Gendannelse af Apple TV gennem iTunes

Find ud af mere om, hvad du gør, hvis dit Apple TV ikke vil tænde efter en softwareopdatering.

Hvis der opstår et problem under en softwareopdatering på dit Apple TV, skal du tage stikket ud af dit Apple TV, tilslutte det igen og prøve softwareopdateringen en gang til. Hvis du stadig har brug for hjælp med dit Apple TV, skal du prøve trinnene nedenfor.

Hvis du har et Apple TV 4K

Hvis du ser , mens du opdaterer softwaren på dit Apple TV 4K, skal du kontakte Apple-support.

Hvis du har et Apple TV (4. generation) eller en tidligere model

Hvis du ser , mens du opdaterer softwaren på dit Apple TV, kan du gendanne enheden med iTunes.

Du skal bruge nedenstående

• En computer med iTunes
  • En hurtig internetforbindelse
  • Et USB-C-kabel til Apple TV (4. generation) eller et Micro-USB-kabel til Apple TV (3. generation eller ældre)

Hvis du ikke har det nødvendige udstyr til at foretage en tilslutning, skal du foretage en reservation i Genius Bar eller kontakte en autoriseret Apple-serviceudbyder.

Sådan gendanner du dit Apple TV

1. Tag HDMI-kablet og strømkablet ud af Apple TV.
  2. Åbn iTunes på computeren. Kontrollér, at du har den seneste version installeret.
  3. Tilslut et USB-C-kabel på bagsiden af dit Apple TV (4. generation). Brug et Micro-USB-kabel, hvis du har et Apple TV (2. eller 3. generation). Brug det korrekte kabel til din model, og sæt aldrig lightning til USB-kabel i dit Apple TV.
  4. Slut den anden ende af USB-C- eller Micro-USB-kablet til en USB-port på din computer.
  5. På Apple TV (3. eller 4. generation): tilslut strømkablet. På Apple TV (2. generation): tilslut IKKE strømkablet.
  6. Derefter burde Apple TV-resumesiden blive vist i iTunes. Klik på Apple TV-symbolet øverst til venstre, hvis Apple TV-resumesiden ikke vises.
  7. Klik på Gendan Apple TV. Du må ikke tage kabler ud under gendannelsen. Det afhænger af internetforbindelsens hastighed, hvor lang tid det tager at gendanne Apple TV.
  8. Når Apple TV er færdig med at blive gendannet, skal du frakoble USB-C- eller Micro-USB-kablet og strømforsyningen, hvis det er tilsluttet. Sæt HDMI-kablet og strømkablet i Apple TV igen.

Få hjælp

Hvis Apple TV ikke vises i iTunes, eller hvis fejlen Restore Error 1603 eller 1611 vises, skal du kontrollere, at du bruger et USB-C- eller Micro-USB-kabel, der understøtter dataoverførsel. Nogle kabler, der hører til andre produkter eller andet tilbehør, kan muligvis kun bruges til at oplade disse produkter (og ikke til at overføre data). Eller muligvis fungerer de kun sammen med det produkt, de blev solgt med.

Hvis du ikke kan gendanne Apple TV, eller du stadigvæk får vist skærmen Opret forbindelse til iTunes, kan du få hjælp hos en Apple Store-butik eller en autoriseret Apple-serviceudbyder. Hvis garantien på dit Apple TV er udløbet, kan der blive opkrævet et servicegebyr for at få enheden undersøgt eller udskiftet.