Hvis du ikke kan vælge Ingen, når du redigerer betalingsoplysningerne for dit Apple-id

Find ud af, hvorfor du ikke kan ændre dine betalings- eller kreditkortoplysninger til Ingen i iTunes Store, App Store, iBooks Store eller Mac App Store.

Hvis du ikke kan genkende en betaling på kontoudtoget for din bankkonto, dit kredit- eller debetkort, kan det skyldes køb under Familiedeling, abonnementer, eller at din betalingsmetode er tilknyttet et andet Apple-id. Læs mere om, hvordan du identificerer og får hjælp med ukendte betalinger.

Hvis det er første gang, du opretter et Apple-id, og du ikke ønsker at tilknytte en betalingsmetode, skal du følge disse trin, når du opretter det. Du kan ikke vælge Ingen, når du indstiller betalingsmetoden fra kontosiden for dit Apple-id.

Hvis du ikke ønsker at bruge et kreditkort, kan du bruge en anden form for betaling, f.eks. gavekort. Hvis du allerede har et Apple-id og ikke ønsker at have en betalingsmetode tilknyttet, kan du læse mere om, hvordan du fjerner dine betalingsoplysninger for dit Apple-id

Hvis du stadig ikke kan vælge Ingen, skal du kontrollere, om det skyldes en af følgende årsager.

Negativ saldo eller beløb til betaling

Du kan ikke vælge Ingen som betalingstype, før du har betalt det beløb, du skylder. Du kan se, hvad du mangler at betale for, i købsoversigten på en Mac eller pc. Når du logger på butikken, vises der muligvis en meddelelse om, at der var et problem med betalingen af den seneste ordre. Klik på knappen Faktureringsoplysninger for at få vist ordren.

Når du har betalt for ordren, kan du ændre dine betalingsoplysninger til Ingen.

Hvis du har et abonnement, der fornys automatisk

Du kan muligvis ikke vælge Ingen, før du annullerer abonnementet.

Hvis abonnementet omfatter en gratis prøveperiode, bruger vi den betalingsmetode, som du har registreret, for at sikre, at tjenesten ikke afbrydes efter udløb af den gratis prøveperiode. Hvis du ikke ønsker at fortsætte et abonnement efter den gratis prøveperiode, kan du annullere abonnementet for at undgå betaling, når den gratis prøveperiode ophører.

Dit abonnement eller medlemskab bliver muligvis fornyet, hvis du ikke annullerer abonnementet eller medlemskabet senest 24 timer inden fornyelsesdatoen.

Hvis det er første gang du bruger iTunes Store eller App Store

Hvis det er første gang, du bruger butikken med et eksisterende Apple-id, skal du angive en betalingsmetode. Når du har oprettet kontoen, kan du ændre betalingsoplysningerne til Ingen.

Hvis du opretter et nyt Apple-id, kan du muligvis oprette en konto uden at angive dine kreditkortoplysninger.

Hvis du ikke er i det land eller område, som du opretter et Apple-id for

Du skal angive betalingsmetode, hvis det er første gang, du opretter et Apple-id, og du ikke befinder dig fysisk i det pågældende land eller område, når du opretter Apple-id'et. Når dette sker, kan du ikke vælge gavekort eller Store-kredit som betalingsmetode.

Hvis du f.eks. sidder i USA, men opretter et Apple-id med faktureringsadresse i Kina, kan du ikke vælge Ingen som betalingsmetode.

Hvis du har ændret dit land eller område

Hvis du ændrer land eller område for et eksisterende Apple-id, skal du angive en betalingsmetode og opdatere faktureringsindstillingerne. Når dette sker, kan du ikke vælge gavekort eller Store-kredit som betalingsmetode. Hvis du vil fjerne betalingsmetoden, når du har ændret landet eller området, kan du ændre betalingsoplysningerne til Ingen.

Hvis du bruger Familiedeling

Når du indstiller Familiedeling, skal familiearrangøren angive en gyldig betalingsmetode. Betalingsmetoden bruges til alle køb, som foretages af familiemedlemmerne, og kan kun ændres af familiearrangøren.

Hvis du vil godkende køb, der foretages af familiemedlemmer, som er under 18 år, skal du slå Spørg før køb til.

Hvis du vil stoppe med at bruge Familiedeling, kan du opløse familiegruppen.