Få hjælp til App Store på din Mac

Følg disse trin, hvis App Store på din Mac stopper med at svare, eller du oplever problemer, når du prøver at købe eller opdatere apps.

symbolet for appen App Store til macOS

Brug App Store på din Mac til at købe og downloade apps og spil, opdatere software og meget mere.

Brug denne fremgangsmåde, hvis du ikke kan finde App Store

Se efter App Store-symbolet i docken.

macOS-dock med appen App Store forstørret.

Hvis du ikke kan se symbolet i docken, skal du vælge Apple-menuen () > App Store i menuen øverst på computerskærmen.

Hvis du stadig ikke kan finde App Store, er du muligvis logget på en brugerkonto på computeren, hvor børnesikring er slået til. På den samme computer skal du logge ind på en administratorkonto for at ændre børnesikringen eller få adgang til App Store.

Muligheder for hjælp til dit Apple-id

Se, hvad du skal gøre, hvis du har glemt dit Apple-id eller din Apple-id-adgangskode.

Hvis du bliver bedt om en godkendelseskode, når du forsøger at logge på med dit Apple-id, kan du læse, hvordan du får en godkendelseskode på en godkendt Apple-enhed.

Hvis du flytter til et andet land eller område, har du muligvis ikke adgang til det samme indhold. Tilgængeligheden af og indstillingerne i App Store, iTunes Store og Apple Books varierer efter land eller område. Det udbudte indhold, i den enkelte butik, kan også ændres af udvikleren eller indholdsudbyderen. Hvis du er flyttet permanent til et nyt land, skal du ændre din faktureringsadresse og betalingsmetoden for dit Apple-id.

Få hjælp til fakturering og køb

I App Store på din Mac skal du klikke på knappen Min konto eller på dit billede nederst til venstre i vinduet og derefter klikke på  Vis oplysninger. Du skal muligvis logge ind med dit Apple-id. På skærmen Kontooplysninger kan du opdatere dine betalingsoplysninger og se, ændre eller annullere dine abonnementer.

Du kan også se din købsoversigt i iTunes for at identificere opkrævninger på oversigten fra dit pengeinstitut eller på din kredit- eller debetkortoversigt.

Hvis du har et problem med en app, du har købt, kan du rapportere problemet.

Hvis du modtager en e-mail, som du mistænker for at være phishing, kan du læse mere om, hvordan du genkender autoriserede e-mails.

Få hjælp til køb og opdatering af programmer

Hvis der ikke sker noget, efter du har klikket på Køb, skal du klikke på knappen Min konto eller dit billede nederst til venstre i vinduet.

• Hvis du kan se appen under Købt, og knappen Åbn vises under navnet på appen, skal du tjekke docken eller mappen Programmer for at finde appen.
  • Hvis du kan se appen under Købt, og symbolet Download vises under navnet på appen, skal du klikke på symbolet for Download . Appen downloades og installeres på din Mac. Du vil ikke blive opkrævet igen.

Hvis appen ikke er med på listen over købte programmer, skal du trykke på Kommando-R på tastaturet for at opdatere siden. Hvis appen ikke vises, er købet ikke blevet gennemført, og du er ikke blevet opkrævet for appen. Vend tilbage til appens side i App Store, og klik på knappen Køb igen.

Sådan gør du, hvis download af appen afbrydes

Hvis forbindelsen til internettet bliver afbrudt, mens du downloader og installerer en app, genstartes downloaden automatisk, når forbindelsen igen er oprettet. Hvor lang tid appen tager at downloade, afhænger af dens størrelsen og din internethastighed.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til App Store, kan du læse mere om, hvordan du løser problemer med forbindelsen.

Sådan gør du, hvis du får vist beskeden "Opdateringen er ikke tilgængelig med dette Apple-id".

Denne meddelelse kan blive vist i følgende tilfælde:

• Hvis du prøver at opdatere en app i App Store, som er købt med et andet Apple-id.
  • Hvis du prøver at bruge App Store med et andet Apple-id på den samme computer.
  • Hvis du prøver at opdatere et køb, som er blevet refunderet eller annulleret.

Du skal opdatere dine apps med det samme Apple-id, som du brugte, da du i sin tid downloadede dem. Hvis du vil logge på med et andet Apple-id, skal du vælge Butik > Log ud i menuen øverst på computerskærmen, og derefter skal du logge ind igen.

Sådan gør du, hvis du får en ny Mac

Hvis du køber eller får en ny eller ekstra Mac, kan du logge ind på App Store med dit Apple-id og downloade dine apps igen.