Gendannelse af en iTunes- eller iCloud-sikkerhedskopi, når der kræves nyere af iOS

Her kan du se, hvad du skal gøre, hvis du vil gendanne en iTunes- eller iCloud-sikkerhedskopi, der kræver nyere af iOS.

Hvis du vil gendanne en iCloud-sikkerhedskopi, der kræver nyere af iOS, vil Indstillingsassistent måske bede dig om at opdatere din software. Hvis du vælger at hente og installere opdateringen, vil Indstillingsassistent automatisk opdatere din software og derefter gendanne din sikkerhedskopi.

Hvis du vil gendanne en iTunes-sikkerhedskopi, der kræver nyere af iOS, får du måske en fejl om, at din iTunes-sikkerhedskopi ikke kan gendannes, fordi softwaren er for gammel. Følg disse trin for at opdatere din enhed og gendanne sikkerhedskopien:

Sådan indstiller og opdaterer du din enhed og sletter dataene på den

1. Tryk på Indstil som ny i stedet for Gendan fra sikkerhedskopi i iTunes eller på skærmen Apps og data på din iPhone. Hvis du allerede har trykket på Gendan fra sikkerhedskopi, skal du trykke på Tilbage for at vende tilbage til skærmen Indstil.
  2. Følg de resterende trin. Du kan vente med trinnene til Apple-id, Touch ID og kode til senere.
  3. Når konfigurationen er gennemført, kan du opdatere din enhed til den nyeste version af iOS.
  4. Vent, indtil opdateringen er færdig, og din enhed er genstartet.
  5. Slet dataene på din iOS-enhed: Tryk på Indstillinger > Generelt > Nulstil > Slet alt indhold og alle indstillinger. Når dataene på enheden er slettet, genstartes den, og du får vist skærmbilledet med "Hej" i indstillingsassistenten.

Du kan nu konfigurere din enhed igen og vælge den sikkerhedskopi, du vil gendanne fra.