Hvis Safari ikke indlæser en side, eller der mangler emner på websiden

Hvis en webside eller et websted ikke kan indlæses på din Mac-computer, skal du kontrollere Safari-udvidelserne, prøve at slette cookies eller rydde cachen og andre webstedsdata.

Brug trinnene i denne artikel, hvis følgende sker i Safari på din Mac-computer:

• Du kan ikke logge på et sikkert websted.
  • En webside indlæses konstant eller omdirigeres.
  • En besked på en webside beder dig slette eller nulstille cookies.
  • Nogle billeder, videoer eller andre emner vises ikke på websiden, men de øvrige elementer på siden indlæses.

Kontroller Børnesikring

Hvis du er logget på en brugerkonto, der er begrænset med Børnesikring eller anden internetfiltreringssoftware, kan det ske, at nogle af siderne eller sidens elementer ikke vises, hvis de pågældende steder ikke er tilladt. Det kan f.eks. ske, at indlejrede videoer vises forkert, hvis de ligger et andet sted end det sted, som du har åbnet.

Tjek med din administrator, om du kan få adgang til det sted, som du ønsker vist.

Sådan kontrolleres Safari-udvidelser

Nogle Safari-udvidelser, der blokerer for reklamer eller andet webstedsindhold, kan også blokere for visningen af visse sideelementer. Du kan slå udvidelserne fra midlertidigt og derefter genindlæse siden for at kontrollere, om det var problemet.

1. Vælg Safari > Indstillinger.
  2. Klik på Udvidelser.
  3. Vælg en udvidelse, og fjern derefter markeringen af afkrydsningsfeltet "Slå udvidelse til". Gentag dette trin for hver udvidelse, der i øjeblikket er installeret.

Genindlæs siden i Safari ved at vælge Oversigt > Indlæs side igen. Hvis websiden indlæses korrekt, var det en eller flere af udvidelserne, der blokerede indholdet i at blive indlæst. Slå udvidelsen til igen, indlæs derefter siden for at finde ud af, hvilken udvidelse der blokerede for visning af indholdet.

Hvis webstedet stadig ikke indlæses korrekt med alle udvidelserne slået fra, skal du prøve næste trin i denne artikel.

Hvis Safari ikke indlæser sider fra et bestemt sted

Hvis det kun er én webside eller ét websted, der ikke fungerer, kan du fjerne data, som relaterer til stedet, for at finde ud af, om dette løser problemet. Brug disse trin til at fjerne cookies, cache og andre data, der er arkiveret af Safari for et bestemt sted:

1. Vælg Safari > Indstillinger.
  2. Klik på symbolet Anonymitet.
  3. Klik på knappen Oplysninger.
  4. Søg efter det navn eller domæne for webstedet, hvis data der skal fjernes.
  5. Gå til resultatlisten, klik på domænet (f.eks. eksempel.com), der indeholder de data, som skal fjernes.
  6. Klik på Fjern.
  7. Når du er færdig, skal du klikke på OK og lukke vinduet med indstillinger.

ryd historik, cookies, cache, webstedsdata, for et bestemt sted

Hvis du brugte funktionen Privat browser i Safari, da du besøgte et websted, får du muligvis ikke vise webstedet her.

Hvis Safari ikke indlæser sider fra flere steder

I OS X Yosemite kan du slette webstedsdata for den seneste time eller seneste dage, hvis websteder eller sider stoppede indlæsningen for nyligt.

1. Vælg Historik > Ryd historik og webstedsdata.
  2. Gå til det viste vindue, og vælg det dataområde, der skal fjernes i lokalmenuen Ryd.
  3. Klik på Ryd historik.
     ryd historik, cookies, cache, webstedsdata

Hvis du vil fjerne alle webstedsdata for alle besøgte steder og sider, skal du vælge "al historik" i lokalmenuen Ryd. Indstillingen Fjern alle websidedata på fanen Anonymitet under indstillingerne i Safari har samme funktion. Disse indstillinger nulstiller også browserhistorik og Populære websteder.

Læs mere

Gå til menuen Hjælp i Safari, og søg efter ordet "historik" eller "anonymitet" for at læse mere om cache, cookies og andre webstedsdata.