Download programmer fra App Store på din Mac

Brug App Store til at finde programmer til din Mac, som du vil elske.

Sådan downloades programmer til Mac

1. Åbn programmet App Store.
  2. Gennemse eller søg efter det program, som du vil downloade.
  3. Klik på prisen eller knappen Hent. Hvis du får vist knappen "Åbn" i stedet for en pris eller får vist knappen "Hent", har du allerede købt eller downloadet programmet.
    App Store på Mac, der viser den blå knap

Hvis et program i App Store vises med knappen Hent i stedet for en pris, så er programmet gratis. Du skal ikke betale for at downloade et gratis program. Nogle gratisprogrammer tilbyder køb og abonnementer i programmet, som du kan købe. Abonnementer og køb i programmer kan give adgang til flere funktioner, indhold og meget mere. Læs mere om køb i programmer og abonnementer.

Sådan finder du programmer, som du har købt

Brug Launchpad til at åbne programmer, som du har downloadet. Nogle programmer beder dig muligvis om at downloade Rosetta, før du åbner programmet.

Hvis du ikke kan finde App Store

Søg efter App Store disse to steder.

I Dock

Se efter symbolet for App Store i Dock.

Dock på Mac viser cirka 20 app-symboler med det blå ikon for App Store fremhævet på billedet.

I menuen øverst på skærmen

Hvis du ikke kan se symbolet i Dock, skal du vælge Apple-menuen () > App Store i menuen øverst på computerskærmen.

Apple-menuen på Mac, der viser Om denne Mac, Systemindstillinger, App Store og andet med ordene App Store fremhævet for understregning.