Flytning fra din nuværende iPhone, iPad eller iPod touch til en enhed med lavere kapacitet

Læs mere om, hvordan du optimerer dit indhold og reducerer din brug ved at flytte til en enhed med mindre lagringsplads.

Tjek din lagringsplads

Inden du flytter til en ny enhed, skal du tjekke, hvor meget lagringsplads den aktuelle enhed bruger. Hvis alle dine data passer på den nye enhed, kan du overføre dine data til den nye enhed uden at fjerne noget.

Hvis du flytter til en enhed med lavere kapacitet, kan det være nødvendigt at optimere eller fjerne noget af dit eksisterende indhold. Kontroller, hvad der optager mest plads på din enhed, i Indstillinger > Generelt >, og tryk på [Enhed] Lagringsplads. Læs mere om brug på iOS.

Administrer din lagringsplads

Du kan administrere eller reducere lagringspladsen på din enhed på forskellige måder.

Lyd, film, serier og bøger

Sådan reducerer du din brug med lyd, film, serier og bøger:

Billeder og videoer

Du kan reducere din brug med billeder og videoer ved at importere billeder og videoer fra din kamerarulle til computeren. Sådan gør du, hvis du vil slette billeder på din kamerarulle, efter du har importeret dem:

1. Tryk på Vælg.
  2. Vælg de billeder, der skal slettes.
  3. Tryk på papirkurvssymbolet.

Hvis du vil se billederne på din enhed, efter du har fjernet dem fra kamerarullen, skal du synkronisere dem i dit iTunes-bibliotek. iTunes optimerer synkroniserede billeder til enheden, så du sparer plads. Du kan også synkronisere et mindre udvalg i dit fotobibliotek.

Apps

Sådan reducerer du brugen med apps:

Du kan også reducere mængden af andre data ved at følge disse trin:

• Genstart enheden: iOS rydder cachelagrede data og foretager andre systemoptimeringer, når du tænder og slukker enheden.
  • Synkroniser enheden med iTunes: Synkroniseringen flytter data som f.eks. logarkiver fra enheden til computeren. Dette kan reducere den plads, der bruges af andre data.