Hvis dit Apple-id er låst

Hvis du eller en anden person indtaster adgangskode, sikkerhedspørgsmål eller andre kontooplysninger forkert for mange gange, spærres dit Apple-id automatisk for at beskytte din konto. Hvis dette sker, kan du ikke logge på Apples tjenester. Du kan låse dit Apple-id op, når du har bekræftet din identitet.

Hvis dit Apple-id er låst af sikkerhedsmæssige årsager, kan du få vist en af følgende advarsler:

• "Dette Apple-id er slået fra af sikkerhedsmæssige årsager"
  • "Du kan ikke logge ind, fordi din konto er blevet slået fra af sikkerhedsmæssige årsager"
  • "Dette Apple-id er spærret af sikkerhedsmæssige årsager"

Hvis du får vist en af disse advarsler, kan du gå til iforgot.apple.com/dk for at låse din konto op med din aktuelle adgangskode, eller du kan nulstille din adgangskode. Hvis du flere gange forsøger at låse din konto op uden held, forbliver dit Apple-id låst, og du må vente til næste dag med at prøve igen.

Hvis du bruger totrinsbekræftelse, skal du bruge din gendannelsesnøgle og en pålidelig enhed. Hvis du bruger totrinsgodkendelse, skal du bruge en pålidelig enhed eller et pålideligt telefonnummer til at låse dit Apple-id op.

Hvis du får vist en anden meddelelse end advarslerne ovenfor, og du ikke kan nulstille din adgangskode, kan du kontakte os for at få hjælp.

Læs mere

Når du har ændret din adgangskode, kan det være nødvendigt at opdatere den i indstillingerne for iCloud og i andre Apple-tjenester, som du logger ind på med dit Apple-id. Læs mere om dit Apple-id, og hvor du kan bruge det.

Sidst ændret: