Sådan gør du, hvis skærmen Opret forbindelse til iTunes vises på din iPhone, iPad eller iPod touch

Her kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis skærmen Opret forbindelse til iTunes vises på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Genstart enheden

Hvis skærmen Opret forbindelse til iTunes vises, skal du genstarte enheden:

• På iPad-modeller med Face ID: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk på den øverste knap, og hold den nede, indtil enheden genstarter.
  • På iPhone 8 eller en nyere model: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil Apple-logoet vises.
  • På iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generation): Tryk på både sideknappen (eller øverste knap) og knappen Lydstyrke ned, og hold dem nede i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises.
  • På iPad med knappen Hjem, iPhone 6s eller en tidligere model og iPod touch (6. generation) eller en tidligere model: Tryk på både sideknappen (eller øverste knap) og knappen Hjem, og hold dem nede i mindst 10 sekunder, indtil Apple-logoet vises.

Sådan geninstallerer du iOS

Hvis du efter en genstart stadig får vist skærmen Opret forbindelse til iTunes, bliver du nødt til at geninstallere iOS:

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.
  2. Slut enheden til computeren med det kabel, der fulgte med enheden. Du får vist en meddelelse om, at der er problemer med din iPhone, som kræver, at den opdateres eller gendannes.
  3. Klik på Opdater (ikke Gendan) for at geninstallere iOS og beholde dine personlige data.

Få mere hjælp

• Få mere at vide om, hvad du skal gøre, hvis du får en gendannelsesfejl, når du forsøger at opdatere eller gendanne.
  • Hvis du ikke får vist en gendannelsesfejl, men du stadig får vist skærmen Opret forbindelse til iTunes, skal du kontakte Apple-support.
  • Hvis du ikke kan tvinge enheden til genstart, fordi en af knapperne er i stykker eller sidder fast, skal du kontakte Apple-support.