Sådan slår du Privat browser til og fra på din iPhone eller iPod touch

Når du bruger Privat browser, kan du besøge websteder uden, at der oprettes en søgehistorik i Safari.

Privat browser beskytter dine personlige oplysninger og forhindrer, at bestemte websteder sporer dine søgevaner. Safari husker ikke de sider, du besøger, din søgehistorik og de oplysninger, der udfyldes automatisk.

Sådan slår du Privat browser til

1. Åbn Safari på din iPhone eller iPod touch.
  2. Tryk på knappen Ny side
  3. Tryk på Privat og derefter på OK.

Når Privat browser er slået til, vises Safari som sort eller mørk i stedet for hvid eller grå.

Sådan slår du Privat browser fra

1. Åbn Safari på din iPhone eller iPod touch.
  2. Tryk på knappen Ny side .
  3. Tryk på Privat og derefter på OK.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du bruger Privat browser på din iPad.