Om manglende oplysninger efter gendannelse af iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud-sikkerhedskopi

Mangler der oplysninger, efter at du har gendannet din iPhone, iPad eller iPod touch med iCloud-sikkerhedskopi? Læs mere.

Ting, du bør kontrollere

• Kontroller, at du har gendannet iOS-enheden korrekt fra din iCloud-sikkerhedskopi. Når du logger på iCloud, er det ikke det samme, som når du gendanner fra iCloud-sikkerhedskopi. Læs mere om, hvordan du gendanner fra iCloud-sikkerhedskopi.

• Kontroller, at den pågældende iCloud-sikkerhedskopi indeholder de manglende oplysninger. Hvis du gendanner en iPad fra en iPhone-sikkerhedskopi eller omvendt, er der nogle data, der ikke gendannes.

• Hvis en app beder om adgangskoden til dit Apple-id under en igangværende gendannelse, skal du huske at indtaste det. Nogle apps og tjenester, som f.eks. App Store, skal bruge din adgangskode, før de kan gendanne købt indhold. Hvis du købte indhold med flere Apple-id'er, skal du indtaste adgangskoden for hvert Apple-id, når du bliver bedt om det.

• Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis gendannelsen tager lang tid om at blive færdig, eller hvis du får vist en fejl.

• Du kan også kontrollere, om de manglende data ligger i andre sikkerhedskopier på din computer.

• Nogle gange ser det ud som om, at gendannelsen er færdig, men din enhed downloader stadig oplysninger i baggrunden. Dette kan kontrolleres ved at trykke på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > iCloud-sikkerhedskopi. Hvis din enhed stadig er i gang med gendannelsen, får du vist beskeden "Denne [enhed] gendannes og starter automatisk sikkerhedskopiering, når den er færdig".

iPhone showing iCloud Backup turned on

Vil du læse mere? Så læs videre for at finde ud af, hvad der medtages i en iCloud-sikkerhedskopi.

Om apps, musik, film og tv-udsendelser

iCloud-sikkerhedskopi indeholder oplysninger om din købsoversigt fra appen Apple Music, Apple TV App, appen Apple Books, appen Apple Podcasts og App Store. Når du har gendannet fra iCloud-sikkerhedskopi, downloades dine købte medier automatisk fra Apples tjenester. Mulighederne for at downloade igen varierer afhængigt af land og område. Tidligere køb er muligvis ikke tilgængelige, hvis de er blevet refunderet eller fjernet fra Store. Ikke alle købte film kan downloades igen fra Apple TV.

Data, som hører til bestemte apps fra andre producenter, skal muligvis downloades igen fra app-producenten.

Hvis du har brugt iTunes Match til at downloade tidligere matchede eller uploadede sange, album eller playlister til din enhed, skal du synkronisere din enhed på en computer med dit indhold for at gendanne medier, der ikke er købt i iTunes Store, eller som ikke er tilgængelige via iTunes Match.

Hvis du vil gendanne indhold, som er købt med et andet Apple-id, skal du logge ind med det Apple-id, der blev brugt til det pågældende køb.

Om dine fotos

Når du bruger iCloud Fotos, overføres dine billeder og videoer automatisk til iCloud. De medtages ikke i den sikkerhedskopi, der tages om natten. Når du har gendannet enheden fra iCloud-sikkerhedskopi, skal der opretholdes forbindelse til Wi-Fi, så billederne og videoerne kan downloades.

Hvis du ikke har slået iCloud Fotos til, kan det ske, at din iCloud-sikkerhedskopi medtager billeder og videoer fra Fotos eller Kamerarulle. Er du i tvivl, om iCloud Fotos var slået til, da du lavede sikkerhedskopien? Når du har gendannet enheden, skal du kontrollere Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Fotos. Hvis iCloud Fotos er slået til, så er billederne arkiveret i iCloud Fotos.

Hvis billederne og videoerne blev medtaget i sikkerhedskopien, downloades de til din iOS-enhed i baggrunden under gendannelsen. Du må ikke afbryde forbindelsen til Wi-Fi-netværket, før overførslen er færdig. Sikkerhedskopiens størrelse og Wi-Fi-netværkets hastighed afgør, hvor lang tid gendannelsen tager.

Læs mere om, hvad iCloud sikkerhedskopierer, og hvordan der synkroniseres billeder fra en computer.

Om iCloud Drive

Hvis du bruger iCloud Drive, er dine dokumenter ikke inkluderet i iCloud-sikkerhedskopi. De forbliver opdaterede og tilgængelige på tværs af dine enheder, fordi de bor i iCloud. Hvis du vil sikkerhedskopiere dine iWork-arkiver manuelt, kan du arkivere dem på din Mac eller pc.

Hvis du har gendannet enheden, men ikke kan finde dine iWork-dokumenter, skal du gå til iCloud.com og kontrollere appen iCloud Drive.

Om kalender- og kontaktdata

Når der gendannes kalender- og kontaktoplysninger fra en iCloud-sikkerhedskopi, gendannes først dine indstillinger og gamle data. Derefter overfører iCloud dine opdaterede kalender- og kontaktdata til enheden og overskriver de gamle data. Opdateringen sker automatisk, og normalt når du ikke at se de gamle data.

Om data i Mail og Noter

Eftersom Mail allerede findes i iCloud, medtages det ikke i din iCloud-sikkerhedskopi. Din iCloud-sikkerhedskopi medtager indstillingerne til din iCloud-e-mailkonto og andre e-mailkonti på din enhed. Når du har gendannet fra iCloud-sikkerhedskopi, erstatter iCloud og dine andre e-mailudbydere dine tilgængelige e-mails, så du kan fortsætte, hvor du slap.

Hvis du indstiller enheden til at arkivere fra Noter i iCloud, sender iCloud disse noter til enheden, når gendannelsen er afsluttet. Du kan finde lagringsmulighederne for Notes i iOS 10.3 eller en nyere version ved at trykke på Indstillinger > [dit navn] > iCloud.

Data fra Notes, der arkiveres via en tjeneste fra en anden producent (f.eks. Microsoft Exchange), sikkerhedskopieres ikke i iCloud. Kontakt udbyderen af den pågældende tjeneste for at få oplysninger om, hvordan dataene kan overføres.

Om data fra beskeder og indtalte memos

Med Beskeder i iCloud og Memoer i iCloud* overføres dine sms'er og stemmeoptagelser automatisk til iCloud. De er ikke medtaget i din sikkerhedskopi. Efter du har gendannet din enhed fra iCloud-sikkerhedskopi, skal du opretholde forbindelsen til Wi-Fi, så dine sms'er og stemmeoptagelser kan blive downloadet.

Hvis du slår Beskeder fra i iCloud, bliver dine sms'er og vedhæftede filer ikke overført automatisk, men de bliver gemt i din næste iCloud-sikkerhedskopi og downloades i baggrunden, når du gendanner. Du må ikke afbryde forbindelsen til Wi-Fi-netværket, før overførslen er færdig. Sikkerhedskopiens størrelse og Wi-Fi-forbindelsens hastighed afgør, hvor lang tid gendannelsen tager.

Hvis du gendanner en enhed fra en sikkerhedskopi fra en anden type enhed, kan det ske, at dine beskeder og indtalte memos ikke gendannes. Hvis du f.eks. bruger en iPad-sikkerhedskopi til at gendanne en iPhone, vises dine beskeder og indtalte memos muligvis ikke på din iPhone.

Hvis du stadig mangler oplysninger efter gendannelsen, kan du prøve at gendanne fra en anden iCloud-sikkerhedskopi på din computer. Du skal altid sikkerhedskopiere dine aktuelle data på din computer, før du prøver at gendanne fra iCloud-sikkerhedskopi.

*Hvis du bruger iOS 11 eller tidligere versioner eller macOS High Sierra eller tidligere versioner, kan du finde dine memoer i iCloud-sikkerhedskopi og ikke i iCloud.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.