Sådan slås Privat browser til og fra på din iPhone, iPad eller iPod touch

Når du bruger Privat browser, kan du besøge websteder uden, at der oprettes en søgehistorik i Safari.

Privat browser beskytter dine personlige oplysninger og forhindrer, at bestemte websteder sporer dine søgevaner. Safari husker ikke de sider, du besøger, din søgehistorik og de oplysninger, der udfyldes automatisk.

Sådan slås Privat browser til

Åbn Safari på en iPhone, iPad eller iPod touch, og tryk på  . Tryk på Privat og derefter på OK.

Sådan slås Privat browser fra

Åbn Safari på en iPhone, iPad eller iPod touch, og tryk på  . Tryk på Privat og derefter på OK.

Når Privat browser er slået til, vises Safari som sort eller mørk i stedet for hvid eller grå.