Hjælp til at bruge et Apple SIM-kort i iPad

Der vises muligvis en fejlmeddelelse om Apple SIM-kortet på din iPad. Det kan også ske, at du har oprettet en mobildatatjeneste på din iPad med Apple SIM-kortet, men ikke kan oprette forbindelse til netværket. Følgende trin kan hjælpe.

Sådan gør du, hvis der vises en fejlmeddelelse om Apple SIM-kortet

Hvis fejlmeddelelsen "Intet SIM-kort" eller "Der er et problem med SIM-kortet" vises, skal du fjerne SIM-kortet og derefter sætte det i igen. Hvis fejlmeddelelsen vises igen, skal du kontakte Apple-support.

Kontroller, om din iPad kan bruges med Apple SIM. Hvis du ikke er sikker på, hvilken iPad-model du har, kan du kontrollere det. Nogle iPad-modeller kan bruge et Apple SIM-kort i nano-SIM-kortholderen, mens andre modeller har et indbygget Apple SIM-kort og en nano-SIM-kortholder:

iPad-modeller, som kan bruge et Apple SIM-kort i nano-SIM-kortholderen

• iPad (5. generation og nyere) med Wi-Fi + Cellular
  • iPad Pro (alle Wi-Fi + Cellular-modeller2)
  • iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular
  • iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular eller en nyere model

Hvis du installerer et Apple SIM-kort i en anden iPad-model, vises fejlmeddelelsen "Ugyldigt SIM-kort" muligvis.

iPad-modeller med indbygget Apple SIM-kort

• iPad Pro 12,9" (2. generation) Wi-Fi + Cellular
  • iPad Pro 10,5" Wi-Fi + Cellular
  • iPad Pro 9,7" Wi-Fi + Cellular

Disse modeller har også en nano-SIM-kortholder, så du kan bruge et nano-SIM-kort fra enhver operatør eller et aktivt Apple SIM-kort. Hvis du sætter et ubrugt Apple SIM-kort i en af disse modeller, får du vist en meddelelse om, at SIM-kortet ikke er kompatibelt, og at det anbefales, at du bruger det indbyggede Apple SIM-kort.

Sådan gør du, hvis du ikke kan rekvirere service eller finde en bestemt operatør

Med et Apple SIM-kort kan du oprette et mobildataabonnement hos deltagende operatører rundt om i hele verden. Hvis du ikke kan se den ønskede operatør, skal du kontrollere, at den operatør, du ønsker at oprette abonnement hos, understøtter Apple SIM.

Det kan muligvis være nødvendigt at få et SIM-kort, der er specifikt for operatøren. Kontakt den relevante operatør1 for at få hjælp.

Du kan kontrollere, om du bruger et Apple-SIM-kort, ved at se efter en digital identifikator, som kaldes et CSN (chipserienummer). På iPad skal du gå til Indstillinger > Generelt > Om og se efter CSN. Hvis du ikke finder et CSN i skærmbilledet Om, skal du trykke på ICCID. Hvis der stadig ikke vises et CSN (hvis det ikke hjælper at trykke på ICCID), har du muligvis ikke et Apple SIM-kort. Kontakt operatøren1 for at få hjælp.

Sådan gør du, hvis du ikke kan oprette forbindelse til mobildatanetværket

Kontroller, om din iPad er aktiveret på operatørens netværk. Det gør du ved at vende tilbage til det skærmbillede, hvor du indstillede en mobildatatjeneste eller tilføjede et nyt abonnement:

• Indstillinger > Mobildata > Indstil mobildata
  • Indstillinger > Mobildata > Dataabonnement > Tilføj et nyt abonnement

Hvis du har oprettet abonnementet, men stadig ikke kan oprette forbindelse, skal du kontakte operatøren1 for at få hjælp.

1. Hvis du ikke er sikker på, hvilken operatør du skal kontakte, skal du tage SIM-kortet ud og finde operatørens navn eller logo på kortet.
  2. iPad Pro Wi-Fi + Cellular-modeller understøtter de eksisterende Apple SIM-kort, der har et aktivt mobildataabonnement. Hvis du sætter et ubrugt Apple SIM-kort i en af disse modeller, får du vist en meddelelse om, at SIM-kortet ikke er kompatibelt, og at det anbefales, at du bruger det indbyggede Apple SIM-kort.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.