Om manglende oplysninger efter gendannelse af din iOS-enhed med iCloud-sikkerhedskopi

Mangler der oplysninger, efter at du har gendannet din iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud-sikkerhedskopi? Læs mere.

Ting, du bør kontrollere

• Kontroller, at du har gendannet iOS-enheden korrekt fra din iCloud-sikkerhedskopi. Når du logger på iCloud, er det ikke det samme, som når du gendanner fra iCloud-sikkerhedskopi. Læs mere om, hvordan du gendanner fra iCloud-sikkerhedskopi
  • Kontroller, at den pågældende iCloud-sikkerhedskopi indeholder de manglende oplysninger. Hvis du gendanner en iPad fra en iPhone-sikkerhedskopi eller omvendt, er der nogle data, der ikke gendannes.
  • Hvis en app beder om adgangskoden til dit Apple-id under en igangværende gendannelse, skal du huske at indtaste det. Nogle apps, f.eks. iTunes, skal bruge adgangskoden til at gendanne indhold, der er købt i de pågældende apps. Hvis du købte indhold med flere Apple-id'er, skal du indtaste adgangskoden for hvert Apple-id, når du bliver bedt om det.
  • Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis gendannelsen tager lang tid om at blive færdig, eller hvis du får vist en fejl.
  • Du kan også kontrollere, om de manglende data ligger i andre iTunes-sikkerhedskopier.
  • Nogle gange ser det ud som om, at gendannelsen er færdig, men din enhed downloader stadig oplysninger i baggrunden. Dette kan kontrolleres ved at trykke på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopi. Hvis din enhed stadig er i gang med gendannelsen, får du vist beskeden "Denne [enhed] gendannes og starter automatisk sikkerhedskopiering, når den er færdig".

iPhone, der viser iCloud-sikkerhedskopi som værende slået til

Vil du læse mere? Så læs videre for at finde ud af, hvad der medtages i en iCloud-sikkerhedskopi.

Om apps, musik, film og tv-udsendelser

Indhold, der købes i iTunes, App Store og Apple Books, findes i iCloud. Men en iCloud-sikkerhedskopi indeholder kun oplysningerne om det pågældende indhold – ikke selve indholdet. Når du gendanner fra en iCloud-sikkerhedskopi, downloades købt indhold automatisk igen fra iTunes Store, App Store eller Books Store. Muligheden for at gentage iTunes-downloads varierer alt efter land og område. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de er blevet refunderet eller ikke længere findes i Apple Store. Ikke alle købte film er tilgængelige for ny download i iTunes.

Data, som hører til bestemte apps fra andre producenter, skal muligvis downloades igen fra app-producenten.

Hvis du bruger iTunes Match (ikke tilgængeligt i alle lande), kan du bruge funktionen til at downloade tidligere matchede eller overførte sange, album eller spillelister til enheden. Hvis du vil gendanne materiale, som ikke er købt i iTunes Store eller ikke er tilgængeligt via iTunes Match, skal du synkronisere enheden ved hjælp af iTunes på en computer, som materialet ligger på.

Hvis du vil gendanne indhold, som er købt i iTunes med et andet Apple-id, skal du logge ind med det Apple-id, der blev brugt til det pågældende køb.

Om dine fotos

Når du bruger iCloud Fotos, overføres dine billeder og videoer automatisk til iCloud. De medtages ikke i den sikkerhedskopi, der tages om natten. Når du har gendannet enheden fra iCloud-sikkerhedskopi, skal der opretholdes forbindelse til Wi-Fi, så billederne og videoerne kan downloades.

Hvis du ikke har slået iCloud Fotos til, kan det ske, at din iCloud-sikkerhedskopi medtager billeder og videoer fra Fotos eller Kamerarulle. Er du i tvivl, om iCloud Fotos var slået til, da du lavede sikkerhedskopien? Når du har gendannet enheden, skal du kontrollere Indstillinger > [dit navn] >iCloud > Fotos. Hvis iCloud Fotos er slået til, så er billederne arkiveret i iCloud Fotos.

Hvis billederne og videoerne blev medtaget i sikkerhedskopien, downloades de til din iOS-enhed i baggrunden under gendannelsen. Du må ikke afbryde forbindelsen til Wi-Fi-netværket, før overførslen er færdig. Sikkerhedskopiens størrelse og Wi-Fi-netværkets hastighed afgør, hvor lang tid gendannelsen tager.

Læs mere om, hvad iCloud sikkerhedskopierer, og hvordan der synkroniseres billeder fra en computer.

Om iCloud Drive

Hvis du bruger iCloud Drive, findes dine dokumenter allerede i iCloud, så de medtages ikke i din iCloud-sikkerhedskopi. Hvis du vil sikkerhedskopiere dine iWork-arkiver manuelt, kan du arkivere dem på din Mac eller pc.

Hvis du har gendannet enheden, men ikke kan finde dine iWork-dokumenter, skal du gå til iCloud.com og kontrollere appen iCloud Drive.

Om kalender- og kontaktdata

Når der gendannes kalender- og kontaktoplysninger fra en iCloud-sikkerhedskopi, gendannes først dine indstillinger og gamle data. Derefter overfører iCloud dine opdaterede kalender- og kontaktdata til enheden og overskriver de gamle data. Opdateringen sker automatisk, og normalt når du ikke at se de gamle data.

Om data i Mail og Noter

Eftersom Mail allerede findes i iCloud, medtages det ikke i din iCloud-sikkerhedskopi. Din iCloud-sikkerhedskopi medtager indstillingerne til din iCloud-e-mailkonto og andre e-mailkonti på din enhed. Når du har gendannet fra din iCloud-sikkerhedskopi, udskifter iCloud og din anden e-mailudbyder de tilgængelige e-mails. Det betyder, at du bare kan fortsætte, hvor du slap.

Hvis du indstiller enheden til at arkivere fra Noter i iCloud, sender iCloud disse noter til enheden, når gendannelsen er afsluttet. Du kan finde lagringsmulighederne for Notes i iOS 10.3 eller en nyere version ved at trykke på Indstillinger > [dit navn] > iCloud.

Data fra Notes, der arkiveres via en tjeneste fra en anden producent (f.eks. Microsoft Exchange), sikkerhedskopieres ikke i iCloud. Kontakt udbyderen af den pågældende tjeneste for at få oplysninger om, hvordan dataene kan overføres.

Om data fra beskeder og indtalte memos

Med Beskeder i iCloud og Memoer i iCloud* overføres dine sms'er og stemmeoptagelser automatisk til iCloud. De er ikke medtaget i din sikkerhedskopi. Efter du har gendannet din enhed fra iCloud-sikkerhedskopi, skal du opretholde forbindelsen til Wi-Fi, så dine sms'er og stemmeoptagelser kan blive downloadet.

Hvis du slår Beskeder fra i iCloud, bliver dine sms'er og vedhæftede filer ikke overført automatisk, men de bliver gemt i din næste iCloud-sikkerhedskopi og downloades i baggrunden, når du gendanner. Du må ikke afbryde forbindelsen til Wi-Fi-netværket, før overførslen er færdig. Sikkerhedskopiens størrelse og Wi-Fi-forbindelsens hastighed afgør, hvor lang tid gendannelsen tager.

Hvis du gendanner en enhed fra en sikkerhedskopi fra en anden type enhed, kan det ske, at dine beskeder og indtalte memos ikke gendannes. Hvis du f.eks. bruger en iPad-sikkerhedskopi til at gendanne en iPhone, vises dine beskeder og indtalte memos muligvis ikke på din iPhone.

Hvis du stadig mangler oplysninger efter gendannelsen, kan du prøve at gendanne fra en anden iCloud- eller iTunes-sikkerhedskopi. Du skal altid sikkerhedskopiere dine aktuelle data i iTunes, før du prøver at gendanne fra iCloud-sikkerhedskopi.

*Hvis du bruger iOS 11 eller tidligere versioner eller macOS High Sierra eller tidligere versioner, er dine indtalte memoer at finde i iCloud-sikkerhedskopi og ikke i iCloud.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.