. Dobbeltklik på følgende mapper: Apple eller Apple Computer > MobileSync > Backup.

Sådan sletter eller kopierer du iOS-sikkerhedskopier på din Mac eller pc

Du må ikke redigere, flytte, omdøbe eller udtrække indhold fra sikkerhedskopier, da dette kan beskadige arkiverne. Brug følgende afsnit til at lave kopier af dine sikkerhedskopier eller slette sikkerhedskopier, du ikke skal bruge.

Sådan kopierer du iOS-sikkerhedskopier til en anden placering

Hvis du vil lave kopier af dine sikkerhedskopier, skal du finde mappen Sikkerhedskopi, kopiere hele mappen (ikke kun nogle af arkiverne) og indsætte den et andet sted, f.eks. på et ekstern drev eller et netværksdrev.

Når du bruger Time Machine, kopieres mappen Sikkerhedskopi automatisk, når du sikkerhedskopierer hjemmemappen på din Mac.

Sådan sletter du iOS-sikkerhedskopier

1. Mac: Vælg iTunes > Indstillinger.
    Windows: Vælg Rediger > Indstillinger. Læs mere om, hvordan du slår menuer til i Windows 7 og Windows 8.
  2. Klik på Enheder.
  3. Vælg den sikkerhedskopi, du vil slette. Hvis du har flere enheder eller sikkerhedskopier, skal du holde musemarkøren over en sikkerhedskopi for at se flere oplysninger.
    Enhedsindstillinger
  4. Klik på Slet sikkerhedskopi, og bekræft.

Find og administrer iOS-sikkerhedskopier i iCloud

Hvis du bruger iCloud-sikkerhedskopiering, kan du ikke finde en liste over dine sikkerhedskopier på iCloud.com. Sådan finder du iCloud-sikkerhedskopier på din iOS-enhed, Mac eller pc.

På din iPhone, iPad eller iPod touch:

• Hvis du bruger iOS 11, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Administrer lagringsplads > Sikkerhedskopier.
  • Brug iOS 10.3 til at gå til Indstillinger > [dit navn] > iCloud. Tryk på den graf, der viser din brug af iCloud, og tryk derefter på Administrer lagringsplads.
  • Hvis du bruger iOS 10.2 eller en nyere version, skal du gå til Indstillinger > iCloud > Lagringsplads > Lagringsplads.

Tryk på en sikkerhedskopi for at få vist flere oplysninger om den, vælg, hvilke oplysninger du vil sikkerhedskopiere, eller slet sikkerhedskopien.

Du kan vælge, hvilket indhold der skal sikkerhedskopieres, i menuen Indstillinger på den enhed, hvor indholdet er arkiveret. Selvom du f.eks. kan se en iPad-sikkerhedskopi på din iPhone, skal du bruge menuen Indstillinger på din iPad til at vælge, hvilket iPad-indhold der skal sikkerhedskopieres.

På din Mac:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger.
  2. Klik på iCloud.
  3. Klik på Administrer.
  4. Vælg Sikkerhedskopier.

På din pc:

1. Åbn iCloud til Windows
  2. Klik på Lagringsplads.
  3. Vælg Sikkerhedskopi.

Læs mere om, hvordan du sletter eller administrerer iCloud-sikkerhedskopier på din Mac eller pc.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.