Hvis du ikke kan foretage eller modtage FaceTime-opkald på din iPhone eller iPad

Du skal have en mobilforbindelse eller Wi-Fi-forbindelse for at kunne bruge FaceTime på din iPhone eller iPad. Ellers kan du opleve problemer, der kan have en af følgende årsager.

Kontroller, om du har adgang til FaceTime

Opdater dine indstillinger for FaceTime, efter at du har indstillet en ny enhed

Hvis du oplever problemer med at modtage et FaceTime-opkald efter indstillingen, skal du opdatere din enhed ved at følge denne fremgangsmåde:

1. Opdater din enhed til den nyeste version af iOS eller iPadOS, hvis der findes en opdatering.

2. Tryk på Mobil i appen Indstillinger. Sørg for, at din telefonlinje er tændt. Hvis du bruger flere SIM-kort, skal du sørge for, at det telefonnummer, du vil bruge, er valgt og slået til.

3. Tryk på FaceTime i appen Indstillinger. Slå FaceTime fra, og slå det derefter til igen.

4. Tryk på det telefonnummer, du vil bruge til FaceTime.

Hvis du har problemer med Beskeder, efter at du har indstillet en ny enhed, kan du også opdatere indstillingerne for Beskeder.

Brug en hurtig forbindelse for at undgå problemer med lydkvaliteten med FaceTime

Hvis din mobilforbindelse eller dit Wi-Fi-netværk er langsomt, eller hvis andre brugere streamer lyd eller video på det samme Wi-Fi-netværk, kan du opleve følgende problemer:

• Forbindelsesrelaterede advarsler eller problemer med at oprette forbindelse

• Hakkende videoopkald

• Sort skærm

• Afbrudte opkald

Det er vigtigt, at både du og den anden person i opkaldet har en hurtig Wi-Fi- eller mobildataforbindelse. Hvis du bruger Wi-Fi, kræver FaceTime en bredbåndsforbindelse.

Hvis du stadig har brug for hjælp

Følg disse trin, hvis du ikke kan finde årsagen til dit problem ovenfor og stadig ikke kan foretage eller modtage FaceTime-opkald:

1. Sørg for, at enheden har internetadgang via en Wi-Fi-forbindelse eller mobildataforbindelse.

2. Hvis du prøver at bruge FaceTime via en mobildataforbindelse, skal du sørge for, at Brug mobildata er slået til for FaceTime. Gå til Indstillinger, og tryk på Mobilnetværk, eller tryk på Mobildata, og slå derefter FaceTime til. På iPad står der muligvis Indstillinger > Mobildata.

3. Gå til Indstillinger > FaceTime, og kontroller, om FaceTime er slået til.

• Hvis du får vist beskeden "Venter på aktivering", skal du slå FaceTime fra og derefter til igen. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan slå FaceTime til.

• Hvis du ikke får vist indstillingen FaceTime, skal du sørge for, at Kamera og FaceTime ikke er slået fra under Indstillinger > Skærmtid > Indhold og anonymitet > Tilladte apps.

• Kontroller, om du har angivet det korrekte telefonnummer eller den korrekte e-mailadresse.

4. Gå til Indstillinger > Generelt > Dato og tid, og slå Indstil automatisk til.

5. Genstart enheden.

6. Opdater din enhed til den nyeste version af iOS eller iPadOS.