Brug af eSIM med din iPad på det kinesiske fastland

Læs om, hvilke iPad-modeller der understøtter eSIM på det kinesiske fastland, og hvordan du konfigurerer en mobiltjeneste på din enhed.

Understøttede iPad-modeller

Følgende iPad-modeller understøtter eSIM på det kinesiske fastland:

• iPad (10. generation) Wi-Fi + Cellular, modelnummer A3162

På alle andre iPad-modeller, herunder dem, der er købt uden for det kinesiske fastland, kan der ikke installeres en eSIM-profil fra mobiloperatører på det kinesiske fastland.

Sådan identificerer du din iPad-model

Brug modelnummeret til at finde ud af, hvilken iPad-model du har. Du kan finde modelnummeret på tre måder:

• Se på bagsiden af din iPad.

• Se på bagsiden af emballagen til din iPad.

• Gå til Indstillinger > Generelt > Om. Se efter modelnummeret i det øverste afsnit. Hvis det viste nummer indeholder en skråstreg "/", er det et produktnummer (f.eks. MY3K2LL/A). Tryk på produktnummeret for at få vist modelnummeret, der består af et bogstav efterfulgt af fire tal – uden en skråstreg – (f.eks. A2342).

Læs mere om, hvordan du identificerer din iPad-model

Om eSIM til iPad på det kinesiske fastland

• China Unicom er den eneste understøttede eSIM-mobiloperatør til iPad. Kontakt China Unicom for at få flere oplysninger.

• For at aktivere mobildata med eSIM til iPad på det kinesiske fastland skal du have en iPad (10. generation) Wi-Fi + Cellular, model A3162 og befinde dig på det kinesiske fastland.

Rejse med din iPad uden for det kinesiske fastland

Når du rejser uden for det kinesiske fastland, kan der installeres eSIM-mobildataabonnementer fra mobiloperatører uden for Kina på din iPad (10. generation) Wi-Fi + Cellular, modelnummer A3162. Du skal have lokationstjenester aktiveret på din enhed for at installere eSIM'er, der ikke er fra det kinesiske fastland, mens du rejser uden for det kinesiske fastland.

Du kan få mere at vide om roaming med dit China Unicom-mobilabonnement ved at kontakte China Unicom.

Indstilling af et eSIM med din iPad på det kinesiske fastland

For at aktivere et eSIM på din iPad kan du downloade appen fra din mobiloperatør fra App Store.

Du skal bruge følgende

Læs om, hvordan du indstiller et eSIM på din iPad på det kinesiske fastland

Sådan aktiverer du et eSIM på din iPad:

1. Download appen fra din mobiloperatør fra App Store.

2. Følg vejledningen på skærmen.

Sådan bruger du din iPhone til at aktivere et eSIM på din iPad:

1. Download appen fra din mobiloperatør på din iPhone fra App Store.

2. Følg vejledningen på skærmen.