Grænser for Mail Drop

Med Mail Drop kan du sende store arkiver som videoer, præsentationer og billeder via iCloud. Hvis du har delt henvisninger via Mail Drop, som ikke længere er tilgængelige, har du muligvis overskredet en eller flere grænser for tjenesten.

Med Mail Drop kan du sende bilag på op til 5 GB. Bilagene kan sendes direkte fra Mail på en Mac, appen Mail på iPhone, iPad eller iPod touch og fra iCloud.com på en Mac eller pc. Alle arkivtyper understøttes, og bilag tæller ikke med i din iCloud-lagringsplads. Hvis en besked og tilhørende bilag har en samlet størrelse, der er større end grænsen hos din internetudbyder, beder Mail dig om at sende bilag via Mail Drop.

Bilag kan muligvis ikke sendes via Mail Drop, hvis deres størrelse overskrider følgende grænser:

• Beskeden og tilhørende bilag er større end 5 GB. Prøv at sende beskedens indhold som flere e-mailbeskeder, eller komprimer bilagene for at gøre dem så små som muligt.
  • En ukomprimeret mappe vedhæftes beskeden. Benyt denne fremgangsmåde for at komprimere bilag.
  • Der er sendt for mange beskeder, eller det maksimale antal modtagere er blevet overskredet. Her kan du læse om grænserne for størrelsen på postkasser og afsendelse af beskeder.
  • Du har nået grænsen for lagringsplads på 1 TB i Mail Drop. Hvert bilag udløber efter 30 dage, så du kan sende nye bilag, når gamle bilag udløber, og der dermed skabes mere lagringsplads.

Du skal også holde øje med følgende grænser:

• Mail Drop fungerer på en Mac med OS X Yosemite eller en nyere version, en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9.2 og en Mac eller pc med en opdateret browser. Se systemkravene for Mail Drop.
  • Når du har sendt en e-mail, har modtageren 30 dage til at hente Mail Drop-bilag.
  • Modtagerens e-mailprogram kan have en lavere grænse for størrelsen på beskeder, der forhindrer, at et bilag leveres.
  • Den tid, det tager at overføre et bilag, kan variere afhængigt af internetforbindelsens hastighed og størrelsen på bilaget.
  • Modtageren kan muligvis ikke åbne bilaget, hvis bilaget overføres mange gange via henvisningen, eller der er tæt trafik.

Her kan du få mere at vide om at hente eller åbne bilag til e-mail.