Oprettelse af en mobildatatjeneste på din iPad med Wi-Fi + Cellular

Hvis du har en iPad med Wi-Fi + Cellular, kan du tilmelde dig et mobildataabonnement. Det hjælper dig med at holde forbindelsen, når du er uden for Wi-Fi-rækkevidde.

iPad fungerer med Apple SIM-kort og SIM-kort fra andre operatører

Din iPad anvender muligvis et indbygget Apple SIM-kort, et Apple SIM-kort i SIM-kortholderen eller et SIM-kort fra en mobiloperatør.

Indbygget Apple SIM-kort

Disse iPad-modeller leveres med et indbygget Apple SIM-kort og en nano-SIM-kortholder, der passer til et SIM-kort fra en operatør:

• iPad Pro 12,9" (2. generation) med Wi-Fi + Cellular
  • iPad Pro 10,5" med Wi-Fi + Cellular
  • iPad Pro 9,7" med Wi-Fi + Cellular

Hvis du køber en af disse modeller hos en operatør, kan det indbyggede Apple SIM-kort være låst eller deaktiveret. Disse modeller har også en SIM-kortholder, der forbliver ulåst, så du kan bruge den sammen med SIM-kort fra forskellige operatører rundt om i verden.

Sådan opretter, skifter eller deaktiverer du et abonnement.

Apple SIM-kort

I USA, Storbritannien og Tyskland kan disse iPad-modeller være udstyret med enten et Apple SIM-kort, et SIM-kort fra en operatør i nano-SIM-kortholderen eller intet SIM overhovedet, alt afhængigt af hvor du har købt din iPad:

• iPad (5. generation og nyere) med Wi-Fi + Cellular
  • iPad Pro 12,9" (1. generation) med Wi-Fi + Cellular
  • iPad Air 2 med Wi-Fi + Cellular
  • iPad mini 3 eller en nyere version med Wi-Fi + Cellular

Sådan opretter, skifter eller deaktiverer du et abonnement.

Hvis din iPad ikke leveres med et Apple–SIM-kort, kan du købe et Apple–SIM-kortsæt i en Apple Store-butik i Australien, Canada, Frankrig, Holland, Italien, Japan, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyrkiet, Tyskland og USA.

Produktnumre for Apple SIM-kort: MJVV2LL/A, MJVV2B/A eller MJVV2TU/A.

SIM-kort fra operatør

Alle iPad-modeller med Wi-Fi + Cellular er udstyret med en kortholder til enten et nano-SIM-kort eller et mikro-SIM-kort fra en operatør. Kontakt din lokale operatør for at få flere oplysninger om mobildataabonnementer til iPad.

Sådan opretter, skifter eller deaktiverer du et abonnement.

Til dig med Apple SIM-kort

Hvis din iPad har et indbygget Apple SIM-kort eller et Apple SIM-kort i nano-SIM-kortholderen, skal du følge disse trin for at oprette, skifte eller deaktivere et mobildataabonnement.

Sådan opretter du et abonnement

Du kan oprette et abonnement hos en deltagende operatør hvor som helst i verden.

1. På iPad skal du gå til Indstillinger > Mobildata > Indstil mobildata.
  2. Vælg en operatør. Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan finde din operatør.
  3. Vælg et abonnement, og opret en konto, eller føj din iPad til et eksisterende abonnement.
  4. Tryk på Bekræft.

Dit abonnement bør blive aktiveret i løbet af et kort øjeblik.

I nogle lande og områder kan det være forbudt for indbyggerne at oprette et mobildataabonnement. Spørg din operatør for at få flere oplysninger.

Sådan skifter du abonnement

Du kan skifte abonnement ved at gå til Indstillinger > Mobildata. Du kan også kontrollere status for dit abonnement på denne skærm.

Du kan føje et ekstra abonnement til din iPad ved at trykke på Indstillinger > Mobildata > Dataabonnement > Tilføj et nyt abonnement.

Sådan deaktiverer du et abonnement

Du har sandsynligvis et forudbetalt eller bagudbetalt abonnement. Hvis du vil deaktivere et forudbetalt abonnement, der ikke er bundet af en kontrakt, skal du lade være med at forny det ved månedens afslutning.

Bagudbetalte abonnementer fornys hver måned. Sådan deaktiverer du et bagudbetalt abonnement:

1. Gå til Indstillinger > Mobildata.
  2. Tryk på navnet på din operatør, og vælg ikke at forny abonnementet. Hvis der vises en meddelelse om, at kontotypen ikke understøttes, skal du kontakte operatøren for at høre, hvordan din konto deaktiveres.

Til dig med et SIM-kort fra en operatør

Hvis du har et SIM-kort fra en mobiloperatør og ikke fra Apple, skal du følge disse trin for at oprette, skifte eller deaktivere et mobildataabonnement:

Sådan opretter du et abonnement

Hvis du opretter et mobildataabonnement hos din lokale operatør, aktiveres SIM-kortet. Du skal bare åbne SIM-kortholderen og indsætte SIM-kortet fra operatøren.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til mobildata, skal du gå til Indstillinger > Mobildata og kontrollere, at mobildata er slået til.

Sådan skifter du abonnement

Du kan skifte eller kontrollere status for dit abonnement ved at gå til Indstillinger> Mobildata. Hvis du opretter et mobildataabonnement hos en operatør, kan det være nødvendigt at kontakte operatøren for at skifte abonnement.

Du kan føje et ekstra abonnement til din iPad ved at trykke på Indstillinger > Mobildata > Dataabonnement > Tilføj et nyt abonnement.

Sådan deaktiverer du et abonnement

1. Gå til Indstillinger > Mobildata.
  2. Tryk på navnet på din operatør, og vælg ikke at forny abonnementet.

Hvis der vises en meddelelse om, at kontotypen ikke understøttes, eller hvis knappen Vis konto ikke vises, skal du kontakte operatøren for at høre, hvordan din konto deaktiveres.

Få hjælp

Læs mere om, hvordan du skifter operatør eller overfører dit mobildataabonnement til en ny iPad.

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du har brug for hjælp til et af disse problemer med dit Apple SIM-kort:

• Du kan ikke lave aftale om en tjeneste eller finde en bestemt operatør.
  • Du kan ikke oprette forbindelse til mobildatanetværket.
  • Der vises en fejlmeddelelse om Apple SIM-kortet.

Få hjælp, hvis du ikke kan oprette forbindelse til et mobilnetværk eller ikke har mobildataforbindelse.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.