Oprettelse af en mobildatatjeneste på din iPad med Wi-Fi + Cellular

Hvis du har en iPad med Wi-Fi + Cellular, kan du tilmelde dig et mobildataabonnement. Det hjælper dig med at holde forbindelsen, når du er uden for Wi-Fi-rækkevidde.

Brug af et SIM-kort fra din operatør

Hvis du opretter et mobildataabonnement hos din lokale operatør, aktiveres SIM-kortet. Du skal bare åbne SIM-kortholderen og indsætte SIM-kortet fra operatøren.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til mobildata, skal du gå til Indstillinger > Mobildata og kontrollere, at mobildata er slået til.

Brug et eSIM, indbygget Apple SIM-kort eller Apple SIM-kort

Du kan oprette et abonnement på din iPad, scanne en QR-kode eller bruge din operatørs iPad-app. Læs mere om, hvordan iPad opretter forbindelse til mobildata. Du kan også finde ud af, hvilken iPad-model du har.

Opret et abonnement på din iPad

Du kan oprette et abonnement hos en deltagende operatør hvor som helst i verden.

1. Hvis du opretter dit første abonnement på en iPad, skal du gå til Indstillinger > Mobildata > Indstil mobildata. Hvis du opretter et andet abonnement på din iPad, skal du gå til Indstillinger > Mobildata > Tilføj et nyt abonnement.
  2. Vælg en operatør. Hvis du ikke kan se din foretrukne operatør, kan du kontakte dem for at få et SIM-kort eller et eSIM.* Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.
  3. Vælg et abonnement, og opret en konto, eller føj din iPad til et eksisterende abonnement.
  4. Tryk på Bekræft.

Dit abonnement bør blive aktiveret i løbet af et kort øjeblik.

I nogle lande og områder kan det være forbudt for indbyggerne at oprette et mobildataabonnement. Spørg din operatør for at få flere oplysninger.

* eSIM på iPad er ikke tilgængeligt på det kinesiske fastland.

Sådan scanner du en QR-kode

1. Gå til Indstillinger > Mobildata.
  2. Tryk på Tilføj mobilabonnement.
  3. Brug din iPad til at scanne den QR-kode, som din operatør har leveret.

Hvis du bliver bedt om at indtaste en bekræftelseskode for at aktivere eSIM-kortet, skal du indtaste det tal, som du fik af din operatør.

Sådan bruger du en app fra operatøren

1. Gå til App Store, og download operatørens app.
  2. Brug appen til at købe et mobilabonnement.

Ændring af dit abonnement

Du kan skifte eller kontrollere status for dit abonnement ved at gå til Indstillinger> Mobildata. Hvis du opretter et mobildataabonnement hos en operatør, kan det være nødvendigt at kontakte operatøren for at skifte abonnement.

Du kan have flere abonnementer på din iPad, hvis du tilmelder dig flere operatører på din iPad, tilføjer flere eSIM-abonnementer og indsætter et SIM-kort i kortholderen til nano-SIM-kort. Hvis du vil skifte mellem aktive abonnementer, skal du gå til Indstillinger > Mobildata og under Mobilabonnementer trykke på det abonnement, du vil bruge.

Deaktiver dit abonnement

Dit abonnement er enten forudbetalt eller bagudbetalt. Hvis du vil deaktivere et forudbetalt abonnement, der ikke er bundet af en kontrakt, skal du lade være med at forny det ved månedens afslutning.

Bagudbetalte abonnementer fornys hver måned. Sådan deaktiverer du et bagudbetalt abonnement:

1. Gå til Indstillinger > Mobildata.
  2. Tryk på navnet på din operatør, og vælg ikke at forny abonnementet.

Hvis der vises en meddelelse om, at kontotypen ikke understøttes, eller hvis du har fået et SIM-kort fra din operatør og knappen Vis konto ikke vises, skal du kontakte operatøren for at høre, hvordan din konto deaktiveres.

Overførsel af dit abonnement fra en iPad til en anden

Hvis du har et SIM-kort til dit abonnement, skal du gøre følgende:

1. Sluk begge enheder ved at holde knappen Vågeblus til/fra nede, indtil det røde mærke kommer frem. Træk derefter i mærket.
  2. Brug det værktøj til fjernelse af SIM-kort, som fulgte med din iPad, til at åbne SIM-kortholderen på din gamle iPad.
  3. Åbn SIM-kortholderen på din nye iPad. Hvis der er et SIM-kort i kortholderen, skal du fjerne det.
  4. Sæt SIM-kortet fra din gamle iPad i SIM-kortholderen på din nye iPad.
  5. Sæt kortholderen korrekt i, så den vender på samme måde, som da du tog den ud. Den kan kun sættes i på én måde.
  6. Tænd begge enheder.

Der går muligvis et par minutter, før aktiveringen er gennemført. Hvis du har brug for hjælp til at overføre dit abonnement, eller hvis du bruger en virksomhedskonto eller en bagudbetalt konto, skal du kontakte din operatør.*

Hvis dit abonnement bruger et eSIM eller indbygget Apple SIM-kort, skal du gøre følgende:

1. Gå til Indstillinger > Mobildata > Indstil mobildata på din nye iPad.
  2. Hvis knappen Overfør vises ud for den ønskede operatør, skal du klikke på den. Derefter skal du følge vejledningen til overførsel af abonnement. Der går muligvis et par minutter, før aktiveringen er gennemført.

Hvis knappen Overfør ikke vises, eller hvis du ikke kan overføre et abonnement, kan det være nødvendigt at kontakte operatøren.*

* Brugen af din iPad er underlagt politikkerne hos dit mobilselskab, og dette kan have begrænsninger for overførsel af dataabonnementer. Kontakt operatøren for at få flere oplysninger. Hvis du ikke er sikker på, hvilken operatør du skal kontakte, skal du gå til Indstillinger > Operatør på din iPad eller fjerne SIM-kortet og finde operatørens navn eller logo på det.

Sådan får du hjælp

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du har brug for hjælp til et af disse problemer med dit Apple SIM-kort:

• Du kan ikke lave aftale om en tjeneste eller finde en bestemt operatør.
  • Du kan ikke oprette forbindelse til mobildatanetværket.
  • Der vises en fejlmeddelelse om Apple SIM-kortet.

Få hjælp, hvis du ikke kan oprette forbindelse til et mobilnetværk eller ikke har mobildataforbindelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.