Slå Privat browser til eller fra på din iPhone

Med Privat browser husker Safari ikke de sider, du besøger, din søgehistorik eller dine Autoudfyld-oplysninger. Privat browser blokerer også kendte sporingsmekanismer, fjerner sporing, der bruges til at identificere individuelle brugere ud fra URL-adresser, og tilføjer beskyttelse mod avancerede fingeraftryksteknikker.

Sådan slår du Privat browser til

Når Privat browser er slået til, vises Safari-adresselinjen som sort eller mørk i stedet for hvid eller grå.

I iOS 17

1. Åbn Safari på din iPhone.

2. Tryk på knappen FanerBilledtekst mangler.

En iPhone, der viser Safari-appen med den forstørrede knap Faner.
  3. Skub hen til knappen Privat fanegruppe, og tryk derefter på den fane, du vil åbne.

En iPhone, der viser Safari-appen med Privat fanegruppe valgt.

Hvis du ønsker yderligere anonymitet, kan du vælge at låse Privat browser, når du ikke bruger den. Når du låser din enhed, låses dine private faner i Safari også. Når du derefter låser din enhed op igen, skal du bare låse Privat browser op ved hjælp af Touch ID, Face ID eller adgangskoden til din enhed.

Læs mere om, hvordan du låser fanen Privat browser

I iOS 16 eller en tidligere version

1. Åbn Safari på din iPhone.

2. Tryk på knappen FanerBilledtekst mangler.

3. Tryk på [antal] faner eller Startside for at se listen Fanegrupper.

4. Tryk på Privat og derefter på OK.

Sådan slår du Privat browser fra

Når Privat browser er slået fra, vises Safari-adresselinjen som hvid eller grå.

I iOS 17

1. Åbn Safari på din iPhone.

2. Tryk på knappen FanerBilledtekst mangler.

En iPhone, der viser Safari-appen i fanen Privat browser med den forstørrede knap Faner.
  3. Skub hen til fanegruppeknappen [antal] faner, og tryk derefter på den fane, du vil åbne.

En iPhone, der viser Safari-appen med fanegruppen Faner valgt.

I iOS 16 eller en tidligere version

1. Åbn Safari på din iPhone.

2. Tryk på knappen FanerBilledtekst mangler.

3. Tryk på Privat for at se listen Fanegrupper.

4. Tryk på [antal] faner og derefter på OK.

Læs mere

Læs om, hvordan du bruger Privat browser på din iPad.