Visning af skærmen Gendan på iPhone, iPad eller iPod touch

Her kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis skærmen Gendan vises på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Opret forbindelse til din computerskærm

Genstart enheden

Hvis du ser skærmen Gendan, skal du genstarte din enhed:

• På iPad-modeller med Face ID: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk på den øverste knap, og hold den nede, indtil enheden genstarter.
  • På iPhone 8 eller en nyere model: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil Apple-logoet vises.
  • På iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generation): Tryk på både sideknappen (eller den øverste knap) og knappen Lydstyrke ned, og hold dem nede, indtil Apple-logoet vises.
  • På iPad med knappen Hjem, iPhone 6s eller en tidligere model og iPod touch (6. generation) eller en tidligere model: Tryk på både sideknappen (eller den øverste knap) og knappen Hjem, og hold dem nede, indtil Apple-logoet vises.

Geninstaller iOS eller iPadOS

Hvis du stadig ser skærmen Gendan, når du har genstartet, skal du geninstallere iOS eller iPadOS:

1. Mac: Sørg for, at du har installeret de nyeste softwareopdateringer (herunder iTunes, hvis du har macOS Mojave eller en tidligere version). Windows-pc: Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.
  2. Slut enheden til computeren med det kabel, der fulgte med enheden. Du får vist en meddelelse om, at der er problemer med enheden, som kræver, at den opdateres eller gendannes.
  3. Klik på Opdater (ikke Gendan) for at geninstallere iOS eller iPadOS og beholde dine personlige data.

Få mere hjælp