Hvis du ikke kan fjerne din seneste betalingsmetode eller ikke bruger en betalingsmetode med dit Apple-id

Læs mere om, hvorfor du ikke kan bruge dit Apple-id uden en betalingsmetode i App Store, iTunes Store og meget mere.

Der er forskellige grunde til, at du muligvis ikke kan oprette et Apple-id uden at angive betalingsoplysninger eller fjerne din betalingsmetode fra et eksisterende Apple-id.

I visse tilfælde, hvis du f.eks. bruger et eksisterende Apple-id med App Store for første gang, skal du angive betalingsoplysninger.

Hvis du stadigvæk ikke kan bruge dit Apple-id eller oprette et nyt Apple-id uden en betalingsmetode, skal du gøre følgende. Du kan befinde dig i en eller flere af nedenstående situationer. Sørg for efter hvert trin at kontrollere, om du kan bruge dit Apple-id eller oprette et nyt Apple-id uden en betalingsmetode.

Hvis du prøver at fjerne din betalingsmetode, fordi du har en ukendt opkrævning i dit regnskab, skal du først få hjælp til at identificere ukendte opkrævninger.

Få vist dine abonnementer

Hvis du har aktive abonnementer, skal du have mindst en registreret betalingsmetode. Hvis du fortsat vil benytte dine abonnementer, kan du ændre din betalingsmetode. Men hvis du vil fjerne alle betalingsmetoder, kan du annullere dine abonnementer og/eller nedgradere din iCloud-lagringsplan. Før du gør dette, er det en god idé at oprette en sikkerhedskopi af dine enheder uden iCloud.

Når din abonnementsperiode er udløbet, skal du igen prøve at fjerne din betalingsmetode.

Slå deling af køb til

Når du indstiller Familiedeling, skal familiearrangøren have en registreret betalingsmetode til køb eller abonnementer, som foretages af familiemedlemmerne.

Hvis du vil fjerne betalingsmetoden fra dit Apple-id, og du er familiearrangøren, skal du først slå deling af køb fra: Gå til Indstillinger > [dit navn] > Familiedeling > Deling af køb. Tryk på Del mine køb for at slå deling af køb fra.

Skift land eller område

Hvis du prøver at oprette et Apple-id for et land eller område, du ikke fysisk befinder dig i, eller prøver at ændre et eksisterende Apple-id til et nyt land eller område (hvis du er flyttet), skal du have en registreret betalingsmetode, der er gyldig i det nye land eller område.

Du kan ikke bruge gavekort eller din Apple-id-saldo som din betalingsmetode, når du ændrer dit land eller område.

Læs mere om at ændre landet eller området for dit Apple-id. Du kan også fjerne dine betalingsmetoder, efter du har ændret land eller område.

Betal en ubetalt saldo

Du kan ikke fjerne en betalingsmetode, hvis du skylder penge på din saldo. Læs mere om at betale en ubetalt saldo eller løse problemer med betalingsmetoder.

Når den ubetalte saldo er betalt, kan du fjerne din betalingsmetode.

Få mere hjælp

Hvis du har prøvet disse trin og stadigvæk ikke kan fjerne din seneste betalingsmetode, eller hvis du ikke kan fjerne en betalingsmetode, skal du kontakte Apple-support.