Kun webadgang til iCloud

Hvis du ikke har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du alligevel bruge iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Kontakter og Noter direkte fra iCloud.com.

Hvad er Kun webadgang til iCloud?

Kun webadgang til iCloud gør det muligt at dele og samarbejde med andre i realtid i dokumenter, regneark og præsentationer, også selvom de ikke har adgang til en Apple-enhed. Dette betyder, at du kan invitere alle, når du vil dele et arkiv. Derefter kan de bruge deres Kun webadgang-konto til at åbne og redigere i arkivet uden at forlade iCloud. Adgangen omfatter iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote og Noter til iCloud samt 1 GB gratis lagringsplads til de noter og dokumenter, som du opretter.

Læs mere om iWork til iCloud.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal blot gå til iCloud.com og logge ind med dit Apple-id. Hvis du har brugt iTunes Store, iCloud eller en anden Apple-tjeneste, har du måske allerede et Apple-id. Hvis du ikke kan huske det, kan du læse mere om, hvordan du finder dit Apple-id.

Hvis du ikke har et Apple-id, kan du læse mere om, hvordan du opretter et. Når du har oprettet en konto, bliver du logget ind automatisk.

Hvilke browsere understøttes?

iCloud.com understøtter de nyeste versioner af Safari, Firefox, Chrome, Edge og Opera. Læs mere om systemkravene til iCloud.

Hvordan får jeg fuld adgang til iCloud-funktionerne?

Hvis du har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du få fuld adgang til iCloud-funktionerne. Du skal blot logge ind på iCloud. Du får straks fuld adgang til alle iCloud-funktionerne og 5 GB gratis lagringsplads. Fra din enhed kan du opgradere til iCloud+ for at få adgang til premium-funktioner såsom Privat datatrafik med iCloud, Skjul min e-mailadresse og understøttelse af Sikker HomeKit-video.*

* Ikke alle funktioner er tilgængelige i alle lande eller områder.

Kan jeg opgradere min iCloud-lagringsplads?

Konti med Kun webadgang til iCloud har en begrænsning på 1 GB lagringsplads. Du skal bruge en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac for at få adgang til alle iCloud-funktionerne og opgradere til iCloud+.

Hvad er et Apple-id?

Dit Apple-id er den personlige konto, som du bruger til alle Apple-produkter og -tjenester. Apple-id'et består af en e-mailadresse og en adgangskode, som du bruger til at logge ind med, og indeholder de kontakt-, betalings- og sikkerhedsoplysninger, som du bruger til Apple-tjenesterne.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.