Slå Privat browser til og fra på din iPhone eller iPod touch

Når du bruger Privat browser, gemmes oplysningerne om din browseraktivitet ikke, og de websteder, du besøger, deles ikke med dine andre enheder. Safari husker ikke de sider, du besøger, din søgehistorik og de oplysninger, der udfyldes automatisk.

Sådan slår du Privat browser til

1. Åbn Safari på din iPhone eller iPod touch.
  2. Tryk på knappen Faner .
  3. Tryk på [antal] faner  for at se listen Fanegrupper.
  4. Tryk på Privat og derefter på OK.

En iPhone, der viser skærmen Privat browser, når du trykker på Privat for at slå Privat browser til.

Når Privat browser er slået til, vises Safari-adresselinjen som sort eller mørk i stedet for hvid eller grå.

Sådan slår du Privat browser fra

1. Åbn Safari på din iPhone eller iPod touch.
  2. Tryk på knappen Faner .
  3. Tryk på Privat  for at se listen Fanegrupper.
  4. Tryk på [antal] faner og derefter på OK.