Hvis dit Apple-id er blevet låst

Hvis du eller en anden angiver en forkert adgangskode for mange gange i træk, låses dit Apple-id automatisk af hensyn til sikkerheden.

Du får muligvis vist en af følgende advarsler:

• "Dette Apple-id er slået fra af sikkerhedsmæssige årsager"
  • "Du kan ikke logge ind, fordi din konto er blevet slået fra af sikkerhedsmæssige årsager"
  • "Dette Apple-id er spærret af sikkerhedsmæssige årsager"

Hvis dit Apple-id er blevet låst, kan du gå ind på iForgot for at låse det op med din eksisterende adgangskode eller nulstille adgangskoden. Du kan også klikke på knappen Nulstil adgangskode eller Glemt adgangskode i advarslen. Husk at indtaste hele din e-mailadresse i feltet med Apple-id. Eksempel: brugernavn@icloud.com eller brugernavn@gmail.com. Hvis du bruger totrinsbekræftelse til dit Apple-id, skal du bruge din gendannelsesnøgle og en godkendt enhed for at få adgang til din konto igen.

Kontakt Apple-support, hvis du ikke kan nulstille adgangskoden, og du ikke bruger totrinsbekræftelse.

Opdater din adgangskode under indstillingerne for iCloud

Når du har ændret din adgangskode, er det muligvis nødvendigt at opdatere adgangskoden under indstillingerne for iCloud på dine enheder.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > iCloud.
  2. Tryk på Rediger, hvis du bliver bedt om det.
  3. Indtast din nye adgangskode, og tryk på OK.

Mac

1. Gå til Apple-menu > Systemindstillinger.
  2. Klik på iCloud.
  3. Klik på Log ud.
  4. Indtast din nye adgangskode, og klik på Log ind.

Windows

1. Vælg Start > Kontrolpanel.
  2. Dobbeltklik på iCloud.
  3. Klik på Log ud.
  4. Indtast din nye adgangskode, og klik på Log ind.

E-mail

Hvis du bruger et e-mailprogram til at få adgang til din iCloud-e-mail, bliver du bedt om at angive den nye adgangskode, når du søger efter ny post i dette program. Hvis du ikke bliver bedt om at angive en adgangskode i OS X Mail, skal du kontrollere dine indstillinger i Mail. Hvis du bruger et andet e-mailprogram, skal du se dokumentationen til dette program for at få hjælp til at ændre din adgangskode.

Opdater andre tjenester, f.eks. iTunes og FaceTime

Hvis du bruger dit Apple-id til iTunes Store, App Store, iBooks Store, iMessage, Game Center eller FaceTime, skal du opdatere din adgangskode for disse tjenester.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger, og tryk på tjenesten.
  2. Tryk på dit Apple-id. I iMessage skal du trykke på Send og modtag og derefter på dit Apple-id.
  3. Tryk på Log ud.
  4. Log ind med dit Apple-id og din nye adgangskode.

Mac eller pc

Du bliver bedt om at angive din adgangskode, hvis du forsøger at logge på iTunes Store eller Mac App Store, eller hvis du forsøger at foretage et køb eller opdatere en app.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.

Sidst ændret: