Hvis du ser skærmen Gendan på iPhone, iPad eller iPod touch

Her kan du læse om, hvad du skal gøre, hvis skærmen Gendan vises på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Tilslut enheden til din computerskærm

Genstart enheden

Hvis du ser skærmen Gendan:

1. Slut enheden til din computer med det kabel, der fulgte med enheden. Afbryd ikke forbindelsen mellem din enhed og computeren.
  2. Genstart enheden:
    • På iPad-modeller uden en Hjem-knap: Tryk og slip hurtigt knappen Lydstyrke op. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk på den øverste knap, og hold den nede, indtil enheden genstarter.
    • På iPhone 8 eller en nyere model: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk på sideknappen, og hold den inde, indtil Apple-logoet vises.
    • På iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generation): Tryk på både sideknappen (eller den øverste knap) og knappen Lydstyrke ned, og hold dem nede, indtil Apple-logoet vises.
    • På en iPad med en Hjem-knap, iPhone 6s eller en tidligere model og iPod touch (6. generation) eller en tidligere model: Tryk på både sideknappen (eller den øverste knap) og Hjem-knappen, og hold dem nede, indtil Apple-logoet vises.

Geninstaller iOS eller iPadOS

Hvis du stadig ser skærmen Gendan, når du har genstartet, skal du geninstallere iOS eller iPadOS:

1. På din Mac: Sørg for, at du har installeret de nyeste softwareopdateringer (herunder iTunes, hvis du har macOS Mojave eller en tidligere version). På din Windows-pc: Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.
  2. Sørg for, at din enhed stadig er tilsluttet din computer. Du får vist en meddelelse om, at der er problemer med enheden, som kræver, at den opdateres eller gendannes.
  3. Klik på Opdater (ikke Gendan) for at geninstallere iOS eller iPadOS og beholde dine personlige data. Fjern ikke tilslutningen mellem din enhed og computeren, før opdateringen er fuldført.

Få mere hjælp