Hvis mikrofonerne på din iPhone ikke virker

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis lyden er utydelig under telefonopkald, FaceTime-opkald, på videooptagelser eller i apps.

Rengør mikrofonerne

1. Fjern eventuelle skærmbeskyttere, beskyttelsesfilm eller etuier fra din iPhone.
  2. Fjern urenheder fra åbningerne på din iPhone.

Hvis folk ikke kan høre dig under FaceTime- eller telefonopkald

1. Åbn appen Memoer.
  2. Tryk på knappen Optag , tal ind i bunden på din telefon, og stop derefter optagelsen.
  3. Din stemme burde nu være klar og tydelig på memoet.
  4. Hvis din stemme ikke er klar og tydelig, skal du kontakte Apple-support.

Hvis folk ikke kan høre dig, når du bruger højttalertelefon

1. Åbn appen Kamera.
  2. Optag en video, hvor du taler ind i toppen af din iPhone.
  3. Tryk på kameravælgeren  for at skifte til det andet kamera. Optag derefter endnu en video, hvor du taler ind i toppen af din iPhone.
  4. Din stemme på videoerne skal kunne høres klart og tydeligt.
  5. Hvis din stemme ikke er klar og tydelig, skal du kontakte Apple-support.

Hvis mikrofonen ikke virker i en bestemt app

1. Gå til Indstillinger > Anonymitet > Mikrofon.
  2. Kontroller, at appen er slået til.
  3. Hvis appen ikke har tilladelse til at få adgang til din mikrofon, eller hvis den ikke er på listen, skal du kontakte appudvikleren.

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.