Sådan gør du, hvis skærmen Opret forbindelse til iTunes vises på din iPhone, iPad eller iPod touch

Her kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis skærmen Opret forbindelse til iTunes vises på din iPhone, iPad eller iPod touch.

tilslut til iTunes-skærm

Genstart enheden

Hvis skærmen Opret forbindelse til iTunes vises, skal du genstarte enheden:

• iPad-modeller med Face ID: Tryk kort på knappen Lydstyrke op. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Hold nede på den øverste knap, indtil enheden genstartes.
  • iPhone 8 eller en nyere model: Tryk kort på knappen Lydstyrke op. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Hold sideknappen nede, indtil Apple-logoet vises.
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generation): Hold både sideknappen (eller den øverste knap) og knappen Lydstyrke ned nede i mindst ti sekunder, indtil Apple-logoet vises.
  • iPad med knappen Hjem, iPhone 6s eller en tidligere model og iPod touch (6. generation) eller en tidligere model: Hold både sideknappen (eller den øverste knap) og knappen Hjem nede i mindst ti sekunder, indtil Apple-logoet vises.

Sådan geninstallerer du iOS

Hvis du efter en genstart stadig får vist skærmen Opret forbindelse til iTunes, bliver du nødt til at geninstallere iOS:

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.
  2. Slut enheden til computeren med det kabel, der fulgte med enheden. Du får vist en meddelelse om, at der er problemer med din iPhone, som kræver, at den opdateres eller gendannes.
  3. Klik på Opdater (ikke Gendan) for at geninstallere iOS og beholde dine personlige data.

Få mere hjælp

• Få mere at vide om, hvad du skal gøre, hvis du får en gendannelsesfejl, når du forsøger at opdatere eller gendanne.
  • Hvis du ikke får vist en gendannelsesfejl, men du stadig får vist skærmen Opret forbindelse til iTunes, skal du kontakte Apple-support.
  • Hvis du ikke kan tvinge enheden til genstart, fordi en af knapperne er i stykker eller sidder fast, skal du kontakte Apple-support.