Kun webadgang til iCloud

Hvis du ikke har en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du alligevel bruge iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Kontakter og Noter direkte fra iCloud.com.

Hvad er Kun webadgang til iCloud?

Kun webadgang til iCloud gør det muligt at dele og samarbejde med andre i realtid i dokumenter, regneark og præsentationer, også selvom de ikke har adgang til en Apple-enhed. Adgangen omfatter iCloud Drive, Pages, Numbers, Keynote, Kontakter og Noter til iCloud og 1 GB gratis lagringsplads til de noter og dokumenter, som du opretter. Dette betyder, at du kan invitere alle, når du vil dele et arkiv. Derefter kan de bruge deres Kun webadgang-konto til at åbne og redigere i arkivet uden at forlade iCloud.

Læs mere om iWork til iCloud.

Hvordan kommer jeg i gang?

Du skal bare gå til iCloud.com og logge ind med dit Apple-id. Hvis du har brugt iTunes Store, iCloud eller en anden Apple-tjeneste, har du måske allerede et Apple-id. Hvis du har glemt det, kan du finde dit Apple-id

Hvis du ikke har et Apple-id, kan du oprette et:

1. Gå til iCloud.com
  2. Klik på Opret Apple-id.
  3. Udfyld de påkrævede kontooplysninger, herunder din e-mailadresse, opret en sikker adgangskode og nogle sikkerhedsspørgsmål.
  4. Bekræft din e-mailadresse ved at indtaste den sekscifrede kode, som vi sender til dig.
  5. Accepter iCloud Vilkår Og Betingelser.

Når du har oprettet en konto, bliver du logget ind automatisk.

Hvilke browsere understøttes?

iCloud.com understøtter de seneste versioner af Safari, Firefox, Chrome, Edge og Internet Explorer. Læs mere om systemkravene til iCloud.

Kan jeg opgradere min iCloud-lagringsplads?

Konti med Kun webadgang til iCloud har en begrænsning på 1 GB lagringsplads. Du skal have en iPhone, iPad, iPod touch eller Mac for at få fuld adgang til iCloud-funktionerne og opgradere din lagringsplads.

Hvordan får jeg fuld adgang til iCloud-funktionerne?

Hvis du har en iOS-enhed eller en Mac, kan du få fuld adgang til iCloud-funktionerne. Du skal bare logge på iCloud under Indstillinger på din iOS-enhed eller gå til Systemindstillinger på din Mac. Du får straks fuld adgang til alle iCloud-funktionerne og 5 GB gratis lagringsplads. Du kan også vælge yderligere lagringsplaner fra din enhed

Hvad er et Apple-id?

Dit Apple-id er den personlige konto, som du bruger til alle Apple-produkter og -tjenester. Apple-id'et består af en e-mailadresse og en adgangskode, som du bruger til at logge ind med, og indeholder de kontakt-, betalings- og sikkerhedsoplysninger, som du bruger til Apple-tjenesterne.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.