Hvis dit Apple-id er låst eller slået fra

Hvis du eller en anden person indtaster adgangskoden, sikkerhedsspørgsmål eller andre kontooplysninger forkert for mange gange, spærres dit Apple-id automatisk for at beskytte din konto. Hvis dette sker, kan du ikke logge på Apples tjenester.

Sådan låser du dit Apple-id op

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse, skal du bruge en godkendt enhed eller et godkendt telefonnummer for at nulstille adgangskoden til dit Apple-id og låse din konto op. Hvis du har en gendannelsesnøgle, kan du også bruge den til at få adgang til din konto igen.

Hvis du får vist en meddelelse om, at din konto er blevet deaktiveret i App Store og iTunes Store, skal du kontakte Apple-support for at få hjælp.

Hvis dit Apple-id er låst af sikkerhedsmæssige årsager, kan du få vist en af følgende advarsler:

• "Dette Apple-id er slået fra af sikkerhedsmæssige årsager"
  • "Du kan ikke logge ind, fordi din konto af sikkerhedshensyn er slået fra"
  • "Dette Apple-id er låst af sikkerhedsmæssige årsager"

Hvis du ikke kan låse dit Apple-id op

Hvis du har sikkerhedsspørgsmål tilknyttet dit Apple-id, eller hvis du ikke har adgang til en godkendt enhed eller et godkendt telefonnummer, skal du gå til iforgot.apple.com. Derefter kan du låse din konto op med din eksisterende adgangskode eller nulstille din adgangskode. Hvis du flere gange forsøger at låse din konto op uden held, forbliver dit Apple-id låst, og du må vente til næste dag med at prøve igen.