Hvis dit Apple-id er låst eller deaktiveret

Hvis du eller en anden person indtaster adgangskoden, sikkerhedsspørgsmål eller andre kontooplysninger forkert for mange gange, spærres dit Apple-id automatisk for at beskytte din konto. Hvis dette sker, kan du ikke logge på Apples tjenester. Du kan låse dit Apple-id op, når du har bekræftet din identitet.

Hvis dit Apple-id er låst af sikkerhedsmæssige årsager, kan du få vist en af følgende advarsler:

• "Dette Apple-id er slået fra af sikkerhedsmæssige årsager"
  • "Du kan ikke logge ind, fordi din konto af sikkerhedshensyn er slået fra"
  • "Dette Apple-id er låst af sikkerhedsmæssige årsager"

Hvis du får vist en af disse advarsler, kan du gå til iforgot.apple.com for at låse din konto op med din aktuelle adgangskode, eller du kan nulstille din adgangskode. Hvis du flere gange forsøger at låse din konto op uden held, forbliver dit Apple-id låst, og du må vente til næste dag med at prøve igen.

Hvis du bruger tofaktorgodkendelse, skal du bruge en godkendt enhed eller et godkendt telefonnummer til at låse dit Apple-id op. Hvis du har en gendannelsesnøgle, kan du bruge den til at få adgang til din konto igen.

Hvis du får vist en anden meddelelse end advarslerne ovenfor, og du ikke kan nulstille din adgangskode, kan du kontakte os for at få hjælp.

Læs mere

Når du har ændret din adgangskode, kan det være nødvendigt at opdatere den i indstillingerne til iCloud og i andre Apple-tjenester, som du logger ind på med dit Apple-id. Læs mere om dit Apple-id og de steder, du kan bruge det.