Hvis du ikke kan høre en person under et opkald eller på telefonsvareren, eller hvis lyden er utydelig på din iPhone

Hvis du ikke kan høre personens stemme tydeligt, hvis lyden er forvrænget eller skrattende, eller du har problemer med lydkvaliteten, mens du midt i et opkald eller lytter til telefonsvareren på din iPhone, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Lydstyrkeknap og modtager på en iPhone

Skru op for lyden

Juster lydstyrken med lydstyrkeknapperne under et opkald. Kontroller, at lydstyrkeindikatoren vises på skærmen, når du trykker på lydstyrkeknapperne.

Kontroller tilslutningerne

Hvis din iPhone er sluttet til et hovedsæt, høres lyden ikke via iPhone-modtageren eller medhørsfunktionen. Benyt følgende fremgangsmåde – undersøg, om problemet er blevet løst efter hvert trin.

1. Kontroller, at der ikke er sluttet andet udstyr til hovedtelefon- eller dockstikket.
  2. Åbn Indstillinger > Bluetooth, og slå Bluetooth fra.

Rengør modtageren

iPhone-modtageren virker ikke, hvis den er blokeret eller snavset.

Benyt følgende fremgangsmåde – undersøg, om problemet er blevet løst efter hvert trin:

• Kontroller, at der ikke er noget, som blokerer modtageren – f.eks. etui eller skærmbeskyttelsesfilm.
    Hvis du har en ny iPhone, skal du fjerne plastfilmen på for- og bagsiden af enheden.
  • Kontroller, om modtagerens åbning er blokeret eller snavset. Rengør modtageren efter behov med en lille børste med bløde hår. Kontroller, at børsten er ren og tør.
  • Slå medhørsfunktionen til under et opkald. Hvis du stadig ikke kan høre noget, kan problemet skyldes netværket eller modtageforholdene. Prøv at ringe igen senere, eller ring fra et andet sted.

Genstart og opdater

1. Genstart din iPhone, og test igen.
  2. Hvis der stadig ikke høres lyd, eller hvis lydkvaliteten er dårlig, skal du opdatere din iPhone til den nyeste version af iOS.

Få mere hjælp

Hvis du har forsøgt ovenstående trin, og der stadig ikke høres lyd, eller hvis lyden fra din iPhone bare er generelt dårlig, skal du kontakte Apple-support.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din mikrofon ikke virker, eller andre ikke kan høre dig, når du er midt i et opkald.