Flytning fra din nuværende iPhone, iPad eller iPod touch til en enhed med lavere kapacitet

Disse tips hjælper dig med at optimere dit indhold og reducere hukommelsesforbruget, så du kan skifte til en enhed med mindre lagerplads.

Inden du skifter til en ny enhed, skal du kontrollere, hvor meget du bruger af kapaciteten på din aktuelle enhed. Hvis der er plads til alle dine data på den nye enhed, kan du overføre dine data til den nye enhed uden at fjerne noget.

Hvis du skifter til en enhed med mindre kapacitet, kan det være nødvendigt at optimere eller fjerne nogle af de eksisterende data. Kontroller, hvad der optager mest plads på din enhed, i Indstillinger > Generelt > Lagring og brug af iCloud > Lagringsplads. Få mere at vide om pladsforbrug i iOS.

Du kan mindske pladsforbruget ved hjælp af en eller flere af følgende metoder:

Lyd, film, serier og bøger

Fotos og videoer

Apps

Andet

Du kan reducere mængden af andre data ved hjælp af følgende metoder:

• Genstart din enhed: Når du slukker og tænder din enhed, rydder iOS cachelagrede data og foretager andre systemoptimeringer.
  • Synkroniser din enhed med iTunes: Ved synkronisering overføres data, f.eks. logarkiver, fra enheden til computeren. Det kan begrænse den plads, der optages af andre data.