Gendannelse af sikkerhedskopien af en iPhone, iPad eller iPod touch fra iCloud eller fra en computer, når der kræves en nyere version af iOS eller iPadOS

Hvis du gendanner sikkerhedskopien af din iPhone, iPad eller iPod touch fra iCloud eller en computer, der kræver, at din enhed har en nyere version af iOS eller iPadOS, kan du læse om, hvad du skal gøre.

Hvis du gendanner en iCloud-sikkerhedskopi

Hvis du gendanner en iCloud-sikkerhedskopi, der kræver en nyere version af iOS eller iPadOS, bliver du muligvis bedt om at opdatere din software. Hvis du vælger at downloade og installere opdateringen, opdaterer din enhed automatisk din software og gendanner derefter din sikkerhedskopi.

Hvis du gendanner fra en computer

Hvis du gendanner sikkerhedskopien af din iPhone, iPad eller iPod touch fra en computer, der kræver, at din enhed har en nyere version af iOS eller iPadOS, får du muligvis vist en fejlmeddelelse om, at din sikkerhedskopi ikke kan gendannes, fordi softwaren på din enhed er for gammel. Følg disse trin for at opdatere din enhed og gendanne sikkerhedskopien:

Sådan indstiller og opdaterer du din enhed og sletter dataene på den

1. På skærmen Apps og data på din enhed skal du trykke på Indstil som ny i stedet for Gendan fra sikkerhedskopi. Hvis du allerede har trykket på Gendan fra sikkerhedskopi, skal du trykke på Tilbage for at vende tilbage til skærmen Indstil.
  2. Følg de resterende trin. Du kan vente med trinnene til Apple-id, Touch ID og adgangskode til senere.
  3. Når konfigurationen er gennemført, kan du opdatere din enhed til den nyeste version af iOS eller iPadOS.
  4. Vent, indtil opdateringen er færdig, og din enhed er genstartet.
  5. Slet din enhed: Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. Når dataene på enheden er slettet, genstartes den, og du får vist skærmbilledet med "Hej" i indstillingsassistenten.

Du kan nu konfigurere din enhed igen og vælge den sikkerhedskopi, du vil gendanne fra.