Gendan en iPhone, iPad eller iPod touch, der skal bruge en nyere version af iOS eller iPadOS

Hvis du gendanner sikkerhedskopien af din iPhone, iPad eller iPod touch fra iCloud eller en computer, der kræver, at din enhed bruger en nyere version af iOS eller iPadOS, kan du i denne artikel læse mere om, hvad du skal gøre.

Hvis du gendanner en iCloud-sikkerhedskopi

Hvis du gendanner en iCloud-sikkerhedskopi, der kræver en nyere version af iOS eller iPadOS, bliver du muligvis bedt om at opdatere din software. Hvis du vælger at downloade og installere opdateringen, opdaterer din enhed automatisk din software og gendanner derefter din sikkerhedskopi.

Hvis du gendanner fra en computer

Hvis du gendanner sikkerhedskopien af din iPhone, iPad eller iPod touch fra en computer, der kræver, at din enhed bruger en nyere version af iOS eller iPadOS, får du muligvis vist en fejlmeddelelse om, at din sikkerhedskopi ikke kan gendannes, fordi softwaren på din enhed er for gammel. Følg disse trin for at opdatere din enhed og gendanne sikkerhedskopien.

Sådan indstiller, opdaterer og sletter du en enhed

1. Gå til skærmen Apps og data på din enhed, tryk på Overfør ikke apps og data i stedet for Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi. Hvis du allerede har trykket på Gendan fra iCloud-sikkerhedskopi, skal du trykke på Tilbage for at vende tilbage til skærmen Indstil.

ios-16-iphone-13-pro-setup-apps-data-crop
  2. Udfør de resterende trin. Du kan vente med at udføre trinnene vedrørende Apple-id, Touch ID eller Face ID og adgangskode til senere.

3. Når indstillingen er fuldført, skal du opdatere din enhed til den nyeste version af iOS eller iPadOS.

4. Vent, indtil opdateringen er færdig, og din enhed er genstartet.

5. Tryk på Indstillinger > Generelt > Overfør eller nulstil [enhed] > Slet alt indhold og alle indstillinger for at slette din enhed. Når dataene på enheden er slettet, genstartes den, og du får vist skærmen "Hej" i Indstillingsassistent.

ios-16-iphone-13-pro-setup-hello-crop

Du kan nu indstille din enhed igen og vælge den sikkerhedskopi, du vil gendanne fra.